De off-strip-restauranter, du bør besøge i Las Vegas

Indholdsfortegnelse:

De off-strip-restauranter, du bør besøge i Las Vegas
De off-strip-restauranter, du bør besøge i Las Vegas

Video: De off-strip-restauranter, du bør besøge i Las Vegas

Video: De off-strip-restauranter, du bør besøge i Las Vegas
Video: The WORST FEES IN LAS VEGAS and how to avoid them 2024, Kan
Anonim

Mens Las Vegas-resorts på The Strip har en masse gode muligheder for måltider, har den stadigt voksende by nogle rigtige kulinariske perler kun få minutter fra Strips klare lys. Selvom du helt sikkert vil finde køkken i verdensklasse lige på Las Vegas Strip, vil det helt sikkert give nogle fantastiske madfund at begive dig lidt længere væk fra den slagne vej. Fra nye amerikanske restauranter til en af de bedste pizzabutikker i Vegas, der er masser at opdage uden for byens normale turistområder.

Sparrow and Wolf

Sparrow og Wolf Las Vegas
Sparrow og Wolf Las Vegas

Kokken Brian Howard bringer sin opfindsomme madlavning sammen med sin passion for detaljer til Sparrow and Wolf, kun få minutter fra Strip i Chinatown. Restauranten er en favorit i madfællesskabet i Las Vegas, og restauranten vil glæde enhver besøgendes ønske om en enestående oplevelse. Forvent lokale råvarer fra Las Vegas’ eget Urban Seed. Inc, charcuteri, der er blandt de bedste i Las Vegas, og et cocktailprogram, der endda vil imponere branchens insidere.

Anden Mama Las Vegas

Image
Image

Andre Mama ligger i et butikscenter omkring 15 minutter fra Las Vegas Strip og er en fiskerestaurant, der har specialiseret sig i unikke kreationer. Ejer og kok Dan Krohmer kombinerer sin passion for god mad og sit ønske om at respektere miljøets naturligeressourcer i en restaurant, der viser retter, der er fantastiske til ganen og behagelige for den bevidste. Denne fiskerestaurant fremhæver kokkens omfattende viden og erfaring inden for det japanske køkken. Råbaren er hjemsted for sæsonbestemte østers, frisk sushi og ceviche, der er lammende med hans imponerende smag. Happy hour anses for at være en af de bedste i området, og kimchi-stegte ris kan også varmt anbefales.

Metro Pizza

Image
Image

Mere end bare en typisk pizza-joint, Metro Pizza er en fast bestanddel af madscenen i Las Vegas, der går tilbage til 1928. Nu tilgængelig fire steder i Vegas og en i Henderson, Nevada, kalder Metro Pizza sig selv "Amerikas kvarter pizzeria" og er kendt for sin frisklavede dej, der er håndstrakt og tilberedt på stenovne. Calzones er særligt populære i Vegas, og den sicilianske pizza har vundet adskillige foodie-priser gennem årene. Men næsten enhver pizza, du bestiller hos Metro Pizza, kan beskrives som luftig, luftig, let og fyldt med smag.

District One

District One Kitchen and Bar byder på opfindsomme vietnamesiske og asiatiske fusionsretter sammen med specialcocktails og er gemt i et lille indkøbscenter på South Jones Boulevard i Spring Valley, kun få miles fra Strip. District One har specialiseret sig i unikke tilberedninger af pho-inklusive surf and turf, oksehale, Tai ribeye og hele Maine-hummer-såvel som en række østers, små tallerkener og andre surf- og turf-retter tilberedt af Executive Chef Khai Vu. Lokalfavoritter omfatter grillet hel blæksprutte, oksehalefries, gulhale fisketacos, goi ga kyllingesalat og den store bensuppe, en pho bouillon tilberedt med knoglemarv.

Abriya Raku

Åbnet i 2008 i Las Vegas' Seoul Plaza, Abriya Raku er en autentisk japansk restaurant ejet af chefkokken Mitsuo Endo, som immigrerede til USA fra Tokyo i 2001. Ifølge den officielle hjemmeside betyder Abriya Raku " Charcoal Grill House Enjoyment" på japansk, og denne hyggelige off-Strip restaurant leverer både smag og autenticitet. Chef Endo er specialiseret i at grille med egetræskul med "binchotan", der er importeret fra Japan, og laver en række traditionelle retter med kun ingredienser af højeste kvalitet. Besøgende anbefaler omakase-måltidet, Agedashi-tofu og Kobe-oksefilet med wasabi samt enhver af sushi-mulighederne på den omfattende menu.

Echo and Rig

Med lokationer i Sacramento og Las Vegas' Tivoli Village er Echo and Rig et steakhouse med et moderne twist. Echo og Rig, der er skabt af kokken og restauratøren Sam Marvin, vender tilbage til tidligere tiders slagterbutikker og har også et stort kødskab i åbent glas, lodrette udstillinger og et demonstrationsområde, hvor gæsterne kan lære slagteres historie og håndværk. Menufavoritter inkluderer slagterblandet burger, Spencer-steaken, rib-eye-hætte og filetmørbrad lavet af græsfodret Wagyu-oksekød.

honnings alt

Honey S alt er en ny amerikansk restaurant, der er specialiseret i hjemmelavet, omkring 20 miles vest for the Strip i samfundet Summerlin.desserter, jord-til-bord-ingredienser og "mad til at fodre din sjæl." Ejet og drevet af restaurantørerne Elizabeth Blaue og Kim Canteenwalla, er Honey S alt blevet en frokostfavorit for lokalbefolkningen, især for de friskpressede juicer og specialdesserter som Brookie, en Brooklyn-inspireret chokoladechips-småkage blandet med en fudge brownie og dækket af. s altet karamel chunk is. Andre populære menupunkter omfatter Biloxi kærnemælk kyllingesandwich, Elizabeths cæsarsalat og Gramma Rosies frikadeller.

Ferraros italienske restaurant og vinbar

Ferraro's, som blev fundet blot et par gader fra Las Vegas Boulevard, tilbyder noget af det bedste autentiske italienske mad i sydvest. Åbnet i 1985 af Gino og Rosalba Ferraro, har dette autentiske spisested brugt over 30 år på at perfektionere det traditionelle italienske køkken ved hjælp af familieopskrifter fra det sydlige Italien. Al fisk og skaldyr her er Safe Harbor-certificeret, oksekødet er helt naturligt, og pastaen, brødet og desserterne er alle lavet internt dagligt. Derudover er den omfattende vinkælder på Ferraro's blevet anerkendt med den prestigefyldte vinentusiastpris og Wine Spectator's "Award of Excellence." Menuens højdepunkter inkluderer husets specialitet Osso Buco (kalveskank braiseret i en rødvinsreduktion og serveret med farro), Trippa Satriano (langsomt braiseret Honeycomb okse-maveforing med en krydret tomatsauce) og Coniglio Brasato (braiseret kanin, blød polenta, og ristede svampe).

Anbefalede: