South Mountain Park og stier

Indholdsfortegnelse:

South Mountain Park og stier
South Mountain Park og stier

Video: South Mountain Park og stier

Video: South Mountain Park og stier
Video: Wolves Attacks Yak in Himalaya | Wolf vs Tibetan Yak 2024, Kan
Anonim
South Mountain Park i Phoenix, AZ
South Mountain Park i Phoenix, AZ

South Mountain Park er en af de største byparker i verden. På næsten 17.000 acres dækker det bestemt meget jord, selvom det ikke er en park i betydningen græs og legepladser, og søer og ænder, som man måske skulle tro. South Mountain Park er et ørkenbjergreservat. Der er mere end 50 miles af stier i denne park.

South Mountain Park er placeret på 10919 S. Central Avenue. Det er en del af Phoenix Mountains Preserve-systemet. Der er ingen adgangsgebyr. Der er fire grundlæggende aktiviteter, som du kan nyde i South Mountain Park:

Picnics, grill og fester

Du kan tage din familie eller en gruppe på 5.000 mennesker med til forskellige mødeområder og ramadas i South Mountain Park. Piedra Grandes Ramadas er kun tilgængelige efter først-til-mølle-princippet. Ramadaerne rummer meget små grupper og grupper op til 50 personer. Der kræves alkoholtilladelse. Ingen forstærket eller levende musik er tilladt. Der er toiletter i nærheden.

Større ramadas for grupper større end 50 personer er kun tilgængelige med reservationer, som skal foretages på forhånd ved at ringe (602) 495-0222.

Vandreture/Mountainbike

Der er omkring 58 miles af stier til din rådighed. De mere end ti forskellige stier i South MountainPark rækker fra 1 mile i længden til 14 miles. De er vurderet i sværhedsgrad fra moderat til meget svær. Den nemmeste af stierne er Javelina Canyon Trail, som starter ved Beverly Canyon parkeringspladsen ved 46th Street, syd for Baseline Road. South Mountain Park har et meget robust, ørkenterræn. Alle stierne er stenede og stejle.

Du kan støde på ørkendyr, inklusive klapperslanger. Bare giv dem masser af plads og fortsæt. Hav altid rigeligt med vand med dig, brug robuste sko, hat og solcreme. Dobbins Lookout, på 2.330 fod, er det højeste punkt i parken, der er tilgængeligt via spor. For mere information om mountainbiking i South Mountain Park, se MountainBikeAZ.com.

Trail Rides

South Mountain Park er et smukt sted at stige på en hest og vandre rundt. Guidede trailture er tilgængelige for ryttere på alle niveauer af erfaring. Husk, at ridning er begrænset i sommermånederne. Kontakt Ponderosa Stables og South Mountain Stables for at få oplysninger om stier, morgenmadsture og madlavningsture.

Scenic Drive

Flere mennesker besøger sandsynligvis South Mountain Park for den naturskønne køretur og udsigten end for noget andet. Hvis du er en nervøs chauffør eller en nervøs passager, skal du være opmærksom på, at denne køretur er på en snoet bjergvej, der ikke er for bred. Du deler også den vej med cyklister og turister og køretøjer, der er stoppet ved siden af vejen, hvor der måske ikke er meget plads til parkering. Tag det langsomt.

På en klar dag er udsigten fra Dobbins Point bare fantastisk. Stop vedhovedporten på vej ind i parken og tag et kort, og fortsæt derefter med at køre op til Dobbins Point. For en sydlig udsigt, kør op mod tårnene. Skiltningen på vejene er tydelig.

The South Mountain Park Environmental Education Center er åben onsdag til søndag fra 8.00 til 14.00. Der kan du lære mere om South Mountains planter, dyr og historie.

Alle datoer, tidspunkter og tilbud kan ændres uden varsel.

South Mountain Park Trail Map

Sporkort over South Mountain Park/Preserve
Sporkort over South Mountain Park/Preserve

South Mountain Park er den største kommunale park i landet, der dækker omkring 16.000 acres og omfatter mere end 81 miles af stier. Dobbins Peak, det højeste punkt, der er tilgængeligt for besøgende (og du kan køre dertil, hvis vandreture ikke er i din plan), er 2.330 fod i højden. Ikke for højt for vandreren eller cyklisten, der ikke er klar til stejle stier, men højt nok til at tilbyde en fantastisk udsigt over byen. Her er billeder af en naturskøn køretur gennem South Mountain Park.

Dette kort over South Mountain Park/Preserve er beregnet til at hjælpe dig med at finde parkeringsområder og stihoveder. Afmærkning af vandrestier er generelle og er ikke designet til at måle afstande.

De indhegnede vejbaner, parkeringspladser, toiletter og ramadas er åbne fra kl. 05.00 til 19.00, på hvilket tidspunkt portene til parken lukker. Stierne er åbne til kl. En søndag i hver måned er South Mountain Park lukket for al køretøjstrafik. Den kaldes Stille Søndag. Tjek South Mountain-webstedet for eventuelle planlagte lukningerog søndage, hvor biler/lastbiler ikke er tilladt i parken.

South Mountain Park er placeret på South Phoenix. Fra Baseline Road og Central Avenue skal du køre sydpå ad Central, indtil du kommer til parkens indgang.

Rutevejledning

  • Fra I-17 mod syd, frakørsel 7th Ave./Central Ave: Bliv på Frontage Road til Central, drej til højre for at gå sydpå.
  • Fra I-10 mod øst, frakørsel 7th Ave: Gå sydpå til Baseline Road, øst på Baseline til Central Ave., drej til højre for at gå sydpå ad Central Ave.
  • Fra I-10 mod vest, forlad Baseline Road, drej til venstre, gå til Central Ave. og drej til venstre (syd).

GPS 33.355569, -112.071834

Se denne placering på Google Maps.

Ranger Office Telefon: 602-262-7393

Alle tidspunkter kan ændres uden varsel.

Snoede veje

South Mountain Park i Phoenix
South Mountain Park i Phoenix

Den snoede vej til Dobbins Point i South Mountain Park. Parken er beliggende i den sydlige del af Phoenix, AZ. At køre i South Mountain Park er ikke for den nervøse chauffør eller passager.

Udsigter og tårne

South Mountain Park i Phoenix
South Mountain Park i Phoenix

Det tager ikke lang tid på vej til toppen af South Mountain for at se en spektakulær udsigt over downtown Phoenix mod nord og Camelback Mountain øst for downtown.

Fra Gila Valley Lookout kan du se en smuk udsigt over Tempe, Chandler og sydsiden af South Mountain, inklusive Ahwatukee Foothills og Mountain Park Ranch.

Hvis du bliver ved med at gå op forbi Dobbins Point, kan du komme tæt på ogpersonlig med South Mountain-tårnene.

Rugged Trails

South Mountain Park i Phoenix
South Mountain Park i Phoenix

Vandre og picnikere deler South Mountain Park med heste og deres ryttere. Flere stalde tilbyder forlystelser i South Mountain Park.

South Mountain Park har mere end 50 miles af stier til vandreture, cykling og rideheste.

Ramadaer og picnicområder

I South Mountain Park er der adskillige ramadas tilgængelige til grill og picnic. På dette billede kan du se tårnene på toppen af South Mountain.

Anbefalede: