Sådan kommer du fra Barcelona til Montpellier
Sådan kommer du fra Barcelona til Montpellier

Video: Sådan kommer du fra Barcelona til Montpellier

Video: Sådan kommer du fra Barcelona til Montpellier
Video: Taking the Train in Spain for Beginners - RENFE 2024, April
Anonim
Place de la Comedie, Montpellier om natten
Place de la Comedie, Montpellier om natten

Montpellier, en af de mest fortryllende byer i det sydlige Frankrig, er bekvemt forbundet med Barcelona, Spanien, hvilket gør det nemt at holde en kombineret ferie i Sydfrankrig/Catalonien. Du kan komme fra Barcelona til Montpellier, som ligger 340 kilometer væk, ved at bruge forskellige former for transport, herunder med tog, bil, samkørsel eller bus. Toget er den hurtigste og nemmeste måde at komme mellem de to destinationer på. Kørsel er en anden god mulighed, som giver dig mulighed for at udforske smukke og naturskønne områder undervejs.

Time Pris Bedst til
Train 3 timer fra $45 Hurtig tur
Bil 3 timer, 30 minutter 211 miles (340 kilometer) Udforsker som du vil
Rideshare 4 timer, 10 minutter fra $23 Afslappende tur
Bus 4 timer, 30 minutter fra $11 Spar penge

Hvad er den billigste måde at komme fra Barcelona til Montpellier

Bussen (fra $11) er den billigste måde at rejse fra Barcelona til Montpellier på. Der er forskellige busselskaber, der håndterer denne rute; FlixBus er den hurtigste og tager omkring fire timer og 30 minutter. ALSA er også på den hurtigere side; bussen tager fire timer og 45 minutter. Tre andre selskaber tager mere end fem timer på rejsen: Eurolines, Estació d'autobusos Barcelona Nord og BlaBlaCar Bus. Busser afgår fra Barcelona Nord busstation til Montpellier. Kontakt busselskaberne direkte for at reservere din plads og afklare tidsplaner.

Hvad er den hurtigste måde at komme fra Barcelona til Montpellier

Det omkring tre timer lange tog er den hurtigste måde at komme mellem Barcelona og Montpellier. Renfe SNCF-tog (fra $45) kører fire gange om dagen fra Barcelona Sants station til Montpellier Saint-Roch togstation. Renfe-tog inkluderer gratis Wi-Fi, en spisevogn og komfortable siddepladser. Du kan bestille togbilletter online eller på enhver Renfe-station.

Hvor lang tid tager det at køre?

Den 211-mile (340-kilometer) køretur fra Barcelona til Montpellier tager omkring tre timer, 30 minutter, afhængigt af trafikken og antallet af stoppede. Passagerer rejser hovedsageligt på AP-7 motorvejen i Spanien og A9 autoroute i Frankrig. Bemærk, at AP-7 er en betalingsvej, hvilket kan øge dine omkostninger betragteligt. Medmindre du rejser med en gruppe og deler omkostningerne op, vil du sandsynligvis finde offentlig transport billigere. Ride-share-tjenester (fra $23) kan lindre dig for enhver stress forbundet med at sidde bag rattet. BlaBlaCar, som tager turen på cirka fire timer, 10 minutter, kører til Montpellier hver time.

Når du kommer til Montpellier, har duforskellige muligheder for parkering, selvom det kan være udfordrende at finde pladser i centrum af byen. Du kan vælge mellem bet alte parkeringspladser på flere pladser (altid åbne) i byens udkant. Disse grunde er forbundet med tre sporvognslinjer, der vil tage dig ind til byen.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Montpellier?

Det bedste tidspunkt at besøge Montpellier er mellem maj og oktober, hvor temperaturerne er gode, og der ikke er meget regn. Foråret er også en dejlig årstid, når vejret bliver varmere, ideelt til at nyde aktiviteter og spise udendørs om aftenen. I løbet af den tid kan du se den lokale komediefestival, Printemps des Comédies, hver juni samt Montpellier Dance Festival. Internationales de la Guitare Festival finder typisk sted i september og oktober.

Hvad er den mest naturskønne rute til Montpellier?

Kørsel mellem Barcelona og Montpellier på Spaniens AP-7-motorvej og Frankrigs A9-autorute er den mest naturskønne rute. Du kan lave flere stop og afstikker, afhængigt af din rejseplan. Der er nogle populære stop undervejs, især i det nordlige Catalonien. Overvej en pause i Girona, en by berømt for sit middelalderlige jødiske kvarter, samt i Figueres, hjemsted for Salvador Dali Theatre-Museum. Du kan også vælge mellem mange dejlige afstikkere. Et eksempel er at tage N-260 omkring 50 minutter fra Figueres i Spanien til Cerbère, den første kystby, du vil besøge i Frankrig, med smuk udsigt over havet og bjergene. Fra Cerbère skal du ind i landet til Perpignan på A9, der slutter i Montpellier.

Har jeg brug for et visumskal du rejse til Montpellier?

Både Spanien og Frankrig er i Schengen-zonen, som tillader fri rejse mellem de fleste EU-lande. Afhængigt af hvilket land du kommer fra, er dit Spanien-visum norm alt gyldigt inden for Schengen-zonen. Det er dog vigtigt at bekræfte med den spanske ambassade eller konsulat, der har udstedt dit visum, om du får brug for et til Frankrig. Det kan også være, at du ikke behøver at vise dit pas ved grænsen, men myndighederne kan højst sandsynligt tjekke, hvis de leder efter kriminelle eller slår ned på ulovlig immigration. Du bør altid medbringe dit pas, når du krydser internationale grænser.

Hvad er der at lave i Montpellier?

Montpellier er en smuk historisk by med middelaldergader. Besøgende nyder at slentre til fortovscaféer, barer, butikker og dejlige pladser samt palæer fra det 17. og 18. århundrede i den gamle bydel. Den ovale centrale plads Place de la Comédie er en anden top fodgængervenlig attraktion sammen med Triumfbuen bygget i 1693. Musée Fabre de Montpellier Méditerranée Métropole betragtes som et af Europas bedste kunstmuseer. Vinture, barer og vinsmagning er yderligere populære aktiviteter i byen. Turister og lokale elsker også markederne - både overdækkede og indendørs - hvor sælgere tilbyder regionale fødevarer, blomster, bøger, antikviteter og meget mere.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor lang er togturen fra Barcelona til Montpellier?

    Det tager tre timer at komme til Montpellier med tog.

  • Hvor langt er der fra Barcelona tilMontpellier?

    Montpellier ligger 340 kilometer nord for Barcelona.

  • Hvor kan jeg stoppe, når jeg kører fra Barcelona til Montpellier?

    Byerne Girona og Figueres er værdige steder at stoppe og udforske uden at gå for langt fra hovedruten.

Anbefalede: