Sådan kommer du fra Newark Lufthavn til Manhattan
Sådan kommer du fra Newark Lufthavn til Manhattan

Video: Sådan kommer du fra Newark Lufthavn til Manhattan

Video: Sådan kommer du fra Newark Lufthavn til Manhattan
Video: Sådan kommer du til Manhattan med tog fra JFK lufthavn | NYC rejseguide 2024, April
Anonim
Newark lufthavn
Newark lufthavn

Hvis du aldrig har været i New York City, synes du måske, at det er unødvendigt langt at flyve til en anden stat. Men Newark Liberty International Airport (EWR), der ligger i New Jersey, er kun et stenkast væk fra Manhattan på den anden side af Hudson River, og du kan nå de fleste dele af byen lige så hurtigt - hvis ikke hurtigere - end hvis du kom fra JFK Lufthavn eller LaGuardia Lufthavn.

hvordan man kommer til og fra newark lufthavn
hvordan man kommer til og fra newark lufthavn

Newark Lufthavn ligger 29 miles fra Midtown Manhattan, og at tage en taxa ind til byen fra New Jersey er norm alt dyrere end at tage en taxa fra JFK eller LaGuardia lufthavne. Mange rejsende finder den mest bekvemme mulighed for at tage toget direkte fra lufthavnen til Penn Station i New York, hvilket er overkommeligt og tager mindre end 30 minutter. Lufthavnsbusser og shuttlebusser er også en mulighed for at komme ind til byen med flere destinationsmuligheder.

Tid Pris Bedst til
tog 40 minutter fra $15,25 Rejs som en lokal
Bus 45–60 minutter fra $18 Opretter forbindelse til metroen
Bil 30-45 minutter fra$50 Stressfri pendling
Shuttle 45–60 minutter fra $26 Afbalancering af omkostninger og bekvemmelighed

Hvad er den billigste måde at komme fra Newark Lufthavn til Manhattan på?

Togene leveret af NJ Transit fra Newark Lufthavn til Manhattan er den billigste metode til at komme ind til New York. Disse tog kører ofte, er hurtige og er på mange måder endnu mere bekvemme end at tage offentlig transport fra JFK eller LaGuardia lufthavne. Først henter AirTrain dig direkte fra terminalen og tager dig til den nærliggende Newark Airport-togstation på cirka 10 minutter. Derfra kan du tage et NJ Transit-tog til Penn Station i New York City, en rejse, der tager mindre end en halv time.

Du behøver kun én billet for at køre med begge tog, og du kan købe dem i NJ Transit-billetautomaterne i terminalen eller gennem NJ Transit-appen. Prisen til New York Penn Station er $15,25 for en voksen, men toget gør også et stop ved Newark Penn Station. Dobbelttjek, før du gennemfører dit køb, for at sikre dig, at du har valgt den rigtige Penn Station, eller du kan få en bøde for at rejse med en ugyldig billet.

Når du kommer til Penn Station, kan du bruge A-, C- eller E-linjerne i metroen til at fortsætte til din endelige destination eller hente en taxa fra stationen.

Hvad er den hurtigste måde at komme fra Newark Lufthavn til Manhattan på?

Den hurtigste metode kan variere afhængigt af, hvilken del af byen du skal til, og hvilket tidspunkt på dagen du pendler, men at køre bil eller taxa vilgenerelt være den hurtigste metode. At leje en bil er ikke ideel til en tur til New York City, da du ikke vil bruge en bil i byen, og du ender med at betale for bare at efterlade den i en parkeringskælder. Fra lufthavnen kan du hente en taxa i New Jersey, ringe til en Uber eller Lyft eller leje en privat bilservice til at hente dig. Fordelen er, at du kan læne dig tilbage og slappe af i bilen, mens en chauffør fører dig direkte til hoveddøren på dit hotel eller din bolig. Myldretidstrafik kan dog forsinke din ankomst alvorligt.

Brug af en taxatjeneste er også langt den dyreste mulighed. Taxaer er målt, og en tur til downtown Manhattan vil koste dig mindst $50, og rejser bliver dyrere, efterhånden som du rejser mere uptown. Passagerer er også ansvarlige for at betale broafgifter, et myldretidstillæg og et kreditkortgebyr, som alt sammen kan hæve prisen drastisk. Glem ikke at tilføje yderligere 10 procent til 20 procent af billetprisen for det sædvanlige drikkepenge.

Er der en bus, der går fra Newark Lufthavn til Manhattan?

Newark Airport Express er en bus, der samler op fra hver terminal i lufthavnen og afsætter passagerer ved Port Authority (Times Square), Bryant Park eller Grand Central Terminal. Det koster kun et par dollars mere end at tage toget, men de flere stop kan være en mere bekvem mulighed, hvis du skal rejse rundt på Manhattan efter ankomsten. Mellem de tre afleveringssteder i ekspressbussen kan du tage en metro til stort set alle dele af byen.

Envejsprisen for en voksen er 18,50 USD, men du kan spare penge ved atkøb af en returbillet, hvis du også skal flyve fra Newark. Andre rabatter er også tilgængelige for seniorer, unge, studerende, militære og handicappede passagerer.

Er der transport fra Newark Lufthavn til Manhattan?

Ride-sharing varevogne er en fantastisk mulighed for rejsende, der ønsker bekvemmeligheden ved en dør-til-dør-tur, men uden de ublu omkostninger ved en taxa. Disse shuttles er især praktiske for solorejsende, da de kan koste halvdelen af prisen for at bruge en taxa eller anden privat bilservice. Flere virksomheder tilbyder shuttle-tjenester, såsom Airlink NYC og Carmel. Airlink NYC-ture koster omkring $25 per passager for et sæde i en delt varevogn. Fordelen ved at bruge denne service er, at du kan blive sat af lige ved hoveddøren til din bolig, men det er svært at måle din rejsetid. Hvis du er den første person i bilen, der bliver sat af, kan det lige så hurtigt som at tage en taxa. Men hvis du er den sidste person, der blev sat af, kunne det have været hurtigere at tage toget.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Manhattan?

Hverdagsmorgen er, når hundredtusindvis af indbyggere i New Jersey pendler ind til byen, så hvis du kører eller tager en taxa i løbet af denne tid, skal du forvente overfyldte veje og lange forsinkelser. Da taxaer er målt fra lufthavnen, betaler du mere, hvis din bil sætter sig fast i tæt trafik. Du betaler også et tillæg på alle taxature fra New Jersey til New York City på hverdage morgen, hverdagsaften og weekend fra kl. til kl. 20.00

Togene vil sandsynligvis være ekstra pakket i travlhed på hverdagetime også, men de kører også oftere. Der er ingen togforbindelse mellem kl. 02.30 og 05.00, så sørg for at planlægge forud, hvis du ankommer sent om natten.

Hvad er den mest naturskønne rute til Manhattan?

Hvis du kører selv, får du ikke meget af udsigten, hvis du tager Lincoln Tunnel eller Holland Tunnel ind til byen. George Washington Bridge forbinder til Washington Heights oppe i nærheden af Bronx og er ikke den mest bekvemme metode til at komme til downtown Manhattan, men du får en fantastisk udsigt over skyline på vej ind. Du kan bede din taxachauffør om at tage dig også langs denne rute, selvom det kan tilføje et betydeligt beløb til din måler.

Hvad er der at lave i New York City?

New York City er en af de mest ikoniske byer i verden, berømt fra film, litteratur, musik, historie og popkultur. Det ville tage et helt liv at udforske alt, hvad byen har at byde på, men hvis det er din første gang i byen, er der et par obligatoriske steder, som alle besøgende skal se. Byens mest kendte attraktioner er på Manhattan, og Times Square, Rockefeller Center og Grand Central Terminus er rundt omkring i området kendt som Midtown. Hvis du går et par gader uptown langs den berømte Fifth Avenue, kommer du til det sydøstlige hjørne af Central Park. Men hæng ikke bare ud i Midtown, da mange af Manhattans mest charmerende kvarterer ligger længere nede i centrum, såsom Greenwich Village, Soho og Washington Square Park. Og det er bare en lille smagsprøve på Manhattan - der er fire andre bydele, der udgør NewYork City og hver byder på noget helt særligt.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor meget koster en taxa fra Newark til New York City?

    En taxa fra Newark til Midtown Manhattan vil koste alt fra $50 til $70 afhængigt af trafik og tidspunkt på dagen.

  • Hvor meget koster det at tage toget fra Newark til New York City?

    At tage et NJ Transit-tog fra Newark til New York City koster $15,25.

  • Hvor langt er der fra Newark til New York City?

    Newark Liberty International Airport ligger omkring 26 miles fra Midtown Manhattan.

Anbefalede: