14 Fantastiske gratis ting at lave i Orange County, Californien
14 Fantastiske gratis ting at lave i Orange County, Californien

Video: 14 Fantastiske gratis ting at lave i Orange County, Californien

Video: 14 Fantastiske gratis ting at lave i Orange County, Californien
Video: LOSE LOVE HANDLES and BELLY FAT in 14 Days | Home Workout 2024, Kan
Anonim

Med byerne Anaheim, Santa Ana, Irvine og Huntington Beach er Californiens Orange County i Californien det sjette mest folkerige amt i USA, hjemsted for mere end tre millioner mennesker.

Med attraktioner som Disneyland, Knott's Berry Farm og et væld af strande er dette amt et populært turistmål, men det kan være ret dyrt at besøge og bo i Orange County.

Men heldigvis, lige fra en dag tilbragt på stranden eller gennemse kunstgallerier i Laguna Beach til at tjekke et områdes museum eller udforske Old Town Orange, er der masser af gratis ting at gøre for både beboere og besøgende.

Gå til stranden

Afslapning på stranden i Dana Point
Afslapning på stranden i Dana Point

Det kan være dyrt at parkere ved statens strande, men der er nogle steder langs kysten, hvor du kan parkere gratis og nyde stranden. San Clemente er kendt for sin gratis strandparkering, men du kan også finde noget gratis parkering nær stranden i Seal Beach og Sunset Beach i den nordlige ende af amtet.

Med berømte strande som Huntington Beach, Newport Beach, Laguna Beach, Dana Point og San Clemente er Orange County en af de bedste destinationer i Los Angeles for en dag tilbragt ved havet.

Udforsk Bolsa Chica-vådområderne

Bolsa Chica vådområder
Bolsa Chica vådområder

Lige langs Pacific Coast Highway i Huntington Beach ligger Bolsa Chica Ecological Reserve, et paradis for fugleelskere. Med en sti, der løber langs indersiden af vådområderne væk fra vejen, er dette naturreservat en ideel destination for strandgæster, der også ønsker at udforske en smule vildmark.

Bolsa Chica Wetlands er en helt gratis destination med nem adgang fra motorvejen. Derudover er der en bro til dyreliv, der krydser vådområderne, så du kan fordybe dig i naturen uden at skulle blive beskidt.

Gallery Hop i Laguna Beach

Bronzeværk af Elaine Cohen på Festival of Arts
Bronzeværk af Elaine Cohen på Festival of Arts

Laguna Beach er et kunstsamfund, der hvert år afholder tre sommerlange kunstfestivaler. Festivalerne er ikke gratis, men de har også den højeste koncentration af kunstgallerier og åbne kunstnerstudier, der er gratis at besøge. De fleste af gallerierne er åbne hele året rundt, men kunstnerstudier kan være lukkede om sommeren, mens kunstnere deltager i festivalerne.

Besøg "the Muck"

Muckenthaler Kulturcenter
Muckenthaler Kulturcenter

Muckenthaler Cultural Center i Fullerton er et non-profit kulturcenter og kunstgalleri på en gammel ejendom. Der er gratis adgang for offentligheden tirsdag-søndag fra klokken 12.00. til 16:00. The Muck har gratis kunstudstillinger hele året rundt og en kalender fuld af gratis offentlige programmer, herunder en årlig forårets familiekunstaften, Dia de los Muertos Fiesta og feriefestival.

Udforsk Old TowneOrange

Old Towne Orange Historic District
Old Towne Orange Historic District

Old Towne Orange er et kvadratkilometer stort historisk distrikt omkring Orange Plaza Circle i byen Orange. Området omkring cirklen er beklædt med antikvitets- og vintagebutikker, der er gode til vinduesshopping, selvom du ikke køber. Men der er også en hel række begivenheder hver sommer, som er gratis at deltage i, herunder Taste of Orange Festival og Orchard Walk Oktoberfest.

Besøg Bowers Museum

Bowers Museum i Santa Ana, Californien
Bowers Museum i Santa Ana, Californien

Bowers Museum i Santa Ana er vært for en gratis familiefestival den første søndag i måneden, og adgang til museet er gratis hver søndag for beboere i Santa Ana. Rutinemæssigt stemt som nummer et museum i hele Orange County, og der er masser at se på Bowers Museum, herunder udstillinger om de første californiere, Californiens missioner og ranchoer og californisk kunst.

Udforsk Fullerton Arboretum

Vindmøller i dit sind
Vindmøller i dit sind

Ved Fullerton Arboretum kan du vandre rundt i den største botaniske have i Orange County, som strækker sig over 26 acres og har en samling af 4.000 plantearter fra hele kloden. Tjek Heritage House fra 1894, besøgscentret, børnehaven, naturcenteret og OC Agricultural and Nikkei Heritage Museum, mens du er der. Selvom det er gratis at komme ind i haven, foreslås en donation på 5 USD for at bidrage til vedligeholdelse.

Besøg husdyr på Centennial Farm

Centennial Farm ved OCMesse og Eventcenter
Centennial Farm ved OCMesse og Eventcenter

Centennial Farm er en 3 hektar stor gård på Orange County Fair and Events Center. Under Orange County Fair kan du kun besøge Centennial Farm med messeadgang, men resten af året kan du besøge grise, høns, kvæg, geder og permanente afgrødeudstillinger gratis. Hverdagsmorgen er forbeholdt skolegrupper, men alle kan besøge eftermiddage og weekender.

Gå på vandretur i El Moro Canyon Trail

Vandre El Moro Canyon Trail ved Crystal Cove State Park i Orange County
Vandre El Moro Canyon Trail ved Crystal Cove State Park i Orange County

Orange County har nogle fantastiske vandrestier. Mens nogle af dem er let tilgængelige, som El Moro Canyon Trail i den nordlige ende af Laguna Beach, er andre mere udfordrende at komme til, som Holy Jim Falls-stien, der kræver en omhyggelig køretur ned ad en fem mil lang grusvej for at nå den lette sti til vandfaldet.

Uanset hvilken mulighed du vælger at vælge, er du sikker på at nyde den rige natur i det sydlige Californien, hvis du udforsker Orange County Regional Trail System.

Deltag til messe i Mission San Juan Capistrano

Mission San Juan Capistrano
Mission San Juan Capistrano

Mission San Juan Capistrano, der først blev etableret i 1775, er en af de tidlige Californiske missioner langs El Camino Real. Der er et gebyr for at besøge San Juan Capistrano-missionen, men søndagsmesse afholdes i Mission-basilikaen, og hverdagsmesser tidligt om morgenen fejres dagligt i både Serra-kapellet og i basilikaen. Derudover er et særligt bederum i Serra-kapellet dedikeret til Saint Peregrine, skytshelgenaf dem, der lever med kræft og har gratis åbent på de planlagte messetider.

Da dette er en religiøs gudstjeneste, anses det for at være upassende at gå rundt og tage billeder. Du behøver ikke at være katolik for at deltage i gudstjenesten, men ikke-katolikker bør afholde sig fra at modtage nadver.

Se Tall Ships i Dana Point Harbor

Pilgrim Tall Ship i Dana Point, CA
Pilgrim Tall Ship i Dana Point, CA

Der er to høje skibe i Dana Point, hvoraf det ene ligger ved Ocean Institute i den nordlige ende af Dana Point Harbor. Det koster ingenting at parkere og komme ud for at beundre disse høje skibe og gå en tur langs havnen, og i juleferien er kajen beklædt med lysudstillinger som en del af IlluminOcean, som også er gratis.

Dyk ind i historien på Old Courthouse Museum

Old Courthouse Museum i Santa Ana, Californien
Old Courthouse Museum i Santa Ana, Californien

The Old Courthouse Museum i Santa Ana er det ældste retshus i det sydlige Californien, bygget i 1901, og det er altid gratis at besøge. Inde i museet finder du Orange County Archives, biblioteket i Pacific Coast Archaeological Society og Orange County History Center.

Gå til en begivenhed i Shipley Nature Center

Shipley Nature Center
Shipley Nature Center

I løbet af sommeren er Shipley Nature Center i Huntington Beach vært for sit årlige gratis åbent hus, som omfatter attraktioner som majstangsdans, et sommerfuglehus, levende musik og sælgere fra hele området. Tjek hjemmesiden for de seneste gratis begivenheder, der kommer til denne smukke park.

Catch a Sunset Cinema Movie eller sommerkoncert

S alt Creek Beach, Dana Point, CA film
S alt Creek Beach, Dana Point, CA film

Hver sommer er Orange County Parks and Recreation Department vært for et komplet udvalg af gratis udendørsfilm rundt om i Orange County. Sammen med Sunset Cinema Movie Series er Orange County Parks and Recreation Department også vært for en gratis række koncerter hele sommeren i forskellige parker i hele amtet. Tidligere handlinger har inkluderet The Fenians, Matt Costa, The Federal Empire, Flashback Heart Attack og Hollywood Stones.

Anbefalede: