Natteliv i Wan Chai: Bedste barer, klubber og mere

Indholdsfortegnelse:

Natteliv i Wan Chai: Bedste barer, klubber og mere
Natteliv i Wan Chai: Bedste barer, klubber og mere

Video: Natteliv i Wan Chai: Bedste barer, klubber og mere

Video: Natteliv i Wan Chai: Bedste barer, klubber og mere
Video: Natteliv i Thailand | Hvad kan du gøre nu | Tingene vil ændre sig #livelovethailand 2024, Kan
Anonim
Udsigt over en bygade i Wanchai, Hong Kong
Udsigt over en bygade i Wanchai, Hong Kong

Klemt mellem Victoria Peak og Victoria Harbour, Hongkongs Wan Chai har ry for at være et red light district, som blev opnået under Vietnamkrigen og byens hovedrolle i filmen og romanen "The World of Suzie Wong." Men området har mistet noget af sit snuskede stigma og byder på et af Hongkongs førsteklasses nattelivsdistrikter, herunder nogle af byens ældste drikkesteder, britiske pubber, barer med levende musik og snesevis af vestlige og andre restauranter. Det er en mere jordnær og overkommelig rival til Lan Kwai Fong i det centrale område. Wan Chai er ikke kun et generelt fodgængervenligt område, men det er godt forbundet til lokal transport, med metro, sporvogne, færger og busser alle tilgængelige. En anden fordel ved at rejse i Wan Chai er, at Hongkong generelt betragtes som et af verdens sikreste steder, men ligesom i de fleste områder bør rejsende og lokale undgå dårlige områder, mørke gader og at være ude meget sent om natten.

Barer og restauranter

Fra steakbarer på taget med en utrolig udsigt over skyline til skjulte spanske restauranter og vinbarer, Wan Chai har noget for alle, der søger mad, spiritus og sjov.

  • Skinke og sherry: En trendy restaurant åbnet af Michelin-stjernekokken Jason Atherton tilbyder dette sted spanske retter og en bar med vin, cocktails og mange sherryer. Det er temmelig gemt på Ship Street, men værd at finde, hvis du leder efter en kreativ menu.
  • The Optimist: Denne jordnære tre-etagers nordspanske restaurant og bar i Barcelona-stil har ingen serviceafgift og en fantastisk happy hour.
  • Wooloomooloo Steakhouse: Tag til denne tagbar for nogle drinks, bøf og en fantastisk udsigt over Wan Chai, Victoria Harbour og Happy Valley Racecourse fra 31. etage.
  • The Queen Victoria: Denne afslappede og indbydende britiske bar er et sjovt sted at nyde alt fra rugby-spil på tv til quiz-aftener og dj's - mens man har nogle billige drinks og pub grub.
  • The Pawn: I en af Wan Chais kolonibygninger fra 1888 finder du en sofistikeret vestlig restaurant med årstidens retter på anden sal, mens The Pawn Botanicals Bar på første sal byder på indendørs og udendørs arealer, DJs fredage og lørdage og håndlavede cocktails.
  • Coyote Bar and Grill: Dette spisested er en farverig og livlig mulighed, der har vegetarvenlig mexicansk mad og elskede tequila og margaritas.

Livemusik

For dem, der ønsker at feste til livemusik i Wan Chai, varierer de sjove muligheder: Du kan gøre alt fra at lytte til 50'er-melodier, mens du spiser italiensk mad til at danse på en fyldt natklub til de små timer om morgenen.

  • Carnegie's: Denne pub blev etableret i 1994 og er berømt for kunder, der danseroven på baren, talrige shots og mad at vælge imellem, og er et levende sted at møde mennesker og høre live jazz samt nyde jam-aftener og andre typer musik.
  • Dusk Till Dawn: Denne bar og natklub er et værdifuldt stop for at slutte sig til andre rejsende, lokale og udstationerede for at få livemusik, dans og drinks sent om aftenen. Ankom ved midnat, før det er for overfyldt til at finde en plads eller et værelse på dansegulvet.
  • The Wanch: Hvis du gerne vil se noget forskelligartet livemusik, der spilles hver aften af coverbands og andre globale grupper, kan du drikke en øl og ikke betale for cover til betal, The Wanch er dit sted. Spillestedet er også vært for begivenheder som H2 Music Festival, cirka en uge med melodier af over 80 lokale og internationale bands.
  • The 50's Bar & Restaurant: Spis italienske, asiatiske eller andre typer måltider, mens du lytter og danser til det interne band, der spiller populære sange fra 50'erne til og med 90'erne hver nat (undtagen søndage, hvor stedet er lukket).

Går ud

  • Den mest nyttige transportforbindelse er Mass Transit Railway (MTR), som har et Wan Chai-stop på Island Line. Mere afslappende er sporvognen, som snor sig gennem hele kvarteret og er en fantastisk måde at få et fugleperspektiv på gadelivet. Du kan også hoppe på Star Ferry ved Hong Kong Convention and Exhibition Centre og se Wan Chais skyline trævle op bag dig, eller snuppe en Uber eller en taxa.
  • Wan Chais natteliv kan være sent og larmende. Mange barer og pubber er åbne meget sent eller hele døgnet. Du finderfest, der starter efter midnat - da andre områder begynder at sænke farten.
  • Generelt tilføjer de fleste restauranter i Hongkong et servicegebyr på 10 procent på din regning; hvis servicen var fremragende, kan du diskret give et par ekstra dollars i drikkepenge. På barer og pubber forventes der ikke drikkepenge.

Anbefalede: