Sådan foretager du telefonopkald til og fra Mexico

Indholdsfortegnelse:

Sådan foretager du telefonopkald til og fra Mexico
Sådan foretager du telefonopkald til og fra Mexico

Video: Sådan foretager du telefonopkald til og fra Mexico

Video: Sådan foretager du telefonopkald til og fra Mexico
Video: 7 ting, vi ville ønske, vi vidste, FØR vi kom til Mexico 2024, Kan
Anonim
Offentlig betalingstelefon i Mexico
Offentlig betalingstelefon i Mexico

Hvis du planlægger en rejse til Mexico, skal du muligvis ringe på forhånd for at reservere et hotelværelse eller få nogle oplysninger om ture eller aktiviteter, du planlægger at lave under din rejse. Når du først er der, vil du måske gerne ringe hjem for at komme i kontakt med dine kære eller håndtere eventuelle problemer, der dukker op, som måske kræver din opmærksomhed. Foretagelse af disse opkald kan kræve brug af andre opkaldskoder end dem, du er vant til. Bare rolig – vi har dig dækket. Her er et kig på, hvordan du ringer til og fra Mexico.

Illustration
Illustration

Mexico landekode

Landekoden for Mexico er 52. Når du ringer til et mexicansk telefonnummer fra USA eller Canada, skal du taste 52 + områdenummer + telefonnummer.

områdekoder

I de tre største byer i Mexico (Mexico City, Guadalajara og Monterrey) er områdenummeret to cifre, og telefonnumre er otte cifre, hvorimod områdenumre i resten af landet er tre cifre og telefonnumre er syv cifre.

Dette er områdenumrene for Mexicos tre største byer:

Mexico City 55

Guadalajara 33

Monterrey 81

Opkald til mobiltelefoner

Hvis du er inden for områdenummeret for det mexicanske mobiltelefonnummer, du ønskerfor at ringe, skal du taste områdenummeret og derefter telefonnummeret. Mexicanske mobiltelefoner er under en plan kaldet "el que llama paga", hvilket betyder, at den person, der foretager opkaldet, betaler for det, så opkald til mobiltelefoner koster mere end opkald til almindelige fastnettelefonnumre. Uden for områdenummeret, som du ringer til (men stadig inden for Mexico), skal du også taste områdenummeret og derefter telefonnummeret. For at ringe til en mexicansk mobiltelefon uden for landet skal du taste landekoden (52) og derefter områdenummeret og telefonnummeret.

Hvis du føjer en mexicansk mobiltelefon til dine Whatsapp-kontakter, skal du indtaste et plustegn før landekoden og derefter landekoden, områdenummeret og telefonnummeret.

Flere oplysninger om brug af en mobiltelefon i Mexico.

Bet altelefoner og telefonkort

Selvom betalingstelefoner bliver mindre almindelige i Mexico, som de fleste steder, bør du stadig være i stand til at finde dem, hvis du kigger godt efter, og de tilbyder en billig måde at kontakte hjemmet på (eller foretage et opkald, når du mobiltelefonens batteri er dødt). Mange betalingstelefoner er placeret på travle gadehjørner, hvilket gør det svært at høre. Du kan også kigge i store butikker som Sanborns - de vil ofte have en betalingstelefon i nærheden af de offentlige toiletter - og de har en tendens til at være meget mere støjsvage.

Telefonkort ("tarjetas telefonicas") til brug i betalingstelefoner kan købes på kiosker og på apoteker i pålydende værdi af 30, 50 og 100 pesos. Offentlige telefoner i Mexico accepterer ikke mønter. Når du køber et telefonkort til betalingstelefonbrug, skal du angive, at du gerne vil have en "tarjetaLADA" eller "tarjeta TELMEX", fordi forudbet alte mobiltelefonkort ("TELCEL") også sælges i de samme virksomheder.

Opkald fra en betalingstelefon er den mest økonomiske måde at ringe på, selvom langdistancetelefonopkald har tendens til at være dyrere fra Mexico end fra de fleste andre lande. Andre muligheder inkluderer at ringe fra en "caseta telefonica", en virksomhed, der har telefon- og faxservice, eller fra dit hotel. Hoteller tilføjer ofte et tillæg for disse opkald, så de er ikke den bedste mulighed, hvis du rejser på et budget.

Nødopkald og nyttige telefonnumre

Hold disse telefonnumre ved hånden i nødstilfælde, der måtte opstå. Du behøver ikke et telefonkort for at ringe til 3-cifrede alarmnumre fra en betalingstelefon. Alarmnummeret plejede at være 066, men Mexico er skiftet til 911, så de bruger det samme system som USA og Canada, så for enhver nødhjælp kan du ringe 911 for at få en alarmcentral, der vil overføre dig til den relevante tjeneste. Se også, hvad du skal gøre i en nødsituation i Mexico.

  • Bistandsassistance 040
  • Turistbeskyttelse og information 01 800 903 9200 eller 01 800 987 8224, fra USA og Canada 1 800 482 9232 eller 1 800 401 3880

Anbefalede: