Savannah/Hilton Head International Airport Guide
Savannah/Hilton Head International Airport Guide

Video: Savannah/Hilton Head International Airport Guide

Video: Savannah/Hilton Head International Airport Guide
Video: Savannah Hilton Head International Airport Review - SAV 2024, Marts
Anonim
Savannah/Hilton Head International Airport
Savannah/Hilton Head International Airport

Savannah/Hilton Head International Airport er den næststørste kommercielle lufthavn i Georgia (efter Atlantas Hartsfield-Jackson International), som betjener næsten 3 millioner passagerer årligt. Beliggende omkring 8 miles nord for Savannahs historiske distrikt, lufthavnen er en gateway til Georgia's Coastal Empire og South Carolina's Low Country. Det tilbyder flyvninger til og fra større byer i USA og Canada såsom Chicago, New York og Toronto via Air Canada, American Airlines, Delta Air Lines, JetBlue Airways, United Airlines og andre større luftfartsselskaber. Det er også verdenshovedkvarteret for Gulfstream Aerospace og fungerer som base for Georgia National Guards 165. Airlift Wing.

Der er en terminal i to niveauer til kommercielle flyvninger med 15 porte til ankomster og afgange samt et stort besøgscenter med information om nærliggende turistdestinationer, et postkontor og meget mere. Lufthavnen ligger lige ved I-95 og tilbyder parkeringsservice, lang- og korttidsparkering samt shuttle, taxa og andre tjenester for besøgende.

Få mere at vide om lufthavnens flyvninger, layout, tjenester og transportmuligheder nedenfor.

Savannah/Hilton Head International Airport Kode, Beliggenhed og Kontaktoplysninger

  • Lufthavnskode: SAV
  • Location: 400 Airways Ave, Savannah, GA 31408
  • Websted:
  • Flyinformation: Ankomster og afgange
  • Terminalkort:
  • Telefonnummer: (912) 964-0514

Vid før du går

Savannah/Hilton Head er en kompakt regional lufthavn. Der er kun én terminal med ankomster, transportadgang, tællere til lejebiler, bagageudlevering og et besøgscenter på første niveau og billetsalg, sikkerhed og afgangsporte på andet niveau. Fordi lufthavnen betjener populære feriedestinationer og kun har ét sikkerhedsadgangspunkt, skal du planlægge at ankomme mindst 90 minutter før dit fly, især i højsæsonen (forår og sommer).

Lufthavnen tilbyder direkte flyvninger til over 30 destinationer i USA og Canada via Air Canada, Allegiant American Airlines, Delta Air Lines, Frontier, JetBlue Airways, Sun Country Airlines og United Airlines. Nogle direkte fly er sæsonbestemte, men året rundt service er tilgængelig til Atlanta, B altimore, Boston, Charlotte, Chicago, Cincinnati, Cleveland, Dallas, Detroit, Denver, Houston, Miami, New York, Newark, Philadelphia og Washington, D. C.

Savannah/Hilton Head International Parkering

Lufthavnen har flere muligheder for kort- og langtidsparkering. Den dyreste mulighed er kammertjener, som er placeret ved billetsalg/afgange på niveau to og koster $10 for en halv dag og $20 pr.dag.

Langtidsparkering/timeparkering er tilgængelig i en parkeringskælder med fire niveauer 150 fod fra terminalen. Dækket omfatter 1.680 parkeringspladser, et elektronisk system, der noterer parkeringsmuligheder, overdækkede gangbroer, handicapmuligheder og fem PEP Electric Vehicle (EV) omklædningsstationer. Priserne er 1 USD i timen, 12 USD dagligt og 60 USD ugentligt.

Økonomisk parkering er placeret direkte syd for langtids-/timeparkeringshuset. Garagen i to niveauer ligger 385 fod fra terminalen og omfatter 2.000 parkeringspladser, handicapfaciliteter og overdækkede gangbroer. Priserne er 1 USD i timen, 8 USD om dagen og 40 USD om ugen.

Parkering i overstørrelse og overløb er placeret cirka 900 fod fra terminalen og koster $1 pr. time, $5 om dagen og $35 om ugen. Lige ved siden af er SAV Value Pack-partiet, kun tilgængeligt for beboere i Savannah, med 250 pladser og priser på $1 i timen, $5 om dagen og $35 om ugen. Bemærk, at indgangen til denne grund er placeret ved Patrick S. Graham Drive.

Yderligere muligheder inkluderer 3-timers Tesla-parkering med otte superladere, der kun er tilgængelige i 3 timer, og en gratis venteplads til mobiltelefoner.

Kørselsvejledning

Savannah/Hilton Head International lufthavn ligger ved I-95, der løber fra nord til syd, og grænser mod syd af I-16, der løber fra øst til vest. Lufthavnen ligger omkring 20 minutter fra Savannah, 45 minutter fra Hilton Head Island og mindre end 2 timer fra Charleston.

Rutevejledning til SAV fra nord:Tag I-95S til afkørsel 104 til Airways Avenue (øst), som går direkte til lufthavnen.

Rutevejledning til SAV fra syd:Tag I-95N til afkørsel 104 til Airways Avenue og lufthavnsterminalen.

Rutevejledning til SAV fra øst:Tag I-16W for at afslutte 157B mod nord ad I-95, derefter afkørsel 104 til lufthavnen som ovenfor.

Rutevejledning til SAV fra vest:Tag I-16E og frakørsel 157B til I-95N, og følg anvisningerne ovenfor.

Offentlig transport og taxaer

Taxaer er tilgængelige på det lavere niveau uden for bagageudlevering, mens samkørselstjenester Lyft og Uber tilbyder afhentning er ved den nordlige indgang for bagageudlevering.

Savannahs bussystem, Chatham Area Transit (CAT), kører til og fra lufthavnen dagligt. Besøg CAT-webstedet for at se lufthavnsbussens køreplan.

Nogle lokale feriesteder tilbyder transport til og fra lufthavnen, men det skal arrangeres på forhånd direkte med transportselskaber.

Hvor skal man spise og drikke

Da Savannah/Hilton Head International er en lille lufthavn, er mulighederne for mad og drikke begrænsede. Alle restauranter er placeret på lufthavnens andet niveau.

For hurtige snacks før sikkerhed er der en Starbucks og en Leopold's Ice Cream. Ellers kan du nyde et sidde-måltid på Southbound Taphouse, som tilbyder enkle pubretter som burgere, sandwich og salater sammen med håndværksøl fra den lokale navnebror Southbound Brewing Co.

Efter sikkerhed er der en håndfuld hurtige afslappede muligheder som Burger King, Great American Bagel og Starbucks. Der er kun to fuld service spots: golf-tema kæden PGA Tour Grill, som fokusererpå sunde ingredienser og håndværkscocktails og Stella Bar, der byder på Stella Artois-øl.

Wi-Fi og ladestationer

Savannah/Hilton Head International Airport installerede gratis, opgraderet Wi-Fi i 2015, så forvent hurtige internetforbindelser. Der er også rigeligt med ladestandere i hele lufthavnen.

Savannah/Hilton Head Internationale tips og fakta

  • Udnyt lufthavnens fuldt bemandede besøgsinformationscenter. Placeret i bagageudlevering og åben fra 8:30 til 23:00. daglige. Centret kan hjælpe med rutevejledninger, kort, transport, post, kopiering og navigation i lokale attraktioner.
  • Nyd en afslappende stund før eller efter flyvningen i en af gyngestolene spredt rundt i den præ-sikrede gårdhave og udenfor blandt de velplejede grunde.
  • Besøg USO-faciliteten på niveau to, hvis du er et aktivt servicemedlem. Rummet byder på snacks og et roligt sted for militært personel og deres familier.
  • Planlæg ekstra tid til at køre til lufthavnen og i sikkerhedslinjerne under spidsbelastning, såsom forårs- og sommerferier.

Anbefalede: