Bedste ting at gøre i Brooklyn New Yorks Sunset Park
Bedste ting at gøre i Brooklyn New Yorks Sunset Park

Video: Bedste ting at gøre i Brooklyn New Yorks Sunset Park

Video: Bedste ting at gøre i Brooklyn New Yorks Sunset Park
Video: NEW YORK - From Manhattan to Brooklyn for the sunset 😍 2024, Kan
Anonim
Børn, der flyver med drage i Sunset Park, Sunset Park-kvarteret, New York City, USA
Børn, der flyver med drage i Sunset Park, Sunset Park-kvarteret, New York City, USA

Et par miles fra de brunstensbeklædte gader i Park Slope er der et pulserende Brooklyn-kvarter, som blev kåret til "Coolest Neighborhood in America" af ejendomsselskabet Cushman & Wakefield. Når du udforsker dette seje kvarter i New York, vil du opdage steder som Industry City, et ombygget bygningskompleks, der huser en madhal, destilleri, forskellige håndværks- og kunstmesser samt tusindvis af kvadratfod studieplads til Brooklyns kunstnere og skabere. Med attraktioner som denne er Sunset Park hurtigt ved at blive en destination for nervøse rejsende.

Fra den kunstneriske forvandling af fabrikkerne ved vandet til indkøbscentre og kunststudier langs Third Avenue til Brooklyns Chinatown på Eighth Avenue, er der noget for enhver smag at nyde under en tur til Sunset Park. Dette område, klemt inde mellem Greenwood Heights og Bay Ridge, oplever et hotelboom med hoteller i Industry City som L Hotel og mere planlagt.

Skønheden ved Sunset Park er mangfoldigheden, fællesskabet og autenticiteten. Fra shopping til etniske spisesteder, vil du finde gode grunde til at sætte Sunset Park på din liste over kvarterer, du skal besøge i Brooklyn.

Shop LibertySe Industrial Plaza

Liberty View Industrial Plaza
Liberty View Industrial Plaza

Beyond at Liberty View har flere butikker, herunder Cost Plus World Market, Buy Buy Baby og en rummelig seng, Bath and Beyond Selvom der er mange detailkæder i det intelligent nydesignede industriområde, har de udskåret områder specielt til også lok alt producerede produkter.

Det ultrahippe indkøbscenter er også hjemsted for Bay Market Kitchen, et fællesrum og madhal, hvor du kan nyde afslappet amerikansk køkken, specialfødevarer, lok alt brændt kaffe og håndværksøl.

Besøg et destilleri

Industry City Distillery
Industry City Distillery

Du kan få noget rigtig god gin på et lok alt destilleri i Sunset Park-kvarteret. Brooklyns destilleriscene udvides, og Sunset Park er hjemsted for tre destillerier, Industry City Distillery (midt i flytningen nedenunder) og Breukelen Distilling. Selvom du kun kan tage rundt eller besøge Breukelen Distilling, når de har åbent hus, producerer de whisky og gin, der laves i Sunset Park hver dag.

Barrow's Intense Distillery har et åbent smagslokale. De er kendt for deres ingefærlikør lavet med frisk ingefær. Barrows intense smagerum har en fantastisk atmosfære og er stedet for at nippe til cocktails lavet med deres populære likør.

Spis i Food Hall i Industry City

Industri By
Industri By

Hvis du har en sød tand, bør du bruge en eftermiddag i Food Hall i Industry City. Madhallen i stueetagen af denneDet enorme industrihjem for kunstnere og skabere har forposter af Blue Marble, Colson Patisserie, One Girl Cookies og Liddabit Sweets, som alle kunne mætte enhver fan af slik.

Hvis du leder efter s alte retter, så kig ind i Ends Meats for en sandwich lavet med italiensk kød. Food Hall er åben på hverdage, og i weekenden er nogle af restauranterne lukket.

Spis dumplings

Fei Long Food Court
Fei Long Food Court

Foodies strømmer til food courten, der er knyttet til Fei Long Supermarket. Med ni valgmuligheder, inklusive det populære Shanghai Dumpling House, kan du nyde forskellige asiatiske specialiteter på foodcourten. Få en plads, mens du spiser nudler, teriyaki, risretter og andre gode spisesteder. Hvis det at spise dumpling inspirerer dig til at lave mad, kan du nemt bruge timevis på at gennemse gangene i Fei Long Supermarket, spækket med specialvarer og alt, hvad du skal bruge for at lave dine egne dumplings derhjemme.

Hvis du hellere vil have en eftermiddag med dim sum i stedet for at spise på en foodcourt, så tag til Eighth Avenue og få et bord på Pacificana for deres dim sum. Efter dim sum servicen er overstået serverer restauranten traditionel kinesisk amerikansk mad. Denne strækning af Eighth Avenue i Sunset Park er fyldt med mange asiatiske restauranter, så du virkelig har dit valg. Det er også et fantastisk sted at fejre månenytåret.

Se solen gå ned fra Sunset Park

Brooklyn Bridge Park
Brooklyn Bridge Park

Prospect Park og Brooklyn Bridge Park er måske de mest besøgte parker i Brooklyn, men Sunset Park er en af New York Citys bedste parker. Kigge påsolnedgangen over Manhattans skyline fra denne grønne park. Om sommeren strømmer de lokale til poolen i art deco-stil, der blev bygget i 1930'erne, og som er åben for alle. Parken har også et indendørs rekreationscenter for vintermånederne. På varmere dage kan du spille basketball eller bare slentre gennem parken.

En anden fantastisk park at besøge, selvom du ikke kan se en vintersolnedgang, fordi parken lukker kl. 16.00, er Bush Terminal Park. Havneparken i en industriel del af Sunset Park, som engang var en havn. Gå ind på 43rd Street, og slentre langs havnefronten, eller tjek naturreservatet.

Fyld op på Tacos og Tamales

Maria's Bistro Mexicano
Maria's Bistro Mexicano

Sunset Park er hjemsted for et stort latinosamfund og er kendt for sin overflod af mexicanske restauranter. Folk rejser til Sunset Park for utroligt velsmagende og billige tacos og tamales. Favoritsteder omfatter Tacos el Bronco. Hvis du er på vej dertil til frokost, bør tacos på $1,50 formilde alle tacoelskere. Og hvis du tror, du ikke kan få god mad for under to dollars, har Tacos de Bronco lavet listen over de bedste mexicanske restauranter i NYC af Food Network Magazine. Vil du ikke sidde ned til et ordentligt måltid? De har også en madvogn.

For en sjov brunch, gå til Maria's Bistro Mexicano i Sunset Park. De tilbyder en ubegrænset Bloody Mary og Mimosa brunch. Kombinationen af spiritus og mexicanske basisvarer som Huevos Rancheros og Tamales gør Maria's Bistro Mexicano til det perfekte sted at starte en dekadent weekend.

Spil videospil

Næste niveauArcade
Næste niveauArcade

Gamere kan valfarte til denne Sunset Park-arkade på Fourth Avenue. Next Level Arcade siger, at de tager folk til "Next Level of gaming." De byder på et bredt udvalg af videospil, samlekortspil og brætspil og sælger samlekortspil og produkter såsom Magic the Gathering, Pokemon og Yu Gi Oh.

Next Level er også vært for en ugentlig kampspilsturnering om onsdagen kaldet "Next Level Battle Circuit." Deres kalenderside viser månedlige begivenheder for videospil og samlekortspil.

Bowl a Strike

Melodi Lanes
Melodi Lanes

Den ene ting, der seriøst mangler i Sunset Park, er nattelivet. Der er en Tiki Bar på Fourth Avenue, men udover det er der mangel på gode barer. I modsætning til Park Slopes Fifth Avenue, hvor du har dit udvalg af sjove cocktailsteder, er Sunset Park stadig lidt søvnig.

Men hvis du vil drikke på en gammel skolebar, så tag til Melody Lanes. Den gamle skole bowlingbane huser en bar og en spillehal. Lokalbefolkningen hænger derude, men hvis du virkelig vil have en sjov aften i Sunset Park, så lej nogle bowlingsko og prøv at få en strejke eller en ekstra. Om aftenen har de glow bowling.

Peruse the Art

Tabla Rasa
Tabla Rasa

Industry City har tiltrukket mange kunstnere til kvarteret, men det er ikke det eneste sted at se lokale kunstværker. Stop i kunstgalleriet Tabla Rasa, der udstiller værker af nye, midt i karrieren og etablerede kunstnere fra Brooklyn, New York og på tværs af USA. Detgalleriet har til huse i et vognhus fra århundredeskiftet på 48th Street.

Eller tjek de åbne atelierer og andre begivenheder hos The New York Art Residency and Studios (NARS) Foundation på 46th street, se på deres hjemmeside for særlige programmer og information om, hvad der kan ses i deres galleri.

Tour Green-Wood Cemetery

Gravsten og forårsfarver på Green-Wood Cemetery
Gravsten og forårsfarver på Green-Wood Cemetery

Green-Wood Cemetery, der er åben dagligt, ligner mere en park med 478 acres bakker, damme, stier (og også grave) at slentre forbi. Monumenterne og det historiske kapel, som blev bygget i 1911, er bemærkelsesværdige for deres arkitektoniske interesse. Grundlagt i 1838, er kirkegården et sted, hvor nogle berømte New Yorkere er begravet. Find gravene for Tammany Hall "Boss" William M. Tweed, komponisten Leonard Bernstein og mere. Du kan tage en fort alt trolley-tur for at se seværdighederne. Check-in til turen ved de gotiske buer til højre ved hovedindgangen.

Anbefalede: