Historiske barer i Philadelphia

Indholdsfortegnelse:

Historiske barer i Philadelphia
Historiske barer i Philadelphia

Video: Historiske barer i Philadelphia

Video: Historiske barer i Philadelphia
Video: Streets of Philadelphia, Kensington Ave Story, What’s going on today, Saturday, Aug ,21, 2021. 2024, April
Anonim

Som fødestedet for Amerikas Forenede Stater er Philadelphia hjemsted for en række spændende historiske steder, der går flere hundrede år tilbage. Men der er mere i byen end den ikoniske Liberty Bell og de legendariske monumenter - der er flere unikke og imponerende barer i byen, der blev etableret for over et århundrede eller to siden og afspejler en svunden tid. Hvis du ønsker at opleve noget historie, mens du nipper til en øl, vin eller cocktail, skal du sørge for at tage en taburet op på disse historiske Philadelphia-barer, der ligger i flere kvarterer i og omkring Center City Philly.

City Tavern

City Tavern i Philadelphia
City Tavern i Philadelphia

Denne restaurant med flere etager er den optimale destination, hvis du vil føle, at du er gået tilbage i tiden til 1770'erne. Kendt som det "uofficielle mødested" for America's Founding Fathers, betragtes City Tavern som den bedste historiske restaurant i byen, med trægulve, borde og indretning fra kolonitiden.

Det er også den eneste restaurant i byen med tjenere klædt i kostumer for at afspejle Philadelphias tidlige dage. Menuen er skabt af kokken W alter Staib og er inspireret af tilbud fra 18th-århundrede, men har også en række mere moderne muligheder. Det er også et godt sted for en cocktail, da den hyggelige bar foran inkludererrekreationer af øl og andre drikkevarer fra kolonitiden. Når alt kommer til alt, kan du ikke forlade Philly uden at smage Thomas Jeffersons yndlingsbryg.

McGillin's Old Ale House

McGillin's Old Ale House i Philadelphia udvendigt
McGillin's Old Ale House i Philadelphia udvendigt

Sip drikker og snack på velsmagende husspecialiteter, mens du nyder historien på McGillin's Old Ale House, den ældste "kontinuerligt fungerende værtshus" i hele landet. Dette berømte byvartegn åbnede samme år, som præsident Abraham Lincoln blev valgt, og har været vist i tv-shows, nyhedsprogrammer og i en række medier gennem årene.

Baren byder på en eklektisk skare af lokale og turister, som bliver ved med at vende tilbage for den livlige stemning såvel som den rimelige klassiske pubmad og øl til rimelige priser. Ikke overraskende sætter den sig fast under happy hour og de fleste weekender, så planlæg dit besøg i overensstemmelse hermed.

Cherry Street Tavern

Cherry Street Tavern er en beskeden Center City-bar, der er så gammeldags, som den bliver. Beliggende i Logan Square-kvarteret har dette lokale tilholdssted været et populært sted siden begyndelsen af 1900-tallet. Tag dig en plads i baren, og du er næsten garanteret at få en snak med en af Philly "faste".

Tag dog ikke fejl: Cherry Street Tavern betragtes ikke som "malerisk." Faktisk har den fornemmelsen af en moderne bar med Wi-Fi, adskillige storskærms-tv'er (som sædvanligvis udsender en lokal sportsgren begivenhed), og masser af muligheder for håndværksøl på fad. Hvis du er sulten, er du heldig. Selvom menuen er begrænset, kan den prale af et parfanfavoritter såsom de generøst store hoagies og roastbeef-sandwich.

M restaurant

M restaurant ligger i det historiske Morris House Hotel og serverer opfindsomme, moderne retter i traditionelle omgivelser. Bygningen, der går tilbage til slutningen af 1700-tallet, ligner i arkitektonisk stil landets første "hvide hus", som plejede at ligge flere gader væk. Faktisk er det endda blevet omt alt som "det hvide hus's tvilling."

Ud over den udsøgte spisestue har restauranten maleriske haver med udendørs borde i de varmere måneder - perfekt til at nyde en cocktail eller to. Med happy hour-"light bite"-tilbud (tirsdag til fredag) og håndværksdrikke er det altid et varmt og indbydende sted at slappe af i den gamle bydel.

The Olde Bar

Interiør af Olde Bar
Interiør af Olde Bar

Beliggende i den historiske Bookbinders-bygning i Philadelphias gamle bydel, er The Olde Bar en skelsættende cocktaillounge og østersbar. Den varme stemning minder om byens tidlige dage, og det er en dejlig destination at slappe af med en drink eller forret. Ejet af den prisvindende kok Jose Garces (som leder adskillige andre ekstraordinære restauranter i byen), The Olde Bar tilbyder et stort udvalg af kreative og innovative retter i traditionelle omgivelser. Flere madfavoritter inkluderer stegte rejer, snapperskildpaddesuppe, krabbekager og burgere. Med en happy hour med $1 østers hver dag i ugen, er The Olde Bar et ideelt sted at hænge ud, mens du udforsker Philly.

Anbefalede: