Sommerattraktioner i Texas
Sommerattraktioner i Texas

Video: Sommerattraktioner i Texas

Video: Sommerattraktioner i Texas
Video: Water Slides at Skara Sommarland (GoPro POV) 2024, Kan
Anonim

Sommeren er et godt tidspunkt at besøge Texas. Og Lone Star State er hjemsted for adskillige sæsonbetonede attraktioner, der er åbne i sommermånederne, hvilket sikrer, at besøgende har masser af sjove muligheder under deres Texas-ferie.

Six Flags Fiesta Texas

Stort spin
Stort spin

San Antonios Six Flags Fiesta Texas har været en af Texas' største attraktioner siden starten. Denne enorme forlystelsespark byder på den eneste "gulvløse" rutsjebane i sydvest, plus over 100 forlystelser - inklusive Tony Hawk's Big spin, shows, et vandland og mere.

Texas State Aquarium

Beliggende i Corpus Christi midt på Texas-kysten tiltrækker Texas State Aquarium over 500.000 besøgende hvert år (og uddanner over 60.000 børn hvert år gennem en række forskellige uddannelseslejre og programmer). Texas State Aquarium, der er udpeget som "Texas officielle akvarium", giver både lærerige og underholdende oplevelser for dem, der går gennem dørene.

Schlitterbahn New Braunfels

Schlitterbahn New Braunfels
Schlitterbahn New Braunfels

Texas' originale - og bedst kendte - vandland, Schlitterbahn, ligger i den Germanic Hill Country-by New Braunfels. Ved at drage fordel af de naturlige omgivelser, især det bakkede terræn og den klare, kolde Guadalupe-flod, tilbyder Schlitterbahnbesøgende en enestående og sjov måde at køle af og slå Texas-varmen om sommeren.

Schlitterbahn South Padre Island

En af de bedste vandlande i landet, South Padre Islands Schlitterbahn Beach Waterpark, ligger lige ved stranden og tilbyder en bred vifte af vandrutsjebaner, forlystelser, pools og andre måder at "blive våd på." Schlitterbahn Beach har også en restaurant, sportsbar og aftenunderholdning i sommersæsonen.

Schlitterbahn Galveston Island

Schlitterbahn Galveston
Schlitterbahn Galveston

Schlitterbahn Galveston Island, som er verdens første 'cavertible-vandland'. På grund af sin 'konverterbare' natur er Schlitterbahn Galveston Island et år omkring attraktion. Hele parken er åben i sommersæsonen, som er april til september. Når vejret køler af, åbner Wasserfest Indoor Waterpark for efterårs- og vintersæsonen (oktober til marts).

Garner State Park

Beliggende ved Frio-floden i Concan er Garner State Park en af Texas' mest populære sommerferier. Uanset om det er svømning, fiskeri, padling eller tubing, finder de fleste besøgende på Garner en måde at komme på eller i vandet.

SeaWorld San Antonio

Spækhuggershow i San Antonio SeaWorld
Spækhuggershow i San Antonio SeaWorld

SeaWorld har længe været kendt som førende inden for marineudstillinger og underholdning i vandland. SeaWorld San Antonio lever op til sine faktureringer og byder på show og udstillinger om havliv, eventyrlejre, spændende forlystelser, et vandland og meget mere.

Natural Bridge Caverns

Et underjordisk vidunder,Natural Bridge Caverns viser familien en side af verden, de sandsynligvis ikke har set. Ud over en række underjordiske ture tilbyder Natural Bridge Caverns et væld af overjordiske uddannelsesaktiviteter for børn i alle aldre. Med en konstant underjordisk temperatur omkring 70 grader er Natural Bridge også en fantastisk måde at undslippe sommervarmen.

Barton Springs

Folk, der ligger ude på græsset ved Barton Springs
Folk, der ligger ude på græsset ved Barton Springs

Barton Springs, der ligger i Austins berømte Zilker Park, blev dannet, da Barton Creek blev opdæmmet. Siden starten er Barton Springs blevet et af de mest populære svømmehuller i staten. Byen Austin har drevet Barton Springs som en park siden 1917. Der er foretaget adskillige forbedringer af Barton Springs "pool" i årenes løb, men det forbliver et kildefodret, naturligt vand "svømmehul."

Schlitterbahn Corpus Christi

Schlitterbahn Corpus Christi
Schlitterbahn Corpus Christi

Schlitterbahn, som er en af Corpus' nyeste attraktioner, ligger på ø-delen af Corpus Christi. Schlitterbahn Corpus Christi, den fjerde placering i Schitterbahn Park-kæden på tværs af Texas, er meget mere end blot et vandland. Schlitterbahn Corpus Christi byder ikke kun på et væld af fantastiske forlystelser, men også et hotel med fuld service, Veranda Restaurant, en golfklub og tennisbaner, hvilket gør det så tæt på et altomfattende resort, som kan findes langs Texas Gulf Coast.

Anbefalede: