Bedste fiskerestauranter i San Francisco, Californien

Indholdsfortegnelse:

Bedste fiskerestauranter i San Francisco, Californien
Bedste fiskerestauranter i San Francisco, Californien

Video: Bedste fiskerestauranter i San Francisco, Californien

Video: Bedste fiskerestauranter i San Francisco, Californien
Video: Best $50 Prime Rib in San Francisco - House of Prime Rib Van Ness and Washington Best Steak 2024, Kan
Anonim

Med en førsteklasses beliggenhed ved vandet er det ikke underligt, at City by the Bay er kendt for sine friske fisk og skaldyr. Uanset om du kan lide Dungeness-krabber eller østers, kan du finde mange lækre varer af den akvatiske sort på menuer i hele San Francisco. Da der er snesevis af spisesteder med speciale i fisk og skaldyr her, har vi hjulpet dig med at indsnævre mulighederne. Her er din guide til San Franciscos bedste fiske- og skaldyrssteder, fra Fisherman's Wharf til NoPa.

Anchor Oyster Bar

Fisk og skaldyr i Castro
Fisk og skaldyr i Castro

Anchor Oyster Bar har været i branchen i over fire årtier og tilbyder et varieret udvalg af fiske- og skaldyrsretter, hver tilberedt med frisk fisk, der er blevet bæredygtigt fanget. Østers er en af hovedattraktionerne på dette dejligt hyggelige Castro-område, såvel som muslingesuppe og krabbekager. Sake østersskydere tilføjer et lille kick til den allerede livlige atmosfære på denne lok alt ejede restaurant.

Pacific Cafe

En kvartersinstitution
En kvartersinstitution

At vente på et bord på Pacific Cafe er overraskende fornøjelig, takket være det endeløse udbud af gratis hvidvin, du får til at fordrive tiden. Faktisk er ventetiden så stor en del af caféens oplevelse, at nogle dukker op efter Outer Richmond restaurant har nået maksimumkapacitet. Sammen med en fast menu med retter som grillet laks og bagt helleflynderparmesan byder dette skelsættende spisested på et dagligt udvalg af tavler, alle serveret med enten ris, kartofler eller pommes frites og et udvalg af suppe eller salat.

Swan Oyster Depot

Nob Hill's Swan Oyster Co
Nob Hill's Swan Oyster Co

Hver nat står en flok mennesker i kø uden for denne Nob Hill-institution, lokket af dens menu med klassiske fisk og skaldyr uden dikkedarer. Det er et først-til-mølle-sted, og det har fodret kunder i mere end et århundrede. Lokale beboere og SF-gæster er lige så betaget af dette sted, som kan prale af en lang strækning af bordskamler, vine på is og fadøl og al den friske fisk, du kan spise.

Woodhouse Fish Co

Med to SF-steder - den ene på Market Street lige syd for Castro-kvarteret og den anden på Fillmore Street - er det afslappede Woodhouse Fish Co. bedst kendt for sin udvalgte menu med skaldyrsbaserede sandwich og forretter. Her kan du få retter som fish and chips, cheddarost-krabbesmeltninger og en splittop Maine-hummerrulle, der minder om New Englands sommernætter. Maden bliver endnu bedre med fadøl og plader med sprød calamari eller dampet skaldyr til at starte med.

Scoma's Restaurant

Scoma's i SF's Fisherman's Wharf
Scoma's i SF's Fisherman's Wharf

I et kvarter, hvor fiske- og skaldyrsrestauranter koster et dusin, skiller Scoma's sig ud for sine lækre italienske fisk og skaldyr. Denne joint ved vandet har lige siden haft udsigt over bugten i Fisherman's Wharfbrødrene Al og Joe Scoma åbnede det første gang i 1965. Den gamle skole er stadig afhængig af frisk fisk, som lokale småbådsfiskere henter, og retter spænder fra smørdryppede kammuslinger svitset i olivenolie til "Lazy Man's Cioppino". Dette måltid er et origin alt San Francisco-måltid med krabber, rejer, muslinger og mere, alt sammen serveret i "Mama" Somas læskende tomatbouillon.

Bar Crudo

Den uendelige trendy Bar Crudo, som er en tidlig frontløber i den nye bølges kulinariske scene i NoPa og Divisadero Corridor, holder tingene i gang med sin moderne råbar og kreative råfisk-tilbud. Prøv at bestille fjeldørreden serveret med peberrodscreme fraiche eller Tombo-tunen toppet med urtepesto. En daglig happy hour (17.00 til 18.30) er særligt lokkende, med dens $1,50 østers på halvskal og $5 ølspecialiteter. Kom her på en date eller kom forbi med dine kolleger.

Leo's Oyster Bar

Leo's Oyster Bar
Leo's Oyster Bar

Det er klassisk, dekadent og åh-så-lækkert. Gemt væk i byens finansielle distrikt minder Leo's Oyster Bar om fisk- og skaldyrsrestauranternes gyldne æra (tænk: et lyst, tropisk-inspireret interiør og en rig menu med alt fra stenrejeceviche til kaviar og blinis). Østersene serveres både på den halve skal og som en del af "Leo's Plateau", et to-etages tårn, der inkluderer snekrabbekløer og rejecocktail. Forvent eksotiske cocktails, lejlighedsvis ret serveret på en kammuslingskal og et sjovt bregne-tema.

Coi

For Michelin-stjernede fisk og skaldyr er North Beach-baserede Coi SF's ultimative go-to. Dethar specialiseret sig i californisk-fransk fusionsfisk og skaldyr, serveret som en del af en flerretters smagsmenu, der skifter dagligt. Dette slanke og lune moderne rum tilbyder også et valgfrit vinparring, samt et omfattende à la carte-vinkort, der komplementerer dets enestående avantgardemenu.

Hog Island Oyster Co

Hog Island Oyster Co
Hog Island Oyster Co

Gemt på bagsiden af byens historiske Ferry Building Marketplace serverer den indendørs/udendørs Hog Island Oyster Co. en skiftende menu med frisk fisk og skaldyr og østers på den halve skal, inklusive dens helt egne Hog Island Sweetwater østers (hentet direkte fra Marin Countys Tomales Bay). Blandt den rummelige restaurants roterende favoritter kan du finde grillede østers tilberedt med bourbon og farin eller forårshvidløgssmør. Eller prøv at bestille et udvalg af små tallerkener, som den stegte soft-shell krabbe og rå helleflynder. Hver lørdag sælger Hog Island Oyster Co. take-away østers og levende østers to-go.

Farallon

Farallon på San Franciscos Union Square
Farallon på San Franciscos Union Square

Farallon, som er en flerårig frontløber på listen over San Franciscos bedste restauranter, serverer frisk fisk og skaldyr i hjertet af Union Square. Dette prisbelønnede spisested byder på moderne retter som hellefisk (serveret let brændt med ingefærrede syltede ferskner) og linefanget kongelaks (toppet med salsa verde). Sammen med en klassisk rå- og østersbar er restauranten hjemsted for Jellyfish Lounge, et afslappet rum med specialfremstillede vandmænds lysekroner og en menu, der inkluderer afslappede muligheder som fisk ogchips.

Sotto Mare

Sotto Mare i North Beach
Sotto Mare i North Beach

Dette familieejede etablissement er en enestående North Beach, der har specialiseret sig i italienske fiske- og skaldyrsretter, herunder solide portioner af Crab Cioppino og Manila-muslinglinguine. Atmosfæren er både afgjort kitschet og nautisk-tema, komplet med monteret fisk og hagesmæk til spisning. På vej ud, glem ikke at hente en pint af muslingesuppen i Boston-stil.

Anker og håb

SOMAs anker og håb
SOMAs anker og håb

Uanset om du er ude efter grillede østers med chorizosmør eller ølsmurte skrubber og hjemmeskårne pommes frites, vil SoMa-distriktets industrielle chikke Anchor & Hope helt sikkert tilfredsstille. Forretter som reje Louis-salat og dampede muslinger (overhældt i krydret tomatsauce) er par for kurset på dette livlige spisested, der har til huse i en tidligere garage.

Tadich Grill

San Franciscos ældste restaurant
San Franciscos ældste restaurant

San Franciscos ældste restaurant, der er specialiseret i friske fangster, tilberedt kogt, grillet og sauteret, har glædet kunder i næsten 170 år. Med en lang træbar, mørke panelvægge og hvide bordklædte siddepladser er Tadich indbegrebet af "klassisk". Enlige gæster fylder skamlerne hver aften, mens større partier smutter ind i boderne og deler tallerkener med Oysters Rockefeller og skaldyrskombinationen Cosmopolitan Salad. Tadich tager ikke imod reservationer, så kom her tidligt.

Anbefalede: