Natteliv i Tokyo: Bedste barer, klubber, & Mere

Indholdsfortegnelse:

Natteliv i Tokyo: Bedste barer, klubber, & Mere
Natteliv i Tokyo: Bedste barer, klubber, & Mere

Video: Natteliv i Tokyo: Bedste barer, klubber, & Mere

Video: Natteliv i Tokyo: Bedste barer, klubber, & Mere
Video: How to Spend 5 Days in TOKYO 2024 - Japan Travel Itinerary 2024, Kan
Anonim
Kabukicho, Shinjuku, Tokyo
Kabukicho, Shinjuku, Tokyo

Hvis New York er byen, der aldrig sover, så er Tokyo måske byen, der aldrig dør. Uanset om du er ude at spise middag i Shinjuku og vil kaste et par highballs tilbage på en Izakaya, eller du er i Roppongi og vil danse, indtil togene begynder at køre ved daggry, kan det være mere kompliceret at forstå Tokyos natteliv end at lære at sige "skål" på japansk (det er i øvrigt kanpai). Der er distrikter, der er specifikke for klublignende Kabukicho, som er det største røde lys-distrikt i Japan - og andre, mere afdæmpede områder at tage til en afslappet håndværksøl på en ugeaften (ved dog, at hipsterbryg ikke er lige så populære her, som de er i Amerika).

Kvarteret Roppongi er populært blandt de udstationerede og tiltrækker nogle af de bedste DJ's i verden. Det er uden tvivl det mindst japanske sted at gå ud i Tokyo, men er omvendt det mest kosmopolitiske. Så er der Shinjuku (de neonbadede gader i Kabukicho red-light district, især), som har snesevis af karaokebarer, izakaya-puber og værtindeklubber. Shinjuku er også hjemsted for Ni-chome, som er Japans største område for homoseksuelle natteliv. Shibuya er noget af et midtpunkt mellem Roppongi og Shinjuku. Bekvemt er der mange nattelivssteder i nærhedenShibuya Station og den berømte Shibuya Scramble (et fodgængerfelt). Andre steder at finde et robust natteliv omfatter Ginza (selvom mere berømt for restauranter med Michelin-stjerner, kunstgallerier og overdådige frugt-emporia i kældrene i stormagasiner) og de store hoteller, såsom Tokyo Station Hotel, Andaz Tokyo og Park Hyatt Tokyo (af "Lost in Translation" berømmelse), hvor du kan få en godt blandet martini.

Bars

Tokyos barer er kendt for at lave nogle af de bedste drinks i verden, uanset om det er en lok alt inspireret cocktail lavet med sake eller en klassisk gammeldags cocktail. Hvis du vil ud uden et bestemt vandhul i tankerne, skal du indstille din GPS til Golden Gai eller "Piss Alley" (Omoide Yokocho på japansk), begge i Shinjuku. Ellers skal du gå til:

  • Jeremiah: Dette gamle sted i Shinjuku, uden tvivl den bedste cocktailbar i Tokyo, serverer både klassiske drinks og innovative blandinger med japanske ingredienser som matcha-grøn te-kraft.
  • Bar Propaganda: Kom til karaoke, bliv til drinks, pool og dart. Dette populære sted i hjertet af Roppongi lever bestemt op til hypen.
  • Rainbow Karaoke: Selvom hverken den største eller den mest berømte karaokebar i Shibuya, opnår dette sted høje karakterer for sine store værelser og omfattende menu.
  • Oak Bar: I lighed med facaden fra det tidlige 20. århundrede på Tokyo Station Hotel, som den har til huse, blander Oak Bar en blanding af tradition og modernitet, der er berusende - bogstaveligt og billedligt t alt.
  • Lupin: Etableret i Ginza i 1928 og en favorit,gennem tiderne, af Tokyos litterater, er Lupin et fantastisk sted at tage hen, hvis du kan lide at drikke et sted med sjæl og en unik historie.
  • Another 8: Elskere af håndværksøl vil falde i svime ved bryggerne på fad på Another 8 i Meguro. Det er søsterinstitutionen for craft beer og sake-bar Before 9 i Kyoto og tilbyder otte roterende bryg på fad i en eksklusiv, moderne (omdannet fra en gammel garage) atmosfære.

Natklubber

Hvis du medregner dækningsomkostninger og astronomiske drikkepriser, er det en investering i sig selv at gå på en natklub i Tokyo. Festen starter ikke engang før klokken 2 eller 3 om morgenen. En sikker måde at vide, at du skal til byens it-steder på, er at blive venner med de lokale, som helt sikkert ved, hvor de skal tage hen. Du er stort set garanteret en aften at huske i Tokyos utallige, over-the-top natklubber. Start med:

  • Mogambo: Berømt for sin høje energi, fuld-shot-briller og entusiastiske personale, Mogambo i Roppongi er det perfekte sted at starte festen (og holde den i gang, hvis du ønsker det).
  • Kujira Entertainment: En nattelivsinstitution i Tokyo, der blander præstation med personlig service og højteknologisk underholdning med lavteknologisk mixologi og dunkende beats, dette er muligvis den bedste natklub i Shinjuku.
  • WOMB: Hvis du er fan af EDM-, house- eller technomusik, og du er ivrig efter at danse, så tag til denne populære Shibuya-natklub for at få nogle af de mest smittende beats i Tokyo.
  • Dragon Men: Centrum for Tokyos homoseksuelle scene, dette er et godt sted at starte, hvis du leder efter en LGBTQ-aften og ikke gør detved, hvor man skal begynde. Bekvemt er der også mange andre top-gaybarer og -klubber i Tokyo (for det meste koncentreret i Ni-chome-kvarteret) i området.
  • A-Life: Et af de mest populære steder i Roppongi er denne tre-etagers danseklub, men i modsætning til andre barer i området spiller denne ikke underjordisk EDM og andre ukendte melodier hele natten. Cheesy bangers og popsange, som alle ved, er mere A-Lifes stil (oh yeah, og drinksene er relativt billige).

Livemusik

At gå ud i Tokyo behøver ikke at være et valg mellem at deltage i EDM-ragers eller sidde på den roligste bar i byen. Spillesteder med livemusik er den perfekte mellemvej for folk, der gerne vil have det sjovt, men ikke ønsker at blive for skøre. Tokyo er hverken Nashville eller Austin, men det har bestemt nok spillesteder med livemusik til at holde dig beskæftiget under din ferie. Tag til musikdistriktet Shimokitazawa, som har noget for elskere af jazz, punk, pop, indie og metal. Gå ikke glip af:

  • World Kitchen Baobab: Som navnet antyder, hylder denne excentriske koncertbar i Kichijoji de mange kulturer, køkkener og musikalske genrer i verden. Her kan du nyde en caribisk, afrikansk eller sydamerikansk ret, mens du ser japanske kunstnere synge reggae på en given dag.
  • BAUHAUS: BAUHAUS-husbandet tilbyder et klassisk rock and roll-fix lige i hjertet af Roppongi, og BAUHAUS-husbandet laver hver dag covers af Led Zeppelin, AC/DC, Queen og Nirvana..
  • Shelter: Mens du er i Shimokitazawa-kvarteret, skal du sørge for at kigge forbi Shelter, en intim livemusikbar, der ofte er vært for oversøiske handlinger.
  • Rubyrummet: Der er en grund til, at denne lille Shibuya-bar, der kun rummer omkring 150 mennesker, er blevet kaldt epicentret for Tokyos indiemusikscene. Det er bestemt blandt de mest populære i byen. Nogle nætter vil et akustisk sæt gøre stemningen afslappet, og på andre vil en mere tempofyldt handling gøre det mere klubagtigt. Kom om tirsdagen for at se de lokale dele en åben mikrofon.

Late-Night Restaurants

Enhver foodie-rejsende vil fortælle dig, at Tokyo er i topklasse, når det kommer til urbane kulinariske scener, og heldigvis for dig og din sprutfyldte mave lukker mange køkkener ikke før de små timer om morgenen. 24-timers restauranter er normen. Sen aftenspiser i Tokyo kunne berettige en egen madtur. Du har ingen mangel på ramen, udon, kinesiske dumplings, skaldyr og sushi (naturligvis) at vælge imellem. Nogle fås i de populære kædespisesteder (Sushi Zanmai, Sukiya, selv Burger King har åbent til kl. 05.00), mens andre har til huse i de mest beskedne huller i væggene. Det ville være klogt at planlægge dine post-bar-bid på forhånd. Gå ikke glip af:

  • Uniholic: Apropos fisk og skaldyr: Hvis du er i humør til søpindsvin efter at have malet Roppongi rød, så afslut din nat på Uniholic, en bekvem en mile fra Roppongi Station (måske til turen hjem?). Deltagerne vil blive behandlet med tonsvis af fiske- og skaldyrs- og sashimi-muligheder, en fuld bar og en uovertruffen natudsigt over Roppongi fra 11. etage. Der er åbent til kl. 05.00
  • Ichiran Ramen: Du kan ikke komme til Tokyo og ikke bestille nudler fra detteberømte ramen-butik, så du kan lige så godt klemme den ind efter en nat med at drikke, da den er åben 24 timer i døgnet. Det har to steder, Shibuya og Roppongi. Roppongi-lokationen lukker kl. 06.00
  • Ramen Nagi: Beliggende i hjertet af Golden Gai (blandt et dusin andre steder i hele byen), har dette elskede 24-timers tilholdssted en ramen-ret til enhver palet, uanset om den er enkel eller sofistikeret.

Late-Night Coffeeshops

Tanken om at indtage koffein sent om aftenen er ikke en, der er almindeligt accepteret, men i denne slags byer, der er helt almindelige, er det almindeligt. Ligesom sine restauranter er utallige coffeeshops i Tokyo åbne døgnet rundt, hvilket gør dem til perfekte pit-stop mellem din sidste cocktail og seng (angiveligt). Man har længe troet, at kaffe alligevel kan hjælpe med at ædru en person op. Disse afslappede caféer er gode til at slappe af efter klubben. Du kan være sikker på, at du også vil finde masser af andre post-bar-snakkere der beruset nipper til lattes og lignende.

  • Edinburgh: Folk, der har festet i Golden Gai, kan komme til Edinburgh (åbent 24 timer i udkanten af Kabukicho) for at få en gryde Joe sent om aftenen.
  • Café Miyama: Fire minutters gang fra Shibuya Station ligger Café Miyama, hvor du kan bestille din kop med en slik, for hvad er bedre drikkemad end et dekadent wienerbrød?
  • Unir Akasaka: Beliggende i stueetagen af det passende navngivne Hotel Innsomnia Akasaka er en endnu slankere kaffebar. Denne er mere moderne end den er finurlig og er næsten garanteret stille, mens dem i Roppongi (Starbucksi bunden af bakken, for eksempel) kan have en slags afterparty-stemning.

Tip til at gå ud i Tokyo

  • Som med de fleste nattelivsdistrikter i enhver by, har især Tokyos-Shinjuku (især Kabukicho), Shibuya og Roppongi, højere kriminalitetsrater end andre områder.
  • Lyttetyver sker mest i offentlig transport nær døråbninger.
  • Nogle steder har skjulte gebyrer, som oftest er otooshi (en automatisk siddeafgift ved bestilling af mad), sekiryo (en anden siddeafgift) og nyujoryo (en entré).
  • For at få mest muligt for pengene, se efter etiketterne nomihodai (alt hvad du kan drikke) og tabenomihodai (alt hvad du kan spise og drikke).
  • Japanske love er generelt strengere end dem i nogle vestlige lande, med nogle få undtagelser (du kan f.eks. drikke på gaden).
  • Deltagelse i ulovlig aktivitet i Tokyo kan føre til deportation, så brud reglerne på egen risiko.
  • Tokyos homoseksuelle nattelivsscene er primært koncentreret i Shinjukus Ni-chome-distrikt. Café Lavandería, Campy! og Eagle Tokyo er blandt de mest turistvenlige.

Anbefalede: