Dagbog for en førstegangskrydser - Alaska Inside Passage

Indholdsfortegnelse:

Dagbog for en førstegangskrydser - Alaska Inside Passage
Dagbog for en førstegangskrydser - Alaska Inside Passage

Video: Dagbog for en førstegangskrydser - Alaska Inside Passage

Video: Dagbog for en førstegangskrydser - Alaska Inside Passage
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, Kan
Anonim
Norwegian Pearl i Alaska
Norwegian Pearl i Alaska

Jeg påbegyndte mit første krydstogt nogensinde gennem Alaskas Inside Passage på den norske perle i 2007. Dagen før vores skib sejlede ud i Stillehavet, følte jeg en blanding af spænding og angst, især ved udsigten til at pakke min fornødenheder i, hvad der så ud til at være en for lille kuffert.

Alaska var øverst på min bucket-liste, og et krydstogt virkede som den perfekte måde at udforske det på uden at skulle slæbe min bagage rundt til et nyt hotel hver nat. Norwegian Cruise Lines Freestyle Cruising®-mulighed virkede som en passende for nogen (som mig), der ikke er glad for faste tidsplaner. Det faktum, at det var let tilgængeligt fra min hjemby, Seattle, var et plus.

Dag 1: Boarding the Norwegian Pearl

Jeg ankom til Pier 66 i Seattle tre timer før, Norwegian Pearl skulle afgå, men jeg var bestemt ikke den eneste. Efter at have afleveret min bagage til sikkerhedsvagten, hentede jeg min solobillet til The Last Frontier og gik ombord på det skib, jeg ville leve på de næste syv dage.

Fællesarealerne var overfyldte, da folk stiftede bekendtskab med deres midlertidige hjem-til-havet. Indretningen og atmosfæren mindede om et livligt kasino. Efter en hurtig redningsbådsøvelse på dækket den aften, sejlede Norwegian Pearl ud tilhav.

Dag 2: Til søs

Vandet vest for Vancouver Island var barsk, og jeg mærkede hver bølge i min mave, mens jeg smed og vendte mig i min kahyt hele natten. Om morgenen forsøgte jeg at ignorere køresygen ved at besøge det øverste dæk, men det blev hurtigt uoverskueligt at gå rundt om båden.

Jeg søgte lindring i form af en tangindpakning og massage i spaen, som kun afslappede mig, indtil jeg rejste mig for at gå igen. Portneren, som ringede for at invitere mig til kaptajnens middag senere samme aften, fik sendt ingefærøl og kiks til min kahyt, mens han forklarede, at bølgerne kun var "moderat", ikke "ru."

Kaptajnens middag omfattede cocktailtime i Spinnaker Lounge, hvis vinduer gav udsigt til en pukkelhval i det fjerne, og middag på en intim fransk restaurant, der serverede en middel varm gedeosttærte og and à l'orange.

Dag 3: Juneau

På den tredje dag af krydstogtet gik Norwegian Pearl ind i Alaska Inside Passage. Hvalobservationer blev hyppigere, efterhånden som skibet vævede gennem de omkringliggende snedækkede øer. Andre gæster tilbragte deres morgener på driving ranges, tennisbanen eller klatrevæggen.

Ved ankomsten til Juneau sørgede skibet for en shuttle til Mt. Roberts Tramway, hvorfra gæsterne kunne gå til centrum for shopping, museer og restauranter. Alaska State Museum i Downtown Juneau viste udstillinger om naturhistorie, indfødt kunst og kultur, æraen med russisk besiddelse, overgangen til amerikansk besiddelse, guldfeberen ogmoderne turisme. Shopping i havnen viste sig at være frugtbart for souvenirs og lokale kunstværker.

Dag 4: Skagway

Båden lagde til i Skagway - hvis farverige bygninger beliggende i bjergene fik den til at ligne en model af en by fra skibet - kl. 6 om morgenen

Skagway tilbød en række sjove aktiviteter, såsom Gold Rush Cemetery og Reid Falls, selvom de er to mils gang fra kajen. Denne lille kompakte by har masser af butikker, gallerier og det charmerende Skagway Museum at se på.

Dag 5: Glacier Bay National Park

At vågne op til en udsigt over Glacier Bay National Park fra min balkon var ikke en dårlig måde at starte den femte dag på.

Omkring et dusin gæster, inklusive mig, blev inviteret til at se den 21 kilometer lange Marjerie-gletsjer fra broen. Båden manøvrerede rundt om isbjergene i Glacier Bay i cirka en time før afgang. Lamplugh Glacier var synlig på vej ud.

Dag 6: Ketchikan

Den norske perle lagde til ved Ketchikan ved daggry, så gæsterne kunne udforske byens totempæle, vandfald, bjerge og laksegydende vandløb indtil frokosttid.

Der var et luftakrobatikshow i Stardust Theatre senere samme aften, hvor besætningen mødtes på scenen for at synge en afskedssang.

Dag 7: Victoria, British Columbia

På den sidste hele dag af krydstogtet var Norwegian Pearl til søs indtil omkring klokken 17.30, da den ankom til Victoria, British Columbia, Canada. Gæsterne benyttede lejligheden til at slappe af, da skibet passerede gennem Juan de Fuca-strædet samme eftermiddag.

Uponda jeg ankom til Victoria, steg jeg på en bus til Butchart Gardens. Ruten var landlig og malerisk, haverne var utroligt farverige. Turen tillod to timer ved Gardens, og da bussen vendte tilbage til Downtown Victoria, var det allerede mørkt. Næste morgen ville jeg være tilbage på hjemmebane.

Redaktørens note: Som det er almindeligt i rejsebranchen, fik forfatteren rabat på indkvartering, måltider og/eller rekreation med det formål at gennemgå disse tjenester. Selvom det ikke har påvirket denne anmeldelse, tror TripSavvy på fuld offentliggørelse af alle potentielle interessekonflikter. For flere oplysninger, se vores etiske politik.

Anbefalede: