Top 10 ting at gøre på Yonge Street i Toronto
Top 10 ting at gøre på Yonge Street i Toronto

Video: Top 10 ting at gøre på Yonge Street i Toronto

Video: Top 10 ting at gøre på Yonge Street i Toronto
Video: 25 Путеводитель в Торонто Путеводитель 2024, Kan
Anonim
yonge-st
yonge-st

Yonge Street er Torontos mest berømte gade, og det var engang den længste gade i verden ifølge Guinness World Records. Selvom det stadig er en meget lang gade, blev den titel taget væk i 1999. Spørgsmålet omkring Yonge Streets sande længde stammer fra, om Yonge Street og Highway 11, som ender i Rainy River på grænsen mellem Ontario og Minnesota, er det samme. Uden den ekstra længde på fortovet ender Yonge Street officielt i Barrie.

Yonge Street er dog stadig en af Torontos centrums mest dynamiske gader, hvor du vil finde et væld af ting at se og lave, uanset om du er i humør til at shoppe, fange en film eller på vej til teater eller tjek nogle af byens største attraktioner.

Shop på CF Toronto Eaton Centre

Toronto Eaton Center
Toronto Eaton Center

Shoppere bemærker: CF Toronto Eaton Centre har mere end 250 butikker og tiltrækker næsten 50 millioner besøgende årligt. Det luftige, lyse indkøbscenter er også det første canadiske indkøbscenter med både en Nordstrom og en Saks Fifth Avenue. Når du bliver sulten eller har brug for en pause fra shopping, er der en bred vifte af spisemuligheder her, lige fra fastfood-restauranter til siddende restauranter.

Gennemse Yorkville

Butikker iYorkville
Butikker iYorkville

Hvis du vil se et andet populært shoppingområde i Toronto, kan du tilføje Bloor-Yorkville til din liste, som ligger kun få skridt fra krydset mellem Yonge og Bloor. Det er her, du finder nogle af byens mest eksklusive shopping-tænk Gucci, Hermès, Tiffany & Co., og Chanel. Yorkville er også hjemsted for adskillige restauranter, barer og kunstgallerier.

Hæng ud på Yonge-Dundas Square

yonge-dundas
yonge-dundas

Yonge-Dundas Square er et 1 hektar stort udendørs offentligt og begivenhedsrum i krydset mellem Yonge Street og Dundas Street, der ligger lige overfor Eaton Centre. Pladsen byder på en bred vifte af aktiviteter og begivenheder hele året rundt og især om sommeren, herunder gratis udendørs koncerter og film samt sæsonbestemte festivaler.

Besøg Toronto Reference Library

Inde i Toronto Public Library
Inde i Toronto Public Library

Toronto Reference Library blev afsluttet i 1977 og er et arkitektonisk vartegn i byen. Det smukt designede bibliotek har fem etager, der omgiver et lagdelt atrium fyldt med naturligt lys. Selvom du ikke er interesseret i at gennemse bøger, er det værd at vandre ind for at se. Derudover er biblioteket vært for en række forfatterforedrag, oplæsninger og andre kulturelle begivenheder hele året rundt i Appel Salon. Der er også en Balzac's Coffee på stedet, som byder på noget af byens bedste kaffe.

Gå i teatret

Sony Center for Performing Arts
Sony Center for Performing Arts

Teaterfans har flere muligheder for at se en forestilling langs Yonge Streetherunder CAA Theatre, Sony Center for Performing Arts og Elgin and Winter Garden Theatre. Disse spillesteder i verdensklasse er nogle af de bedste steder i byen for at se anerkendte produktioner, og i Sony Centrets tilfælde også musikalske optrædener, komikere og foredrag.

Udforsk Hockey Hall of Fame

inde i Hockey Hall of Fame
inde i Hockey Hall of Fame

Toronto's Hockey Hall of Fame er hjemsted for den største samling af hockey-memorabilia i verden. Du kan få et nærmere kig på Stanley Cup, se film om ikoniske øjeblikke og uforglemmelige spil (inklusive sportens første 3-D-film) og gå en-til-en mod animerede versioner i naturlig størrelse af nogle af nutidens bedste målmænd og skytter.

Prøv Toronto Public Labyrinth

Beliggende lige bag Torontos CF Eaton Centre ved Trinity Square Park er Toronto Public Labyrinth. Med en diameter på 73 fod er det en af de største i byen og giver en rolig måde at tilbringe lidt eftertænksom tid i byen, mens du navigerer dig igennem den.

Fang en færge til Toronto-øerne

ø-færge
ø-færge

Hvis du følger Yonge Street hele vejen til sengen ved Lake Ontario ved Queen's Quay, kan du hoppe på en færge for at tage til Toronto-øerne. Toronto-øerne er hjemsted for strande, parker, restauranter, vandre- og cykelstier samt Centerville Amusement Park, og de er en naturskøn flugt fra centrum. Færgeturen tager kun omkring 10 minutter og koster mindre end $10 for transport til og fra byen.

Gennemse tegneserier påSølvsnegl

Image
Image

Silver Snail boede ikke altid på Yonge Street, men flyttede for flere år siden for at imødekomme flere kunder og mere merchandise. Dette er Torontos førende tegneseriebutik, der har glædet tegneseriefans i mere end 40 år. Ud over alle tegneserierne kan du finde T-shirts, actionfigurer og endda en café, hvor du kan slappe af med en kop kaffe, mens du læser dit nye køb.

Besøg Nathan Phillips Square

nathan-phillips
nathan-phillips

Placeret i nærheden af krydset mellem gaderne Yonge og Queen finder du Nathan Phillips Square. Mere end 1,5 millioner besøgende deltager i en række særlige begivenheder, der arrangeres på pladsen hvert år, såsom lyskavalkaden, nytårsfester, koncerter og mere. Der er også en stor udendørs skøjtebane her, som er populær blandt både lokale og besøgende. Skøjteudlejning er tilgængelige, hvis du ikke har din egen.

Anbefalede: