10 vigtige ting at spise i Milwaukee

Indholdsfortegnelse:

10 vigtige ting at spise i Milwaukee
10 vigtige ting at spise i Milwaukee

Video: 10 vigtige ting at spise i Milwaukee

Video: 10 vigtige ting at spise i Milwaukee
Video: Топ-10 продуктов, которые разрушают ваше здоровье 2024, Kan
Anonim

Klart, Milwaukee er kendt for sin ost og øl, men der er så mange andre fødevarer, der absolut skal falde i din smag, når du er i Wisconsins største by. Fra fiskefrites til frossen creme-- og selvfølgelig ostemasse, her er hvad du skal spise, før du forlader byen.

Ostemasse

Image
Image

Historien er sådan, at hvis du vil sikre dig, at din ostemasse er frisk, skal du gnide to af de knastrede oste sammen og se, om de knirker. Mens gul cheddar er den mest almindelige ostemasse, er varianterne uendelige, da ostemagere blander purløg, dild, hvidløg, tomat-basilikum og peberrod, også ved hjælp af hvid cheddar. Hos Clock Shadow Creamery kan du endda se dem blive lavet. Professionelt tip: ostemasse lavet frisk onsdag og fredag.

Frozen Custard

Image
Image

Frysset cremecreme, der er lavet af æg, fløde og sukker, er en nostalgisk lækkerbisken omkring Milwaukee, som har de mest frosne creme-creme-butikker pr. by i hele verden. Leon's Frozen Custard på South Side har været praktisk t alt uberørt siden dens debut i midten af århundredet. Tre Kopps lokationer - Glendale, Greenfield og Brookfield - er hyldest til grundlæggeren Elsa Kopp, som åbnede den første Kopps i 1950. Ægte vanillecremefans holder øje med smagsprognosen, der er offentliggjort på Kopps hjemmeside, og viser off-beat smag som Joe Dirt og Éclair Affair.

Frugtbolle

Image
Image

En populær lækkerbisken på lokale landmandsmarkeder i sommermånederne, East Side Ovens' veganske (det kan du ærlig t alt ikke sige!) dumplings med blåbær, rabarber, æble og andre frugter sælges hos Outpost Natural Foods. Nyd en kop Fair Trade-kaffe (scoret fra Outposts café), og det vil være en morgenmad at huske.

Fiskeyngel

Image
Image

Du tror måske, at fiskefrites (ølsmækkede, stegte torsk; med karakteristiske sider af coleslaw, tatarsauce, kartoffelpandekager, snittet kommen rugbrød og en citronbåd) er lettere at finde i fasten, men de er faktisk en fast bestanddel året rundt i Milwaukee. Lakefront Brewery serverer endda en fiskeyngel - med en side af coleslaw og tartar sauce - dagligt. For et tilbagevendende måltid kan du gå til American Serb Hall på South Side, som endda har en drive-thru, når den er åben fredag aften. Drink Wisconsinbly er et nyere spillested, som hurtigt er blevet kendt for sine fiskeyngel.

Charcuteri

Image
Image

Håndværksost er ikke det eneste spil i byen. Inden for de seneste par år er restauranter i Milwaukee begyndt at tilføje tallerkener fyldt med region alt røget og slagtet kød fra leverandører som Underground Meats. Den James Beard Award-nominerede kok-ejer Karen Bell driver køkkenet på Bavette La Boucherie, med en ost-og-charcuteri-fad (muligheder for begge skifter dagligt). Hos Odd Duck opfordres et måltid i tapas-stil til at begynde med et charcuteri-fad fyldt med valgmuligheder som elg-salami eller spøgelsespeperoni.

Cream Puff

Image
Image

Hvis du er så heldig at være tidligt i Milwaukeeaugust under Wisconsin State Fair, løb - gå ikke til Cream Puff-standen på dens West Allis messeområde. Et tykt lag luftig creme er kilet ind mellem to flagede, smøragtige skorper. Året rundt kan du bestille en flødepust på steder som Peter Sciortino's Bakery på Brady Street; eller Le Rêve Patisserie and Café, hvor flødepuster deler plads med macarons og tærter i konditoriet.

Burger and a Bloody Mary

Image
Image

Wisconsin barer og restauranter er kendt for at lave en god Bloody Mary, men nogle gør det med et twist: en burger fyldes på et spyd. Sobelman's på Milwaukee's South Side har opnået international opmærksomhed for sin version, men du kan også få en god Bloody Mary på en anden burgerbar, AJ Bombers i downtown Milwaukee, som også har været vist på reality-tv for sine burgere og Bloody Marys.

Dybstegt ostemasse

Image
Image

Hvad er bedre end frisk ostemasse? Når de er paneret, pisket i øl og friturestegt. Praktisk t alt en bar-bar, du kan finde dem på SafeHouse (et speakeasy-stil, spion-tema spisested i centrum af Milwaukee), Drink Wisconsinbly (i Walker's Point), Lakefront Brewery's East Side tap room, og Iron Horse Hotel i Walker's Point, hvor du kan bestille tempura-stegt Clock Shadow Creamery ostemasse hos Smyth and Branded samt i The Yard.

Whisky-is

Image
Image

Creameriets scoop-butik i Walker's Point er kun et par år gammel, og du kan vædde på, at der er en kø næsten hver dag. Smagene er både forventede og unikke, med whiskyiscreme, der falder ind under den unikke kategori. Køb en scoop i et fad eller i en kegle (sukker eller vaffel), eller tag en pint med hjem. Whiskyen er fra en anden Walker's Point business-Great Lakes Distillery-for en total locavore-godbid. Du kan også købe en fadøl hos mange specialkøbmænd rundt omkring i Milwaukee, inklusive Outpost Natural Foods' fire lokationer.

Ostebræt

Image
Image

Hvis du kun er i Milwaukee i en kort periode, så er det skræmmende at prøve nogle af statens prisvindende håndværksoste. To vinbarer gør det nemt for dig ved kun at samle det bedste i et ostebord. Uanset om det er lagret gul cheddar, italienske oste fra producenter som Sartori eller Bel Gioloso eller den bedste blåskimmelost, du nogensinde har prøvet, kan du overveje denne prøveudtager som en vejledning i, hvad man kan købe som spiselige souvenirs (pro tip: West Allis Cheese & Sausage Shoppe i Milwaukee Public Market har et fantastisk udvalg af oste).

Anbefalede: