Sådan kommer du fra Portland, Maine, til Acadia National Park
Sådan kommer du fra Portland, Maine, til Acadia National Park

Video: Sådan kommer du fra Portland, Maine, til Acadia National Park

Video: Sådan kommer du fra Portland, Maine, til Acadia National Park
Video: How To Plan Your Acadia National Park Trip! Know Before You Go To Acadia | National Park Travel Show 2024, Kan
Anonim
Illustreret kort over hovedkysten, der viser tre ruter at gå fra Portland, Maine til Acadia National Park
Illustreret kort over hovedkysten, der viser tre ruter at gå fra Portland, Maine til Acadia National Park

Portland er Maines hippe og begivenhedsrige største by: et kystnært knudepunkt, der er hjemsted for statens travleste lufthavn. Fortsæt lidt over 150 miles nordpå langs Maines store kyst, og du vil nå Acadia National Park i Bar Harbor. Der er mere end 47.000 beskyttede acres inden for parkens grænser: omkring 30.300 af dem her på Mount Desert Island. At se Acadias seværdigheder er at værdsætte Maine i al dens vilde og barske mangfoldighed. I parken er Cadillac Mountain - det højeste punkt på Atlanterhavskysten - det første punkt i Amerika, der hilser solen hver morgen fra begyndelsen af oktober til begyndelsen af marts.

Hvordan vil du rejse mellem disse to populære destinationer i Maine? Det er bedst at have din egen bil, men hvis du er beslutsom og kreativ eller villig til at smide nogle penge, kan du også tage turen med bus eller fly. Husk på, at Acadia til tider er så overfyldt om sommeren, at trafikken bliver utroligt overbelastet. Selvom du har kørt din egen bil eller en lejebil til Bar Harbor, vil du måske bytte den for en plads på den gratis Island Explorer-shuttlebus, der stopper ved steder i byen såvel som i parken.

Time Pris (en vej) Bedst til
Bil 3 timer 152 miles (245 kilometer) Alle
Bus 5+ timer ~$37 Patientrejsende
Fly 50 minutter ~$1, 500 Folk, der har travlt

Hvad er den billigste måde at komme fra Portland, Maine, til Acadia National Park?

Du finder ikke en billigere måde at komme fra Portland til Acadia National Park på end at køre, hvis du har din egen bil. Hvis du har brug for at leje en bil, så prøv at få en aftale, der stadig gør kørsel overkommelig, da alternativer enten er dyre eller besværlige. Lejebiler er let og let tilgængelige på Portland International Jetport, hvilket er bekvemt for rejsende, der flyver til Maines mest populære lufthavn.

Hvad er den hurtigste måde at komme fra Portland, Maine, til Acadia National Park?

Hvis du har travlt med at nå Acadia og dets velkendte naturlige træk, så er det den hurtigste mulighed at køre på Maines mellemlande. Typisk vil indtastning af Acadia National Park i en GPS dirigere dig ud af Portland på I-295, som smelter sammen 46 miles senere med I-95. Fortsæt nordpå til afkørsel 182A og følg I-395 øst en kort afstand til afkørsel 6A for US-1A. I Ellsworth skal du hente ME-3 East til Bar Harbor og Acadia National Park. Du kan tage turen på næsten samme tid ved at forlade I-95 ved afkørsel 113 og følge ME-3 East/US-1 North gennem Belfast og Searsport enrute til Bar Harbor.

Hvor lang tid tager det at køre?

Ved at følge en af de ovenfor beskrevne ruter, når du Acadia på knap tre timer fra det tidspunkt, du forlod Portland, hvis du ikke gør nogen stop på din køretur. De to muligheder adskiller sig i tid med få minutter, og vejarbejde, ulykker og trafik kan påvirke din samlede rejsetid.

Er der en mere naturskøn kørselsrute til Acadia?

Det er der helt sikkert. I Maine er Coastal Route 1 berømt for at vise havudsigt og for at vandre gennem nogle af Maines mest maleriske byer. Kør direkte fra Portland til Acadia, hold dig til rute 1, indtil den møder rute 3 i Ellsworth, og du kan tage turen på omkring tre en halv time: ikke meget mere, end hvis du havde kørt på langt mindre- interessante mellemlande. Men vil du virkelig være i stand til at modstå at stoppe for at handle i L. L. Bean-flagskibs- og outletbutikkerne i Freeport? Venter du i kø hos Red's Eats i Wiscasset til en hummerrulle? Besøger du Rocklands kunstmuseer og går langs stenbølgebryderen ud til Rockland Breakwater Light? Holder du pause i Camden for at beundre den smukke havn, shoppe og køre til toppen af Mount Battie? Tager du elevatoren til toppen af Penobscot Narrows Bridge Observatory i Stockton Springs for at beundre udsigten fra det højeste offentlige broobservatorium i verden? Der er så mange fristelser langs denne naturskønne rute, at du nemt kan bruge en hel dag eller endda to dage på at komme fra Portland til Acadia National Park og skabe minder hele vejen.

Red's Eats RoadsideRestaurant, Maine
Red's Eats RoadsideRestaurant, Maine

Er der en bus, der går fra Portland, Maine, til Acadia National Park?

Har du hørt Maine sige, "Du kan ikke få dem-uh fra hee-ah"? Nå, du kan ikke tage en bus fra Portland til Acadia … ikke direkte, i hvert fald. Men hvis du føler dig eventyrlysten og har lidt tid på hånden - og enten ikke har adgang til en bil eller et kørekort - er der måder at hacke offentlig transport på. Du bliver først nødt til at tage en Greyhound eller Concord Coach bus fra Portland til Bangor. Det vil koste dig omkring $26. Bangor er stadig 45 miles fra Acadia National Park, men du kan tage en Downeast Transportation-bus dertil for $9. Tidsplaner er dog begrænsede, og selv hvis du kunne forbinde fra den ene bus direkte til den næste, ville du se på mindst fem timers køretid.

Hvor lang er flyveturen?

Så du vil flyve fra Portland til Hancock County Bar Harbor Airport, den nærmeste lufthavn til Acadia National Park? Den dårlige nyhed er, at der ikke er nogen regelmæssige kommercielle flyvninger tilgængelige. Du kan faktisk nemmere flyve fra Boston til Bar Harbor. Cape Air tilbyder regelmæssige ruteflyvninger til en pris fra omkring $199 og opefter for en enkeltbillet fra Bostons Logan Lufthavn til Bar Harbor, hvor lufthavnen ligger omkring 16 miles fra indgangen til nationalparken. Flyvetiden er lige under 90 minutter.

Hvis du er fast besluttet på at flyve fra Portland International Jetport (PWM) til Hancock County Bar Harbor Airport (BHB), er din eneste mulighed - medmindre du har dit private pilotcertifikat - at chartre et fly til din gruppe. MaineInstrumentflyvning er en chartertjeneste, du måske overvejer. Den omtrentlige pris for dem at flyve din gruppe på op til fem passagerer i en Beechcraft Baron er $1.500 én vej. Andre charterflyselskaber omfatter Air New England og MAC Jets.

Kan jeg bruge offentlig transport til at rejse fra lufthavnen?

I Hancock County Bar Harbor Lufthavn omfatter mulighederne for landtransport lejebiler, taxaer og den sæsonbestemte Island Explorer-shuttlebus, som har den fordel, at den er gratis.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Acadia National Park?

Prøv at time din rejse til sommer eller efterår, hvor Acadia er på sit smukkeste. Mens sommerweekender kan være overfyldte, er midtugen mere overskuelig. Besøg i august for den bedste chance for at finde vandtemperaturen varm nok til svømning og i slutningen af september eller begyndelsen af oktober for at se efterårsfarver. Husk, at parken er lukket om vinteren, fra november til april.

Acadia National Park i efteråret
Acadia National Park i efteråret

Hvad er der at lave i Acadia National Park?

Naturlige vidundere dominerer listen over de bedste ting at gøre i Acadia National Park, men ud over disse fotooperationer finder du også masser af muligheder for udendørs udforskning og eventyr. En af de mest unikke ting, du kan gøre i parken, er at bestille en tur med hest på John D. Rockefeller Jr.s 45 miles af naturskønne vognveje. Der er også masser af ekstra attraktioner i Bar Harbor, for at gøre denne Maine-destination værdig til dit besøg, overse ikke andre områder af Acadia væk fra Bar Harbor:Parken breder sig ind i mere rolige byer som Southwest Harbor og Bass Harbor.

Anbefalede: