Natteliv i Yaletown, Vancouver: Bedste barer, klubber, & Mere

Indholdsfortegnelse:

Natteliv i Yaletown, Vancouver: Bedste barer, klubber, & Mere
Natteliv i Yaletown, Vancouver: Bedste barer, klubber, & Mere

Video: Natteliv i Yaletown, Vancouver: Bedste barer, klubber, & Mere

Video: Natteliv i Yaletown, Vancouver: Bedste barer, klubber, & Mere
Video: Why Lesbian Bars Are Disappearing | Rise And Fall 2024, Kan
Anonim
Yaletown i Vancouver, BC
Yaletown i Vancouver, BC

Med en høj koncentration af berømte kokke, fantastiske barer, velklædte gæster og lejlighedsvise berømtheder, er Vancouvers Yaletown et kvarter, der er hjemsted for nogle af byens bedste natteliv og restauranter. Beliggende langs False Creek, ikke langt fra Granville Island, er dette et af Vancouvers mest fashionable steder at bo eller besøge.

Kvarteret var tidligere et industrikvarter og er blevet fuldstændig revitaliseret med trendy bistroer, smarte lejligheder og hoteller som Opus, der konsekvent er rost som et af Vancouvers bedste hoteller. Generelt er Yaletowns nattelivsscene pænere og mindre larmende end den nærliggende Granville Street, berømt for sit neonlys og festkultur. Yaletown har også en tendens til at henvende sig til en bredere aldersgruppe, så der er noget for enhver smag, uanset om du leder efter dansebeats eller håndværkscocktails.

Bars

I Yaletown er at drikke en sofistikeret affære, bedst egnet til dem, der leder efter en aften med vinsmagning, cocktail-omrøring og håndværksøl-prøveudtagning.

  • Opus Bar: På Opus-hotellet er dette super-chikke natsted stedet, man kan se-og-blive set. Klæd dig på for at imponere og noter den daglige happy hour-menu, som også varer hele dagen om søndagen.
  • Uva Wine & CocktailBar: En espressobar i europæisk stil om dagen og vinbar om natten, denne lokalitet er velegnet til en aften med samtale om charcuteri og ost.
  • Cactus Club Cafe: Denne vinbar serverer moderne canadiske retter og holder åbent til sent og tilbyder endda en happy hour-menu hver aften efter kl. 21.00
  • Yaletown Brewing Company: Du kan prøve en smagsprøve på Vancouvers imponerende bryggeriscene i denne enorme ølhal, hvor udkastene på fad er friske og opfindsomme.

klubber

Selvom Granville-kvarteret ved siden af er bedre egnet til klub-hopping, har Yaletown stadig en håndfuld muligheder for dem, der leder efter en smartere dansesal.

  • Bar None Nightclub: Dette er indbegrebet af Yaletown danseklub, der kombinerer levende musik med en elegant og luksuriøs indretning.
  • Hej Farvel: Kom tidligt til en afslappet aften i byen, og bliv sent til dansefesten, når DJ'en går i gang. Skjult gennem en ubestemmelig døråbning, stræber denne klubs appel i dens speakeasy vibes.
  • The Roxy Cabaret: En kender af temaaftener som "Millennial Monday" og livemusik hver aften i ugen, dette er stedet at tage hen, hvis du leder efter at danse til noget andet end en DJ.

Late-Night Restaurants

Hvis du vil spare dit budget til cocktails og drinks efter middagen, så tjek disse natlige hotspots i nabolaget, som typisk tiltrækker det unge og stilfulde publikum i weekenden.

  • Blue Water Cafe: Hyldet som den bedstefiskerestaurant i Vancouver, Blue Water Cafe er en favorit blandt lokalbefolkningen, og køkkenet forbliver åbent til kl. 23.00
  • The Flying Pig: Åbent indtil midnat, The Flying Pig er perfekt til besøgende på jagt efter friske retter fra det nordvestlige Stillehav.
  • The Greek af Anatoli: Efter en nat med at drikke er der intet, der rammer plet som et stort fad med græsk mad, som er perfekt til at dele indtil kl. 01.00 på fredage og lørdage.
  • Mean Poutine: Hvis du har et desperat behov for kulhydrater, forbliver denne poutine-forpost åben indtil kl. 04.00 hver aften i ugen.

Festivaler

I løbet af året er Vancouver vært for en række festivaler, hvoraf mange er baseret eller i det mindste optræder i Yaletown.

  • Illuminate Yaletown: Hver februar lyser kvarteret den triste vintersæson op med en udstilling af kunstfærdige lysudstillinger, der hylder teknologi og kreativitet.
  • Vancouver International Jazz Festival: I løbet af de sidste par uger af juni gør byens jazzfestival en brølende optræden i Yaletown med mange forestillinger booket på Vancouver Playhouse.
  • Westward Music Festival: Denne musikfestival i september bringer store numre til byen hvert år for at optræde over alt i Yaletown på spillesteder som Vogue Theatre og Dublin Calling. Gå ikke glip af gadefesten, der afholdes i centrum af kvarteret.

Tip til at gå ud i Yaletown

  • Rideshare-tjenester som Uber og Lyft er forbudte i Vancouver, så planlæg at brugetaxaer for at komme rundt.
  • Offentligt drikkeri er ulovligt i Vancouver.
  • Midden af Yaletowns natteliv og spisesteder ligger på Mainland- og Hamilton-gaderne, som er spækket med nattelivsvirksomheder, hvilket gør det nemt at hoppe rundt og prøve nye steder.
  • Yaletown ligger i gåafstand fra Downtown Vancouver og har sit eget Canada Line/SkyTrain-hurtige transitstop: Yaletown-Roundhouse Station.

Anbefalede: