Sådan kommer du til Brooklyn fra Newark Lufthavn

Indholdsfortegnelse:

Sådan kommer du til Brooklyn fra Newark Lufthavn
Sådan kommer du til Brooklyn fra Newark Lufthavn

Video: Sådan kommer du til Brooklyn fra Newark Lufthavn

Video: Sådan kommer du til Brooklyn fra Newark Lufthavn
Video: Sådan kommer du til Manhattan med tog fra JFK lufthavn | NYC rejseguide 2024, Kan
Anonim
Taxaer i Newark Lufthavn
Taxaer i Newark Lufthavn

Når du reserverer et fly til Brooklyn, kan du flyve til Newark Liberty International Airport. Selvom mange rejsende bruger JFK eller LaGuardia, er Newark en levedygtig og nem mulighed, når de rejser til Brooklyn. Hvis du har bestilt billetter fra Newark, er her tre måder, du kan hjælpe dig med at komme til lufthavnen på uden (forhåbentlig) besvær.

Budgetvenlig mulighed

Du kan spare nogle penge ved at tage offentlig transport til Newark. Brug undergrundsbanerne til at forbinde til Newark Air Train fra ethvert punkt i Brooklyn eller fra Newark til Brooklyn. Det er den billigste vej at gå, og nogle gange (for eksempel på Thanksgiving og andre travle helligdage) også den hurtigste.

  • Pris: Ca. $15
  • Tid: 1 3/4 timer til 2 timer

AirTrain Newark tager dig ikke med til Manhattan eller Brooklyn. Det er bare en hurtig tur fra (eller rundt om) lufthavnen til en dedikeret "Rail Transfer Station", hvor du skifter til et almindeligt New Jersey Transit-pendeltog til New York Pennsylvania Station. Der er rulletrapper og elevatorer, hvis du har stor bagage.

AirTrain Newark koster $5,50 (fra juli 2020), når du går ind eller ud af systemet på lufthavnsstationen (Rail Link). Gebyret er inkluderet, når du køber en billet fra NJ TRANSIT eller Amtrak på derestogstationer, billetkontorer eller billetautomater.

Bemærk: Hvis du har brug for hjælp, bagageassistance eller anden service, skal du vide, at AirTrain Newark/NJ Transit er 100 % selvbetjening.

  • Rute fra Newark til Brooklyn: Tag Air Train til Airport Rail Link Station, og hop derefter på NJ Transit-toget til NEW YORK Penn Station(IKKE Newark Penn Station). Gå nedenunder. Der kan du vælge din rute, eller få et 2- eller 3-tog til Atlantic Terminal/Barclays Center, hvor du kan finde næsten alle tilslutningsundergrundsbaner.
  • Rute til Newark fra Brooklyn: Tag metroen til Penn Station på 34th Street og 8th Ave til North Jersey Coast Line-tog til Newark Lufthavn. STÅ IKKE AF VED "NEWARK PENN STATION." BLIV PÅ TOGET, TIL DU NÅR NEWARK AIRPORT JERNBANETSTATION.

Du kan også tage en bus fra Manhattan til Newark og tilbage.

  • Rute fra Newark til Brooklyn: Når du kommer til Manhattan fra Newark, kan du stå af ved Port Authority, Bryant Park eller Grand Central for at få din metro til Brooklyn.
  • Rute til Newark: Tag metroen til Manhattan for at få bussen ved Port Authority, Bryant Park eller Grand Central. Newark Airport Express, som kommer hvert 15. minut i løbet af dagen, 365 dage om året (afgang hvert 30. minut før kl. 06.45 og efter kl. 23.15). Det koster $17 én vej og $30 tur/retur (fra juli 2020) og kører en løkke, der går fra terminalen til Manhattan (og på tværs af 42nd Street).

Nemste rute

Den mest behagelige måde at fåtil og fra Newark er også den dyreste: med taxa eller bilservice. Det er en lang tur, så vær forberedt på at betale for tjenesten. Du kan ringe til en bilservice eller bruge de grønne "Boro-taxaer" til at forudbestille en afhentning til Newark, som du kan ringe til eller komme gennem UberX.

Det er smart at reservere en dag i forvejen eller to dage i en travl ferie.

En tur fra Brooklyn til Newark koster fra 60 USD op. Vejafgifter (som kan koste $15), tips, parkering og andre gebyrer er ikke inkluderet. Hvis du bruger en bilservice, så sørg for at ringe for at foretage reservationen, sørg for at spørge afsenderen, om vejafgifter er inkluderet i den angivne billetpris. En gennemsnitlig messe på UberX er omkring $75.

Taxaer: Hvis du tilfældigvis er på Manhattan eller hyrer en taxa i Brooklyn, betaler du fra $60 til $80.

Hvis du ikke har lyst til at bruge en app, kan du gå på den gamle skole og ringe til en bilservice fra Newark til Brooklyn. Her er nogle populære biltjenester:

  • Carmel Car and Limo (800) 924-9954/(212) 666-6666
  • Dial 7 Car & Limo Service (800) 222- 9888/(212) 777-8888
  • GO Airlink New York (877) 599-8200/(212) 812-9000
  • All County Express (800) 914-4223/ (516) 285-1300

Kør og parker

Hvis du har lejet en bil under dit ophold, kan du altid afhente den i Newark Liberty, som er bekvemt placeret på New Jersey Turnpike (Interstate 95). Eller mange foretrækker bare at køre til Newark og parkere deres bil.

Anbefalede: