Treehouse Bed and Breakfasts

Indholdsfortegnelse:

Treehouse Bed and Breakfasts
Treehouse Bed and Breakfasts

Video: Treehouse Bed and Breakfasts

Video: Treehouse Bed and Breakfasts
Video: Tiny House w/ a ZIP-LINE! | Emerald Forest Treehouse Full Tour! 📍WA 2024, Kan
Anonim
Out'n'About træhuse
Out'n'About træhuse

Træhuse er børnenes rige, ikke? Hvis man lægger den schweiziske familie Robinson til side, ville ingen voksen bo i en træhytte. Eller ville de? Det viser sig, at træhuse, perfekt egnet til voksne, er tilgængelige steder rundt om i verden, fra Alaska til Hawaii, fra Tyrkiet til Papua Ny Guinea.

Bemærk: Nogle af disse overnatningssteder inkluderer ikke nogen form for morgenmad. Mange kræver, at gæster er i nogenlunde god fysisk form; nogle kræver fremragende fysisk form.

UNITE STATES

Arkansas

Treehouse Cottages

Eureka Springs, ArkansasVærelserne her er mere i takt med traditionelle bed and breakfasts, selvom der ikke serveres måltider. Hver hytte har en privat terrasse, en pejs, et køkkenområde og en jacuzzi.

Missouri

Treehouse-hytter på River of Life Farm

Dora, MissouriDer er flere træhytter tilgængelige her med plads til 2 til 12 gæster. De fleste hytter har udsigt over North Fork River i Missouri Ozarks. The River of Life Farm ligger på 350 acres og støder op til Mark Twain National Forest, så træhusene er vidunderlige for dem, der leder efter et afsondret tilflugtssted.

Oregon

Out 'n' Om Treehouse Treesort

Takilma, OregonResort… treesort… forstår du det? Der er mindst 10 træhuse tilgængelige her,herunder flere etagestrukturer. Den højeste er 37 fod fra jorden. Der er adskillige svingbroer for at hjælpe gæster med at komme rundt.

Washington

Cedar Creek Treehouse

Ashford, Washington (nær Mount Rainier)Denne hytte er 50 fod fra jorden i et kæmpe cedertræ, hvor stammen rækker op gennem køkkengulvet og fortsætter gennem loftet.

OTHER COUNTRIES

Indien

Green Magic Nature Resort

Kerala, SydindienAdgang til denne træhytte -- som er 86 fod fra jorden -- opnås ved at bruge en indfødt stoklift, som anvender en unik vand modvægt. Når du først er deroppe, har du udsigt til 500 hektar tropisk regnskov.

Papua Ny Guinea

TreeHouse Village EcoResort

Kavieng, New Ireland, Papua Ny GuineaDette tre-etagers træhus inkluderer en hovedsuite på første niveau, en anden privat suite på andet niveau og enkeltboliger på tredje niveau. En balkon ser ud over lagunen, det ydre rev og Stillehavet.

Tyrkiet

Kadir's Tree Houses

Olympos, TyrkietDette feriested, ikke langt fra Middelhavet, omfatter 40 træhuse med plads til op til 145 personer.

Anbefalede: