De 10 bedste ting at gøre på Long Island
De 10 bedste ting at gøre på Long Island

Video: De 10 bedste ting at gøre på Long Island

Video: De 10 bedste ting at gøre på Long Island
Video: Топ-10 лучших вещей, которые нужно сделать в Копенгагене, путеводитель 2024, Marts
Anonim

Long Island er så meget mere end bare Hamptons (selvom det område bestemt er et besøg værd). Ferieland for mange Manhattanitter og Brooklynere såvel som dem længere væk, Long Island er et perfekt weekendophold eller længere sommerferie, uanset om det er i Hamptons, North Fork eller længere inde i landet. Hvis du ønsker at bruge lidt tid på stranden, besøge museer og historiske steder, smage vin og øl direkte fra kilden, eller bare tage på vandretur, leverer Long Island alt det og mere. Her er de bedste ting at gøre på et besøg på Long Island.

Slap af på stranden

Long Island strand
Long Island strand

Long Island har miles af kystlinje, og dens strande er legendarisk pulveriseret sand, maleriske klitter og store bølger betyder sjov for enhver slags strandgænger. Mellem nord- og sydkysten er det svært at vælge en favorit, men nogle populære strande omfatter Long Beach, Jones Beach State Park, Crab Meadow Beach, Main Beach i East Hampton, Coopers Beach i Southampton, Orient Beach State Park og strandene i Montauk i Fire Island.

Tjek fyrtårnene

Montauk Point fyrtårn
Montauk Point fyrtårn

Long Island har omkring 25 fyrtårne spredt ud over sine kyster, takket være dens lange maritime historie. De fleste af dem er smukke, flere indeholder museer med divartefakter, og nogle giver dig mulighed for at klatre op til toppen. Montauk Point Lighthouse, New Yorks ældste fyrtårn, er en klassiker med sit rød-hvidstribede fyrtårn inde i Montauk Point State Park. Det sort-hvidstribede Fire Island Lighthouse er 168 fod højt og har 192 trin. Stepping Stones Lighthouse har et unikt victoriansk design, mens Huntington Harbour Lighthouse er i Beaux Arts-stil.

Smag lidt vin

North Fork vingård
North Fork vingård

Der er vinmarker og vingårde i massevis på Long Island, takket være den rigtige slags klima og jord til druedyrkning. Mens de fleste vingårde er koncentreret om North Fork, er der få, som Wölffer Estate, som ligger på South Fork. Pindar Vineyards er en familieejet og drevet vingård, der hjalp med at lancere vinfremstillingsindustrien på North Fork, og andre North Fork-favoritter inkluderer Jamesport Vineyards, Martha Clara Vineyards og Pellegrini Vineyards, for at nævne nogle få. De fleste har smagerum (sørg for at tjekke timerne), og hvis du vil gå helt ud (og ikke køre bil), så book en rundvisning på vingårde i området.

Drag en øl

Blue Point Brewing Co
Blue Point Brewing Co

Er du ikke en vindrikker? Heldigvis har Long Island sin rimelige andel af bryggerier og dusinvis af dem. Blue Point, som har været i Patchogue siden 1998, har et velsmagende udvalg af udkast, hvoraf mange indeholder interessante lokale ingredienser som tang, østers og strandblommer. Jamesport Farm Brewery i Riverhead dyrker sin egen byg og humle, og i sommer- og efterårsweekender er der ofte madlastbil og levende musik. Montauk Brewing Co. laver en sprød pilsner, let sommerøl og IPA'er med frugtfarve. På North Fork er der Sand City og Greenport Harbour Brewing Company, og selv Shelter Island har sit eget håndværksbryggeri, Shelter Island Craft Brewery.

Scream Your Head Off at Forlystelsesparker

Eventyrland
Eventyrland

Hvis du og din familie - eller måske bare er jer - kan lide at suse gennem rutsjebaner, køre på pariserhjul og spille karnevalsspil, er du heldig. Long Island har flere klassiske forlystelsesparker, herunder Adventureland Park i Farmingdale, som har tilbudt forlystelser, spil og attraktioner siden 1962; Splish Splash Waterpark, som har en lazy river, tonsvis af rutsjebaner, bølgebassiner og børneforlystelser; og Wildplay Adventure Park ved Jones Beach State Park, som byder på mere naturbaseret spænding som reb-, bro- og tunnelbaner, en 700 fod lang zip-line og et 40 fods aborrespring, mens den er knyttet til en bungee.

Beundre kunstfærdige palæer og godser

Old Westbury Gardens
Old Westbury Gardens

Long Island har været de riges legeplads i årtier, og det viser sig i de overdådige palæer, der er spredt ud over Suffolk og Nassau Counties, med godser, der tidligere tilhørte koryfæer som Vanderbilts og Roosevelts. Heldigvis er mange af disse overdådige ejendomme blevet til museer, der er åbne for besøgende. Sagamore Hill National Historic Site er det tidligere hjem for præsident Theodore Roosevelt og hans familie, og det var kendt som sommerens Hvide Hus, mens han var i embedet. The Eagle's Nest ejendom af William K. Vanderbilt II på Gold Coast er i dag kendt som Vanderbilt Mansion, Museum og Planetarium, og besøgende kan se kunst, artefakter, antikviteter og meget mere. Old Westbury Gardens er det tidligere hjem for John og Margarita Phipps og deres børn. Palæet, som stod færdigt i 1906, er beliggende midt i 200 acres af formelle haver, anlagte grunde, skove og damme, og begge er åbne for besøgende. Otto Hermann Kahn byggede det massive slot Oheka Castle i fransk stil i 1920'erne på det højeste punkt på Long Island i Cold Spring Harbor. Det er den næststørste private bolig, der nogensinde er bygget i Amerika. I dag er det et hotel, men dagsturister kan bestille en rundvisning i palæet og haverne.

Besøg museerne

Parrish kunstmuseum
Parrish kunstmuseum

Nogle af de største kunstsamlere i verden har hjem på Long Island, og det er ikke ualmindeligt at se skulpturer af kunstneren Richard Serra siddende på en græsplæne foran i Hamptons. Regionen har også flere kunstmuseer, der er værd at besøge. Parrish Art Museum i Hamptons har en robust samling af værker af kunstnere, herunder Willem de Kooning, Jackson Pollock, Roy Lichtenstein, William Merrit Chase og Fairfield Porter, der boede i Southampton. Nassau County Museum of Art ligger på den 145 hektar store tidligere ejendom af Henry Clay Frick på Gold Coast. Museets samling, som omfatter en skulpturhave, spænder over amerikansk og europæisk kunst fra det 19. og 20. århundrede og omfatter værker af Auguste Rodin, Robert Rauschenberg, Frank Stella og Alex Katz. I East Hampton, abstrakt kunstentusiasterkan besøge Jackson Pollacks og Lee Krasners tidligere hjem og studie, som nu er et nation alt historisk vartegn og indeholder forskningsmateriale om amerikansk kunst fra det 20. århundrede.

Hit the Water

Gurney's Star Island Resort & Marina
Gurney's Star Island Resort & Marina

Long Islands fiskeri- og maritime historie strækker sig århundreder tilbage, og i dag er sejlads, fiskeri og sejlads stadig foretrukne aktiviteter. Fisk efter tun, marlin, mahi-mahi, flunder, fluke, porgy, bluefish og stribet bas med chartre Double D Charters, Alyssa Ann Sportfishing og Viking Fleet, eller hvis du vil sejle, så tag til Sag Harbor for at gå ud med Sag Harbor Sailing. Shelter Island er fantastisk til kajaksejlads og har et omfattende beskyttet område at padle igennem i Coecles Harbour Marine Water Trail.

Spis masser af fisk og skaldyr

Crescent Beach skaldyr
Crescent Beach skaldyr

Alt det vand betyder én ting: skaldyr! Hummer, musling, skrubber og mere dukker op på menuerne over alt på Long Island. Gosman's og Oakland's Restaurant & Marina i Montauk er legendariske, og Orient by the Sea on the North Fork har masser af udendørs dækspladser. E. B. Elliott's i Freeport laver fremragende fish and chips, Mill Pond House er et fint spisested i Freeport, og den historiske Louie's Oyster Bar and Grille har serveret fisk og skaldyr siden 1905.

Gå på vandretur

Shadmoor State Park
Shadmoor State Park

Long Island har en utrolig natur ud over stranden, og der er flere solide vandrestier. Cold Spring Harbor State Park er en god, men kort tur op ad bakke med smuk udsigt. Tilnoget mere rummeligt, Caleb Smith State Park er et af kun to statslige naturreservater på Long Island og består af 543 acres. Sands Point Preserve på Gold Coast har seks stier, inklusive en til børn med dinosaur-print.

Anbefalede: