Natskiløb nær Montreal
Natskiløb nær Montreal

Video: Natskiløb nær Montreal

Video: Natskiløb nær Montreal
Video: Inside Japan's ABANDONED Theme Park | Feat. @CDawgVA 2024, Kan
Anonim

Alle skiløbere og snowboardere bør prøve natski mindst én gang, især når du er på vinterferie i Montreal. Med så meget at se i Montreal i dagtimerne er natskiløb den perfekte løsning til stadig at presse noget skitid ind i din tidsplan. Til dags- eller overnatningsudflugter kan større feriesteder, der tilbyder natskiløb, også nemt nås fra Montreal. Plus, de er ret overkommelige! Uanset hvilken mulighed du vælger, så klæd dig varmt på og vær forberedt på at have en sjov aften i byen, fri for menneskemængder, liftkøer og dyre liftkort.

Natskiløb i Bromont

natskiløb montreal quebec bromont
natskiløb montreal quebec bromont

Bromont gør krav på det største skiområde i Nordamerika og ligger lidt over en times kørsel fra Montreal, hvilket gør det til en bekvem udflugt for skiløbere på forskellige niveauer. Planlæg din rejse, så den falder sammen med den festlige atmosfære i Nuit Blanche (14. december 2019), den årlige Montreal-helnatsdag. Hos Bromont's Nuit Blanche kan du stå på ski indtil omkring kl. 02.00 og nyde pølse- og skumfidusstegning over åben ild mellem løbeture.

Natskiløb på Mont Saint-Sauveur

natskiløb montreal quebec canada mont saint sauveur
natskiløb montreal quebec canada mont saint sauveur

På Mont Saint-Sauveur er stierne generelt nemmere, end mærkede sorte diamanter er mere som mellemliggende pister og blå pister ervelegnet til begyndere, hvilket gør det til en god mulighed for at stå på ski efter solnedgang. Det er tilfældigvis også et af de største områder til natskiløb rundt omkring, og næsten alle pisterne er oplyst.

Omkring en times kørsel fra Montreal giver Saint-Sauveurs ikke-træmmende bakke dig mulighed for at vende tilbage til skiløbet med nogle sving i den tidlige sæson. Gå ikke glip af din chance for at tage en tur op på de nye opvarmede skilifter, som udover at holde dig toasty, også vil flytte flere skiløbere i timen. Det betyder mindre tid på at vente i kulden!

Natskiløb på Mont Saint-Bruno

Natskiløb nær Montreal omfatter Mont Saint-Bruno
Natskiløb nær Montreal omfatter Mont Saint-Bruno

Mont Saint-Bruno, mindre end 30 minutter fra centrum af Montreal, er den nærmeste "bybakke" til byen. Deres beskedne 400-fods lodrette fald er novice-venlige, og deres priser er meget overkommelige. Hvis en hurtig løsning er alt, hvad du behøver, så køb en to-timers natliftbillet for at spare nogle øre. Derudover forpligter Mont Saint-Bruno sig til at lave sne på 100 procent af deres stier, hvilket sikrer ski- og rideforhold, uanset hvad Moder Natur tilbyder. Plus, med en skiskole på stedet, er dette et fantastisk sted for førstegangsskiløbere.

Natskiløb på Ski Chantecler

Montreal natski muligheder omfatter Ski Chantecler
Montreal natski muligheder omfatter Ski Chantecler

Ski Chantecler - lidt over en times kørsel fra Montreal - er en charmerende lille bakke lige nord for Mont Saint-Sauveur. Dette lokale sted kan prale af uoverfyldte liftlinjer og lyser op 17 stier til natski hver fredag i december og fredag og lørdag aften over altmarts måned. Som en bonus serveres klassisk fransk-canadisk poutine gratis i deres bistro ved skråningen fredag aften til alle liftkortholdere.

Natskiløb i Stoneham

Natskiløb nær Montreal omfatter skisportsstedet Stoneham
Natskiløb nær Montreal omfatter skisportsstedet Stoneham

En tre timers kørsel fra Montreal (teknisk tættere på Quebec City), er Stonehams skiforhold norm alt bedre end byens nabobakker. Dette er et rigtigt feriested, der tilbyder flere terrænparker for både skiløbere og snowboardere. I ægte canadisk ånd kommer festenergien frem om natten. Med et venligt personale og et velorganiseret stisystem er Stoneham en lang dagstur eller overnatning værd.

Natskiløb på Mont Sainte-Anne

Natskiløb nær Montreal omfatter Mont Sainte-Anne
Natskiløb nær Montreal omfatter Mont Sainte-Anne

Mont Sainte-Annes ry går forud for sig selv. Et af Quebecs mest kendte skisportssteder, det er tre timers kørsel fra Montreal. Mont Sainte-Anne kan prale af det højeste lodrette fald for natskiløb i hele Canada, komplet med skræmmende udsigter, hvis landsbyen nedenfor. Dette er dog ikke det ideelle bjerg for nervøse nybegyndere, da to tredjedele af stierne henvender sig til avancerede og erfarne skiløbere. Selv stadig er begynderstier tilgængelige.

Anbefalede: