De bedste dagsture fra Portland, Maine
De bedste dagsture fra Portland, Maine

Video: De bedste dagsture fra Portland, Maine

Video: De bedste dagsture fra Portland, Maine
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Marts
Anonim
Rockland Breakwater Light i Rockland Maine
Rockland Breakwater Light i Rockland Maine

Portland er Maines største by, og du vil ikke let løbe tør for aktiviteter til at optage din tid, men når du gør det, vil disse dagsture tilfredsstille din følelse af eventyr. Uanset om du leder efter udendørs rekreation eller kunstmuseer, outlet-indkøb eller unikke gallerier og butikker, strande eller historiske steder, eller endda en køretur, vil du finde masser til at lokke dig inden for en kort radius af Portland.

Freeport: Shopper's Heaven

L. L. Bean i Freeport Maine
L. L. Bean i Freeport Maine

Flagskibsbutikken L. L. Bean er berømt åben 24/7/365, hvilket gør Freeport, Maine, til en destination, ikke kun for shopping-afhængige dagturister, men også for natteravner. L. L. Bean campus er hjemsted for Discovery Park, hvor der afholdes begivenheder, herunder en gratis sommerkoncertserie. Omkring Maines legendariske forhandler finder du mere end 100 andre butikker, herunder fabriksudsalg fra mærker som Vineyard Vines, Calvin Klein og Cuddledown.

Men Freeport er ikke kun shopping. Byen byder også på uoverfyldte strande, en tidevandsflod, der vrimler med dyreliv, en fungerende fiskerihavn, en ørken og Wolfe's Neck Woods State Park med vidstrakt udsigt over Casco Bay fra klippestrande og høje skrænter.

Kom derhen: Freeport er 20 minutters kørselnord for Portland på I-295. Hvis du foretrækker at bruge offentlig transport, er METRO BREEZ busforbindelse mellem Portland og Freeport behagelig og overkommelig, eller hop ombord på Amtrak Downeaster for en afslappende tur på skinnerne. For mere information, se hele vores artikel om, hvordan du kommer til Freeport fra Portland.

Rejsetip: Når du er klar til at tage en pause fra shopping, er Tavern Lunch Buffet på Freeport's Harraseeket Inn en af de bedste alt-du-kan-spise værdier i New England.

Rockland: Maine's Arts Hub

Farnsworth Art Museum Rockland Maine
Farnsworth Art Museum Rockland Maine

Hvis Portland Museum of Arts rige samling inspirerer dig til at opsøge endnu flere kunstskatte, så planlæg en dagstur til kystbyen Rockland. Farnsworth Art Museum og dets Wyeth Center fremviser amerikanske værker, herunder berømte scener malet af den fremtrædende Maine-familie af kunstnere: N. C., Andrew og James Wyeth. Seriøse Wyeth-fans kan også turnere i Olson House, som er berømt afbildet i "Christina's World", en halv time væk i Cushing, Maine. Rockland's Center for Maine Contemporary Art, der åbnede i 2016, vil lokke dig med sine udstillinger af værker af de bedste nulevende kunstnere med tilknytning til Maine, vist i en Toshiko Mori-designet bygning.

Kom derhen: Fra Portland, kør nordpå ad I-295, følg derefter rute 1 gennem historiske og naturskønne byer som Bath og Wiscasset, og du vil være i Rockland i lidt over halvanden time. Alternativt kan du tage en Concord Coach Lines-bus mellem de to byer for 40 USD tur/retur.

Rejsetip: Mens du er i Rockland, kan du gå på toppen af granitvæggen, der fører til Rockland Breakwater Light. Maine Lighthouse Museum ligger også i Rockland, så du kan overveje at blive over og gøre dette til en to-dages tur.

Salem: Witch City

Salem Witch Museum i Salem Massachusetts
Salem Witch Museum i Salem Massachusetts

Salems mørke historie, som stammer fra hekseprocesserne i 1692-1693, giver denne kystby nord for Boston en tydelig aura. Topattraktioner som Salem Witch Museum og The Witch House giver besøgende et glimt af det hysteri, der greb bebyggelsen og dens forfærdelige følger. Den uhyggelige sjov når sit højdepunkt i oktober, hvor byen er vært for en måneds lang liste af Haunted Happenings. Salem har også en mindre campy side med attraktioner som The House of the Seven Gables, der fejrer dens litterære arv, og Salem Maritime National Historic Site, som fortæller historien om Salems søfartsfortid. Den eklektiske kunst på Peabody Essex Museum fascinerer også besøgende.

Kom dertil: Salem, Massachusetts, en time og 40 minutter fra Portland i bilen via I-95 syd til rute 128 nord til rute 114 øst. Offentlig transport er vanskelig, men mulig. Det kræver at tage en bus eller Amtrak Downeaster-toget hele vejen til Boston og derefter skifte til en lokal bus eller tog til Salem.

Rejsetip: Hvis du besøger Salem med børn i de varme måneder, vil de elske den gammeldags arkade og forlystelser i Salem Willows Park ved vandet. Køb den store pose popcorn hos E. W. Hobbs:det vil være det bedste, du nogensinde har smagt.

Gloucester: America's OG Seaport

Gloucester Massachusetts
Gloucester Massachusetts

Ligesom Portland er Gloucester en havneby, men dens barske karakter er tydelig i hele New England. Gloucester er ikke kun USA's ældste fiskerihavn: Det er stadig i høj grad et fungerende fiskeri, der er blevet endnu mere berømt som optagelsesstedet for National Geographics tv-program "Wicked Tuna". Fyld en dag i Glouchester med at turnere Hammond Castle, springe ind og ud af kunstnerstudier på Rocky Neck, og udforske Cape Pond Ice, som fremstiller den is, der bruges ombord på byens fiskefartøjer. Gloucester er også hjemsted for vidunderlige naturskønne strande, og selvfølgelig er fisk og skaldyr så friske som muligt.

At komme dertil: Køretiden mellem Portland og Gloucester er lige under to timer: Følg I-95 syd til rute 128 nord. Offentlig transport kræver at tage en bus eller Amtrak Downeaster-toget til Boston og derefter skifte til en lokal bus eller MBTA-tog til Gloucester.

Rejsetip: Hvis det er på din bucket list at se hvaler i naturen, er Gloucester et godt sted at få øje på dem. To virksomheder, Cape Ann Whale Watch og 7 Seas Whale Watch, garanterer observationer (eller en fremtidig tur er gratis).

Peaks Island: Simple Pleasures

Peaks Island Maine
Peaks Island Maine

For en billig flugt tager Portlanders til Peaks Island. Hop ombord på Casco Bay Lines-færgen til Peaks Island på kun 17 minutter, du er på en yndig ø, hvor du kan tage ud for at udforske til fods eller på en lejetcykel. Strandene her er uncrowde, ligesom øens finurlige Umbrella Cover Museum. Selvom du lige tager over for at spise frokost og is, vil du føle, at du har nydt en dagtur med Portland i udsigt.

Kom dertil: Casco Bay Lines-færgen, som sejler året rundt mindst 14 gange hver dag, er den mest populære mulighed, selvom du også kan bruge Portland Sea Taxi eller Foggs vandtaxi.

Rejsetip: Læn dig tilbage og slap af på en golfvogn, og lad Peaks Island Tours vise dig denne 720 hektar store ø.

Moultonborough: A Castle and a Realm of Adventures

Slot i skyerne
Slot i skyerne

Hjem til Castle in the Clouds and Riding in the Clouds⁠-hvor du kan ride på hesteryg eller tage en tur med hestevogn-Moultonborough, New Hampshire, er en perfekt destination for en dagstur ved Lake Winnipesaukee. Ud over selvstyrede slotture og ridemuligheder tilbyder den skæve tidligere ejendom af den selvlavede millionær Thomas Plant 45 miles af vandrestier og spisning med en spektakulær udsigt over søen og bjergene på Carriage House Restaurant. Moultonborough er også hjemsted for Loon Center og Markus Wildlife Sanctuary, hvor en gåtur langs Loon Nest Trail giver dig mulighed for at se et rugende par lom fra det sene forår til det tidlige efterår.

Kom derhen: Du kan nyde en naturskøn køretur på omkring en time og 40 minutter på rute 25 til Moultonborough.

Rejsetip: Sørg for at besøge den ældste butik i landet, mens du er i Moultonborough for at købesnacks og souvenirs.

Sebago Lake: Freshwater Fun

Sebago Lake Maine
Sebago Lake Maine

Den næststørste sø i Maine er også en af dens dybeste og klareste. Det gør Sebago Lake State Park og dens strande til et perfekt sted at køle af på en sommerdag. Denne 28.771 hektar store sø i Casco og Naples, Maine, er også et populært sted at fiske efter søørred, bas, aborre og andre arter. Sejlads af alle slags er også en mulighed. Året rundt er parkens stier åbne året rundt for vandrere og om vinteren for snesko og langrendsløbere.

Kom derhen: Nyd en malerisk køretur på rute 302 nordvest fra Portland til Sebago Lake State Park.

Rejsetip: Vil du sikre dig, at du ser en elg, mens du besøger Maine? Omvej til Maine Wildlife Park i Gray, åben fra midten af april til midten af november, på vej til Sebago Lake.

Portsmouth: New England fortid og nutid

Portsmouth slæbebåde i skumringen
Portsmouth slæbebåde i skumringen

Byen, der mærker sig selv "A Tiny Bit Huge", ligger lige på den anden side af Piscataqua-floden fra det sydlige Maine. Et dagsbesøg i Portsmouth vil give dig en smagsprøve på denne historiske havneby, som vil give dig lyst til at vende tilbage. Bosatte sig i 1623 og bemærkelsesværdig for sin bevarede arkitektur og attraktioner ved vandet, såsom det levende historiske museum Strawbery Banke, er Portsmouth en billedskøn by i New England i skæringspunktet mellem hvad der er levende og nyt og hvad der er gammelt og stadig cool. Foodies, ølfans og shopaholics vil elske at gå på opdagelse i byens uafhængige butikker oggallerier.

Kom derhen: Fra Portland, følg I-295 syd til I-95 syd til Portsmouth: Det er omkring en times kørsel. Billetprisen på Greyhound-bus mellem de to kystbyer er omkring 20 USD én vej.

Rejsetip: Når du vender tilbage til Portland, skal du stoppe ved outletbutikkerne lige over Piscataqua River Bridge i Kittery, Maine.

Georgetown: Kør til en ø

Reid State Park Waves Georgetown Maine
Reid State Park Waves Georgetown Maine

En af Maine-kystens bedst bevarede hemmeligheder, øen Georgetown er super tilgængelig (den er forbundet med fastlandet med en bro), men den føles som en helt egen verden. At tilbringe en dag her betyder at gå på strandene ved Reid State Park, nyde hummer med en idyllisk udsigt ved Five Islands Lobster Co., shoppe efter lok alt fremstillet Georgetown Pottery og måske endda blive sent for at høre livemusik på det vartegn Robinhood Free Meetinghouse.

Kom derhen: Tag ud af Portland, kør nordpå ad I-295, og tag afkørsel 28 ad rute 1 mod Brunswick og Bath. Drej til højre i Bath ad Route 127 South, og kryds broerne, der forbinder Arrowsic- og Georgetown-øerne med fastlandet. Samlet køretid er kun omkring 45 minutter.

Rejsetip: Når du kører gennem Bath, får du et glimt af Bath Iron Works, der blev grundlagt i 1884 og stadig er en stor skibsbygger for den amerikanske flåde.

Danmark, Napoli, Polen, Paris, Kina: En verdenstur uden at forlade Maine

Polen Maine-skilt
Polen Maine-skilt

Hvis du vil udforske Maine på en køretur, så lav en omgangfinde byer i Maine med navne inspireret af fjerne steder. Start ud fra Portland på rute 114 nord, og indstil din GPS først til Danmark. Næste: Napoli. Derefter Polen og Norge. I Paris, Maine, er der ikke noget Eiffeltårn, men du kan spise på Maurice Restaurant Francais. Sulten efter mere? Fortsæt til Kina og Palermo, før du går tilbage sydpå til Portland. Dette er et eventyr, du endda kan nyde uden nogensinde at forlade din bil.

Kom derhen: Din GPS er din verdens bedste ven på denne dagstur: Brug den til at navigere fra destination til destination. Hvis du kører hele "verdensturen", vil du sidde i bilen i omkring fem en halv time uden stop. Barber to timers køretid uden for ruten ved at vende tilbage til Portland, efter du har set Paris.

Rejsetip: Hvis du springer Kina og Palermo over, vender du tilbage til Portland via rute 26 syd og passerer to unikke Maine-attraktioner, som du måske vil tilføje til din rejseplan: Sabbathday Lake Shaker Village og Maine Wildlife Park.

Anbefalede: