Sådan kommer du fra Portland til San Francisco
Sådan kommer du fra Portland til San Francisco

Video: Sådan kommer du fra Portland til San Francisco

Video: Sådan kommer du fra Portland til San Francisco
Video: Portland's Forgotten Tunnels & Trapdoors (Shanghai Tunnels Explained) 2024, Kan
Anonim
lav vinkel udsigt over golden gate bridge
lav vinkel udsigt over golden gate bridge

I denne artikel

Vestkystbyerne Portland og San Francisco ligger omkring 630 miles fra hinanden, og der er masser af måder at komme imellem dem på, uanset om du foretrækker at tage den naturskønne rute eller komme fra punkt A til punkt B så hurtigt som muligt. På trods af tid i lufthavne er flyvning din hurtigste indsats, men at køre, tage toget eller køre i bussen har også deres fordele, nemlig at se noget af det smukke landskab på denne strækning af vestkysten. Du kan flyve, køre, tage toget eller bussen hele året, men vær opmærksom på, at der er nogle bjerge og pas undervejs, så sne er noget at huske på i vintermånederne.

Time Pris Bedst til
Train 18,5 timer fra $75 Takker den naturskønne rute
Bus 18,5 timer fra $70 Rejser på et budget
Bil 10 timer 634 miles Udforske kysten og byerne på vej
Fly 1,5 timer fra $100 Kom hurtigt dertil

Hvad erBilligste måde at komme fra Portland til San Francisco på?

Generelt vil bussen være dit billigste bud på at komme mellem Portland og San Francisco. Greyhound-priserne svinger omkring $70 én vej, men salget kan bringe prisen ned. Også, hvis du rejser med en anden, kan du få en ledsagerpris, som generelt er én billetpris for halv rabat. Du vil højst sandsynligt afgå fra hovedbusstationen i downtown Portland på 550 NW 6th Avenue og ankomme til hovedstationen i San Francisco på 425 Mission Street. Det tager dog omkring 18,5 timer at tage bussen, og flyaftaler mellem disse to punkter er heller ikke uhørt, da flyveturen ikke er særlig lang. Prisen for at flyve kan ende i samme størrelsesorden som at tage bussen, især hvis du er enlig rejsende, og ved blot en 1,5-times flyvning er det bestemt værd at tjekke begge muligheder, før du bestiller.

Hvad er den hurtigste måde at komme fra Portland til San Francisco?

Hands down, den hurtigste måde at komme mellem disse to byer på er at flyve. Du skal selvfølgelig give dig tid til at køre til lufthavnen, komme tidligt til lufthavnen og tid til at komme til din transportmulighed i San Francisco, men selv med al den tid indregnet, er flyvning stadig den hurtigste måde. Portland International Airport er stor nok til at rumme internationale flyvninger, men lille nok til at den er nem at navigere, og San Francisco International Airport ligner.

Du kan også tjekke fly til den nærliggende Oakland International Airport, som ligger omkring en halv time fra San Francisco, for at åbne op for flere flymuligheder og mulige tilbud. Mange flyselskaber rejser mellem de to byer, men hvis du leder efter en aftale, flyver Southwest og Alaska Airlines til både San Francisco og Oakland, og Spirit flyver til Oakland.

Hvor lang tid tager det at køre?

Kørsel mellem Portland og San Francisco tager omkring 10 timer og strækker sig over 634 miles langs I-5. Ruten er en let køretur med nogle interessante stop undervejs, herunder Medford, Oregon, som er kendt for sine pærer og er hjemsted for flagskibet Harry og David-butikken (vær klar til at fylde op med chokoladeovertrukne kirsebær!); Ashland, Oregon, hvor der er en stor Shakespeare-festival hvert år; og Mount Shasta, Californien, som er en yndig og spirituel by med masser af pæne butikker at udforske. Kørsel vil give dig mulighed for at udforske San Francisco på egen hånd samt komme ud til nærliggende byer. Parkering i downtown San Francisco, som de fleste byer, er rigeligt, men forvent at betale for garager og grunde. Bemærk også, at San Francisco er en ekstremt kuperet by, så læg mærke til, hvis du har en manual! Sørg også for at dreje hjulene til kantstenen, når du parkerer på gaden.

Hvor lang er togturen?

Det tager cirka 18,5 timer at tage toget, og du vil køre på Amtrak's Coast Starlight - en af de mest naturskønne togruter i landet. Du tager afsted fra Portlands Union Station på 425 Mission Street og ankommer til Oakland (30 minutter fra San Francisco) ved Jack London Square Station på 425 Mission Street. Coast Starlight kører en gang om dagen og forlader Portland omkring kl. 14.30. og ankommer til Oakland klokken 20.35. Basisprisen er omkring$75, men du kan betale mere for at få et privat værelse og køre med stil. Dette starter norm alt omkring $300.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Francisco?

Generelt er det bedste tidspunkt at besøge San Francisco i foråret eller efteråret. Mens du kan besøge når som helst på året og finde masser af ting at lave, er vinteren ret våd og kold, og sommeren kan være overraskende tåget og kølig, såvel som overfyldt, da folk besøger, mens skolen er ude. Forår og efterår byder generelt på godt vejr og færre rejsende. Specielt september og oktober er næsten perfekte. Oktober er også et tidspunkt, hvor du vil finde et par store festivaler i byen, herunder populære Hardly Strictly Bluegrass, en gratis musikfestival i Golden Gate Park.

Hvad er den mest naturskønne rute til San Francisco?

Den mest naturskønne rute mellem Portland og San Francisco er en forbindelse mellem at køre og tage Coast Starlight-toget. Toget vil tage dig gennem Cascades, hvor du vil se et par toppe, herunder Mount Shasta og Mount Hood, såvel som kyststrækninger og udsigt over byen. Kørsel giver dig dog mulighed for at vælge dit eget eventyr og stop undervejs. Du kan skyde ned ad I-5 for den mest direkte rute, men for at få det bedste landskab skal du tage en af de øst-vestlige motorveje over til Pacific Coast Highway. Du vil tilføje 4-5 timer til din rejse, da PCH ikke er en hurtig motorvej, men hvis du har tid, kan du sno dig ned langs kysten, stoppe i kystbyer og beundre havets stakke, klipper og et fantastisk havlandskab.

Kan jeg bruge offentlig transport til at rejseFra lufthavnen?

Du har alle slags muligheder for jordtransport i San Francisco International Airport, inklusive offentlig transport. Du kan tage BART til downtown San Francisco (og andre stop undervejs) for omkring $9. Lufthavnens BART-station er på afgangs-/billetniveauet i den internationale terminal. BART er tilgængelig fra enhver terminal ved at køre med lufthavnens gratis AirTrain til Garage G/BART-stationens stop. Turen tager cirka 40 minutter. Du kan også tage SamTrans busser, som tager omkring en time og prisen er $2-$5. SamTrans busser standser flere steder i terminal 1, 2 og 3.

Hvad er der at lave i San Francisco?

San Francisco har bogstaveligt t alt tonsvis af ting at lave. Nogle af de mest berømte attraktioner inkluderer Golden Gate Bridge, byens vogne, Alcatraz, Ghirardelli og byens fantastiske Chinatown, hvor du ikke bør gå glip af en tur til lykkekagefabrikken (du kan se småkager blive lavet såvel som at spise dem). Hvis du kan lide mindre turistede ting at lave, så besøg Castro-distriktet (et af de mest berømte homoseksuelle kvarterer over alt) for at se en klassisk film på Castro-teatret, eller tjek et af byens fantastiske museer, som omfatter alt fra Exploratorium til traditionel kunst på DeYoung Museum.

Anbefalede: