Top kvarterer i S alt Lake City, Utah

Indholdsfortegnelse:

Top kvarterer i S alt Lake City, Utah
Top kvarterer i S alt Lake City, Utah

Video: Top kvarterer i S alt Lake City, Utah

Video: Top kvarterer i S alt Lake City, Utah
Video: The Real Story of Paris Hilton | This Is Paris Official Documentary 2024, Kan
Anonim
Utah Capitol
Utah Capitol

S alt Lake City er fyldt med alle slags kvarterer, fra historiske steder med smukke victorianske huse til funky og trendy distrikter på op og op. Hvis du er på besøg og gerne vil lære byen at kende, ville vi ikke bebrejde dig, hvis du ville finde ud af og udforske centrum (der er trods alt så mange ting at gøre der). Når du er tilfreds til dit hjerte, kan du forgrene dig ved at dykke ned i de mange forskellige kvarterer i S alt Lake City.

Downtown

Downtown S alt Lake City Utah
Downtown S alt Lake City Utah

Først og fremmest er centrum centrum for mange besøgendes S alt Lake City-oplevelse. Det er her, du finder hovedparten af attraktioner, restauranter og indkøbscentre som Gateway og City Creek Center.

I det bogstavelige hjerte af centrum er Temple Square; her kan du tage på en gratis rundvisning ledet af missionærer og lære om både pladsens og byens historie. Andre store attraktioner omfatter State Capitol, som også er åben for rundvisninger.

Fordi der er så meget at lave i dette nabolag, kan du regne med masser af hoteller, lige fra dine sædvanlige kædehoteller til det elegante Grand America Hotel. Selvom dette er den travleste del af byen, er den gåbar og ikke for belastet af trafik.

Sugar House

SukkerhusetParkere
SukkerhusetParkere

Mens Sugar House ikke har så mange attraktioner som centrum, kan det ikke slås, hvis du foretrækker at gøre et sjovt, men alligevel afslappet kvarter til din basecamp.

Gaderne er fyldt med både kæder og lokale butikker. Gå ind i Beans & Brews til en kop kaffe, før du forhandler dig vej gennem Deseret Industries Thrift Store. Sørg for at afsætte tid til at vandre rundt i Sugar House Park, et stort grønt område med asf alterede stier, en central sø og smuk udsigt over Wasatch-fronten.

Sugar House har et par hoteller, inklusive SpringHill Suites og Extended Stay America, som begge er tæt på alt hvad der sker.

The Avenues

Alléerne
Alléerne

Du vil ikke finde tonsvis af attraktioner i The Avenues, men det er en del af dens charme. Kvarteret er hyggeligt og historisk, fyldt med storslåede, for det meste victorianske huse. Inden for nem gåafstand (eller en super kort køretur) fra hjertet af centrum lover The Avenues en idyllisk måde at tilbringe en eftermiddag på.

Slentre ned ad træbeklædte gader og beundre den omkringliggende arkitektur, eller besøg S alt Lake City Cemetery. Hvis du vil ud i naturen, kan du få adgang til Bonneville Shoreline Trail herfra eller udforske City Creek Natural Area - fantastisk til en nem vandretur.

The Avenues er mere et boligkvarter end et sted at bo, men du kan finde AirBnb- og VRBO-muligheder samt et bed and breakfast eller to.

Central City

Beliggende mellem centrum og Sugar House, Central City er tæt på altog har meget at byde på i sig selv. Liberty Park - uden tvivl S alt Lake Citys bedste park - kan findes her. Gå en tur ned ad maleriske vandrestier, hæng ud ved andedammen, besøg Tracy Aviary, eller lad børnene løbe løs på legepladsen.

Senere kan du stoppe ved Trolley Square for at shoppe, eller udforske Gilgal Sculpture Garden, en af de mest behageligt mærkelige ting, du nogensinde vil se (alt du behøver at vide er, at der er en Joseph Smith sfinksskulptur her).

Granary and Ballpark Districts

For blot et par årtier siden var Granary- og Ballpark-distrikterne i S alt Lake City strengt taget industrielle. Men i de senere år er denne tidligere triste del af byen forvandlet til et centrum for kreativitet, med vægmalerier, der lysner mange af bygningerne op. Gå ikke glip af fede steder som indiekoncertstedet Kilby Court og spillestedet The State Room med livemusik.

Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at området boomer med restauranter og bryggeripuber. Snup en bid mad på R&R BBQ, spis lækkert vegansk og vegetarisk køkken på Vertical Diner, eller nyd den perfekte kop kaffe på Publik Coffee Roasters. Og du bør ikke gå glip af Frida Bistro-mærket af et stort vægmaleri med Frida Kahlo-fordi de serverer virkelig dejlig mexicansk køkken.

University of Utah/Foothill Drive

Beaux Arts/Neo-klassiske kolonner
Beaux Arts/Neo-klassiske kolonner

Der er mere ved University of Utah (eller "U") end akademikere. På campus kan du besøge Utah Museum of Fine Arts og Natural History Museum of Utah eller se en fodboldkamp på Rice-Eccles Stadium. Hvisdu har børn på slæb, This Is The Place Heritage Park og Hogle Zoo er begge i nærheden og lover en dag med sjov for hele familien.

Shopaholics kan finde masser af butikker langs Foothill Drive, men kvarteret er også tæt på Emigration Canyon Road, hvis du vil køre op i kløften for en dagsvandring.

Anbefalede: