Sparetip til rejser til Tahiti og Fransk Polynesien
Sparetip til rejser til Tahiti og Fransk Polynesien

Video: Sparetip til rejser til Tahiti og Fransk Polynesien

Video: Sparetip til rejser til Tahiti og Fransk Polynesien
Video: 7 tips til at bruge færre penge 2024, Kan
Anonim
Et bjerg på Moorea
Et bjerg på Moorea

Ja, det er muligt at besøge Tahiti på et budget. Ikke et budget af typen backpacker, men et, der hælder mod nøjsomhed frem for letsindighed.

Hvis du har kigget på en Tahiti-ferie eller bryllupsrejse før, er du muligvis blevet skræmt af priserne, da du tilsluttede datoer til et online reservationssystem. Sagde det virkelig bare $900 pr. nat? Ja, det gjorde det.

Så, hvis du vil holde tingene så overkommelige som muligt i dette paradis i det sydlige Stillehav – og det kan du, så længe du har omkring $3.500 at bruge for fem nætter og $6.000 for en hel uge- her er nogle tips til at få mest muligt ud af din XPF (det er Comptoirs Francais du Pacifique, den lokale valuta), når du besøger hovedøen Tahiti og dens fotogene søskende Moorea og Bora Bora.

Bestil et pakketilbud

Air Tahiti Nui, Tahitis officielle luftfartsselskab, samarbejder med en række pakkerejseudbydere for at tilbyde nogle ret gode tilbud (priserne er pr. person) på besøg på flere øer, der inkluderer flyrejser tur-retur fra Los Angeles (som på dets egne gennemsnit omkring $1.000), luft mellem øerne, overnatning på tre- og firestjernede feriesteder og nogle måltider.

Tag færgen fra Papeete til Moorea

Aremiti 5, en højhastighedskatamaran, tager kun 30minutter at krydse fra Tahiti til nærliggende Moorea og koster kun omkring $15 pr. person (mod $60 pr. person for en 10-minutters flyvetur).

Tag kun to flyrejser mellem øerne

Med en ø-kombination af Tahiti, Moorea og Bora Bora kan du se alle tre og behøver kun at tage to flyvninger mellem øerne med Air Tahiti. Tag Aremiti-færgen fra Papeete til Moorea, flyv derefter Air Tahiti fra Moorea til Bora Bora og senere Bora Bora tilbage til Papeete.

Brug dine point

Hvis du er medlem af et hotelprogram for hyppigt ophold, så tjek ind for at indløse dine point. Starwood, Hilton, InterContinental og Sofitel har alle feriesteder på Tahiti.

Spring overvandsbungalowerne over, eller bestil dem med omtanke

Tahitis ikoniske overvandsbungalower er førsteklasses ejendomsmæglere - med natlige priser på $500 til $1.000 for at bevise det. Selvom det er en romantisk fantasi at bo i et, til omkring tre gange prisen på et hotelværelse (som kan starte ved omkring 175 $) og fordoble prisen på en have- eller strandbungalow (ofte tilgængelig for omkring 350 $), kan de være ude af spørgsmålet til nogle par på et budget. Her er nogle forslag, hvis du skal sove over vandet:

  • Da Bora Boras overvandsbungalower har de højeste priser, skal du holde dig over vandet på Tahiti, hvor priserne på InterContinental Tahiti Resort og Le Meridien Tahiti kan bestilles for så lavt som $400 pr. nat (i lavsæsonen).
  • Eller spar stort på Tahiti ved at reservere et standardværelse i stedet for en bungalow-priser starter ved omkring $175 pr. nat på fantastiske ejendomme som Radisson Plaza Resort Tahiti og Manava SuiteResort Tahiti - og brug besparelserne til at kaste ud med en bungalow over vandet for en nat eller to på Moorea eller Bora Bora.
  • Overwaters på Moorea er dyrere, men du kan nogle gange finde gode priser (ca. $550 pr. nat) på Moorea Pearl Resort & Spa og InterContinental Moorea Resort & Spa.
  • På Bora Bora, tilbring en nat over vandet og de andre nætter i en have- eller strandbungalow, hvilket kan være en tredjedel til halvt så dyrt. På Bora Bora finder du de bedste værdier på overvandsbungalower plus et udvalg af have- og strandbungalower på Bora Bora Pearl Beach Resort & Spa, Le Meridien Bora Bora, Sofitel Bora Bora Marara Beach og Private Island, og InterContinental Le Moana Bora Bora.

Brug bare en nat eller to på Bora Bora

Der er en grund til, at Bora Bora slipper af sted med sine budgetoverskridende priser: Den er utroligt smuk. Så lige så fristende som priserne er på pakker, der kombinerer ophold på Tahiti og Moorea, er det svært at forestille sig, at nogen flyver hele vejen til Fransk Polynesien (en otte timers flyvning fra Los Angeles) og ikke ser kronjuvelen, som er Bora Bora. Gør det - bare tilbring en eller to nætter der, og spar penge ved at booke en have- eller strandbungalow på et af resorterne ovenfor.

Sørg for, at morgenmad er inkluderet

Gør jer selv en stor tjeneste, og sørg for, at prisen, du bestiller, inkluderer morgenmad dagligt. Hvis ikke, får du et klistermærkechok, når du får udleveret en regning med en ekstra $40-$60 per person for resortets morgenbuffet. Dette er især praktisk for familier, der rejser med små børn.

Besøg et marked og køb snacks

På Tahiti, Moorea og Bora Bora kan du tage dig tid til at besøge et lok alt marked og fylde op på overkommelige snacks, frisk frugt og endda vin og øl til at nyde i privatlivets fred på dit værelse.

Spis frokost sent, og gør det til dit største måltid

Priserne på et feriesteds frokostmenu er generelt en tredjedel til halvdelen billigere end middagsmenuer. For at spare skal du spise frokost lige før tjenesten slutter (typisk omkring kl. 15.00) og derefter gøre aftensmaden til et mere afslappet (og overkommeligt) måltid med cocktails og lette snacks.

Besøg i november eller april - eller gambling i december til marts

Som med de fleste destinationer stiger priserne på Tahiti i højsæsonen (maj til oktober), når vejret er tørrest og mest solrigt. Du vil høste nogle besparelser i november og april, hvor vejret stadig generelt er fint, og finde de laveste priser i Tahitis sommer fra december til marts, hvor høj luftfugtighed og eftermiddagsbyger er mere almindelige.

Anbefalede: