Sådan kommer du fra Barcelona til Girona
Sådan kommer du fra Barcelona til Girona

Video: Sådan kommer du fra Barcelona til Girona

Video: Sådan kommer du fra Barcelona til Girona
Video: Girona Travel Vlog 🇪🇸 BEST Barcelona Day Trip in Catalonia, Spain (Game of Thrones was filmed here) 2024, April
Anonim
Hvordan rejser man fra Barcelona til Girona
Hvordan rejser man fra Barcelona til Girona

Girona er en middelalderagtig by i Spaniens nordøstlige Catalonien-region, omkring 102 kilometer fra den travle metropol Barcelona. Folk tager ofte denne tur for at undslippe folkemængderne i storbyen. Det er et særligt populært pitstop for folk, der rejser op til den naturskønne kystregion Costa Brava, 50 kilometer mod nord. Girona er berømt for sin historiske arkitektur - udstillet af det maleriske gamle kvarter - og dets velbevarede jødiske kvarterer. Ifølge Skyscanner er der ingen direkte fly fra Barcelona til Girona, så du kan enten komme dertil med tog (den hurtigste og mest bekvemme måde), med bus eller i bil.

Time Pris Bedst til
Train 37 minutter fra $10 Husk et budget
Bus 1 time, 40 minutter fra $16 Rejser til lufthavnen
Bil 1 time, 15 minutter 63 miles (102 kilometer) Udforsk lokalområdet

Hvad er den billigste måde at komme fra Barcelona til Girona på?

Den billigste, hurtigste og anbefalede tilstand aftransport mellem Barcelona og Girona er at tage højhastighedstoget AVE, som kan koste så lidt som $10, når det bestilles via Renfes hjemmeside eller Rail Europe i forvejen (standardprisen er mere som $16). Du kan norm alt reservere en plads op til 90 dage i forvejen.

Hvad er den hurtigste måde at komme fra Barcelona til Girona på?

Spaniens AVE-tog kører over hele landet med hastigheder på 193 miles (310 kilometer) i timen. Det tager cirka 37 minutter at komme fra Barcelona Sants, hvorfra det afgår hvert 38. minut, til Gironas hovedbanegård. Sørg dog for, at du får AVE, fordi Renfe driver et andet tog-Viajeros-ud af Barcelona Sants-stationen, som også kører til Girona, men som tager 1 time, 20 minutter.

Hvor lang tid tager det at køre?

Girona er omgivet af malerisk catalonsk landskab, som du måske er tilbøjelig til at udforske, mens du tager på turen. Af den grund er kørsel også en populær mulighed. Hvis du er over 21 år, kan du leje en bil fra Priceline, Expedia eller Enterprise i Barcelona for mellem $5 og $30 pr. dag. Den hurtigste måde at komme til Girona på er at tage AP-7. Ruten er 63 miles (102 kilometer) lang, hvilket tager omkring 1 time og 15 minutter at tilbagelægge.

Er der en bus, der går fra Barcelona til Girona?

Der er flere busforbindelser, der rejser til Girona (FlixBus, Eurolines, ALSA, Sagalés, Blablabus), men de fleste af dem afleverer i lufthavnen. Den eneste, der ikke kræver overførsel halvvejs igennem, er Barcelona-bussen, som afgår fra Barcelona Nord hver fjerdetimer og tager 1 time og 40 minutter. En enkeltbillet koster 17,50 USD og returbilletten er 27,50 USD. Du kan finde detaljerede køreplaner på Barcelona Bus hjemmeside.

Hvis du leder efter en hurtig tur rundt i Girona og området nord for den (såsom den populære Costa Brava), kan du overveje at tage en guidet tur fra Barcelona i stedet for. Viator tilbyder endagsture for små grupper i Girona og Costa Brava fra 99 USD pr. person.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Girona?

Tourismesæsonen i Girona løber fra marts til maj, hvor maj er den travleste tid på året. Om foråret holder temperaturerne sig omkring behagelige 70 grader Fahrenheit (21 grader Celsius). Om sommeren kan det til tider nå 90 grader Fahrenheit (32 grader Celsius). Vintrene i Girona er milde - temperaturerne falder sjældent under 48 grader Fahrenheit (9 grader Celsius) - og december er den roligste tid på året, hvilket garanterer gode rabatter på indkvartering.

Hvad er der at lave i Girona?

Denne catalanske by er primært kendt for sin arv. Du kan nemt spilde en dag eller en weekend på at udforske Gironas middelaldermure, jødiske kvarterer og smalle, snoede gader til fods. Gironas katedral er et forbløffende eksempel på gotisk arkitektur og kan prale af det næststørste skib i verden efter Peterskirken i Vatikanet. En anden kirke, der er værd at tjekke ud, er den antikke Esglesia de Sant Feliu ("Collegiate Church of St. Felix"), som er kendt for sine otte romerske og tidlige kristne sarkofager, der dateres tilbagetil det tredje og fjerde århundrede. Det arkæologiske museum i Catalonien har til huse i benediktinerklosteret Sant Pere de Galligants, og i biografmuseet kan du se mere end 20.000 filmrelaterede samleobjekter.

Anbefalede: