Sherri Gardner - TripSavvy

Sherri Gardner - TripSavvy
Sherri Gardner - TripSavvy

Video: Sherri Gardner - TripSavvy

Video: Sherri Gardner - TripSavvy
Video: Chef Bill Fuller's Recipes: Butternut Squash Ravioli & Casbah Beef Short Rib Ravioli 2024, April
Anonim
sherri_gardner_bio billede
sherri_gardner_bio billede
  • Sherri sluttede sig til TripSavvy-teamet i maj 2018 og har skrevet og udgivet al slags rejseindhold til webstedet.
  • Hun dimitterede cum laude fra Washington University i St. Louis med en B. A. i engelsk litteratur med en kreativ skrivekoncentration.
  • Hun har tidligere arbejdet på The Kitchn og har skrevet for The Wall Street Journal og hendes universitet.

Erfaring

Sherri arvede en kærlighed til at rejse fra sin far, og har rejst indenrigs siden hun var barn. Hun begyndte at rejse internation alt, da hun fyldte 16 og tog en tur til Paris og London. Mens hun gik på college, fortsatte Sherri med at vokse en passion for at rejse og tog på ture så ofte som muligt. Hun tilbragte et semester i udlandet i London og skrev til sit universitet om rejsetips og håndtering af kulturchok.

Sherri, der er hjemmehørende i Chicago, flyttede til NYC for at gennemføre Columbia Publishing-kurset og har siden bidraget med arbejde til The Wall Street Journal og The Kitchn. Hun arbejder som Assistant Editor for TripSavvy og planlægger sin næste store tur.

Uddannelse

Sherri dimitterede cum laude fra Washington University i St. Louis i 2017 med en B. A. i engelsk litteratur med en kreativ skrivekoncentration. Umiddelbart efter eksamen deltog hun i Columbia Publishing Course ogmodtog et certifikat i Publishing.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en erfaren rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.