Acadia National Park: En guide til Maines kystperle

Indholdsfortegnelse:

Acadia National Park: En guide til Maines kystperle
Acadia National Park: En guide til Maines kystperle

Video: Acadia National Park: En guide til Maines kystperle

Video: Acadia National Park: En guide til Maines kystperle
Video: How To Plan Your Acadia National Park Trip! Know Before You Go To Acadia | National Park Travel Show 2024, April
Anonim
Acadia National Park, Maine
Acadia National Park, Maine

Det er måske en af de mindre nationalparker, men Acadia National Park er uden sammenligning en af de mest naturskønne og maleriske parker i USA. Uanset om du kommer om efteråret for at nyde løvet eller besøger om sommeren for at svømme i Atlanterhavet er Maine et smukt område at besøge. Kystlandsbyer byder på butikker med antikviteter, frisk hummer og hjemmelavet fudge, mens nationalparken huser barske stier til vandre- og cykelture.

Historie

For mere end 20.000 år siden var Mount Desert Island engang et kontinent alt fastland, der var dækket af gletsjer af is. Da isen smeltede, blev dale oversvømmet, søer blev dannet, og bjergrige øer blev formet.

I 1604 udforskede Samuel de Champlain først kysten, men det var først i midten af det 19. århundrede, at folk begyndte at bygge hytter langs Mount Desert. For at bevare jorden donerede de parkens hovedområde, tidligere kendt som Lafayette National Park. Parken er en af landets mindste og var faktisk afhængig af doneret jord, indtil Kongressen satte officielle grænser i 1986.

When to visit

Det vigtigste besøgscenter er åbent fra midten af april til oktober, men parken er åben året rundt. Menneskemængder er mest udbredt i juli og august, da parken kan prale af noget af det bedste efterårsløv påøstkyst. Hvis du leder efter en fantastisk langrendsdestination, så prøv Acadia i december.

Kom derhen

Fra Ellsworth, Maine, rejs med mig. 3 syd for 18 miles til Mount Desert Island-hvor størstedelen af Acadia er placeret. Besøgscentret ligger 3 miles nord for Bar Harbor. Der er også praktiske lufthavne i Bar Harbor og Bangor.

Parken vil teste et tidsindgangsreservationssystem for chauffører i oktober 2020. Systemet er beregnet til at begrænse biltrafikken og beskytte parken. Efter en test på to til tre uger lancerer reservationssystemet sommeren 2021.

Gebyr/tilladelser

Der kræves adgangsgebyr fra 1. maj til 31. oktober. Gebyrer opkræves pr. køretøj og pr. person, selvom du kommer ind i parken på cykel eller til fods. Årskort, såvel som standardparkkort som seniorpas, er også tilgængelige og kan bruges på Acadia. Bemærk, at campinggebyrer kommer i tillæg til adgangsgebyrer.

Større seværdigheder

Cadillac Mountain er 1.530 fod højt og er det højeste bjerg på østkysten nord for Brasilien. Grib et tæppe og gå op til toppen, tilgængelig i bil eller til fods, og se solopgangen for en fantastisk udsigt over kysten.

To værdifulde stop er Sieur de Monts Spring Nature Centre og de vilde haver i Acadia, som begge rejser rundt i habitaterne på Mount Desert Island.

Da dele af nationalparken er placeret på øer, skal du sørge for at besøge Isle au Haut samt den lille Cranberry Island, som huser et historisk museum.

Accommodations

Forskellige herregårde, suiter og kroer er placeret i og omkring Bar Harbor. Prøv Bar Harbor Inn eller Cleftstone Manor for charmerende værelser i kystbyen. Hvis du kom til lejren, er pladser tilgængelige i Blackwoods, Seawall og Duck Harbor - alle med reserverede og først-til-mølle-pladser.

Interesseområder uden for parken

Sørg for at træde uden for parkens mure for at nyde byen Bar Harbor. Du kan bruge din tid på at slappe af ved vandet, tilmelde dig en hvalsafaritur eller shoppe antikviteter i en af byens mange butikker.

De, der ønsker at se dyrelivet i skoven og migrerende havfugle, behøver ikke se længere end Maines bedste vildedyrsflygtninge: Moosehorn National Wildlife Refuge (Calais), Petit Manan National Wildlife Refuge Complex (Steuben) og Rachel Carson National Wildlife Refuge (Wells).

Anbefalede: