Top sportsbarer i Denver

Indholdsfortegnelse:

Top sportsbarer i Denver
Top sportsbarer i Denver

Video: Top sportsbarer i Denver

Video: Top sportsbarer i Denver
Video: Nationals at Rockies | MLB Game of the Week Live on YouTube 2024, Kan
Anonim

Hvis du leder efter et sted at se Broncos-spillet, skal du ikke lede længere end vores liste over topsportsbarer i Denver. De eneste krav er storskærms-tv, kolde øl og masser af andre fans til at heppe på hjemmeholdet.

Sportskolonne

The Sports Column, der ligger et par blokke fra Coors Field i LoDo, er den officielle bar i Colorado Rockies. Sportssøjlen viser også college fodboldkampe, NCAA basketball og andre sportsbegivenheder i Denver. Åbent fra kl. 11.00 - 02.00 dagligt, baren serverer også pubretter såsom kyllingevinger, nachos og burgere. Den eneste ulempe ved Sports Column er manglen på parkering.

Chopper's Sports Grill

Chopper's, der ligger i Cherry Creek, har mere end 40 fjernsyn til at vise dit yndlingshold i aktion. Den ene fordel, som Chopper's har i forhold til barer i centrum, er deres helt egen parkeringsplads. Chopper's er åben 11.00 - 2.00 dagligt, med sidste opkald kl. 01.45. Ankom tidligt på spilledage, da reservationer ikke accepteres.

Jackson's Denver

Main-Bar01
Main-Bar01

Jackson's Denver er også inden for hjemmeløbsafstand fra Coors Field. Rockies-fans samles på Jackson's for sine 70 fjernsynog u-kald-it-tilbud. Jackson's har også en stor udendørs terrasse til sommerspil. Jackson's holder åbent man. - Tors. fra kl. 11.00 - 23.00, fre. fra kl. 11.00 - 02.00 og lør. og Sol. fra kl. 10.00 til kl. 02.00

Brooklyn's i Pepsi Center

Brooklyns Denver, der ligger få skridt væk fra Pepsi Center, er stedet at være for Nuggets- eller Avs-spil. Brooklyn's har to etager og en udendørs terrasse. Baren, der er åben 11.00 - 2.00 dagligt, udsender alle NHL- og NFL-kampe. Ud over skarer på spilledage kan Brooklyn's blive overfyldt, når der er en koncert eller anden begivenhed i Pepsi Center. Reservationer accepteres.

Mile High Station

Mile High Station i Denver
Mile High Station i Denver

Mile High Station er teknisk set et begivenhedscenter, men det åbner før hvert Denver Broncos-spil med en Broncos Bash. Spillestedet byder på speci altilbud på drinks og storskærms-tv et par fodboldkast væk fra Sports Authority Field. Bemærk venligst, at Mile High Station IKKE er placeret på Colfax Avenue - Old West Colfax Avenue er en separat gade.

Tavern

Tavern blev grundlagt i 1997 i Denver og er vokset til flere lokationer i Denver metrostation. Broncos-fans skal dog passe på, at Tavern Uptown fungerer som vagtcenter for New York Giants. Tavern Ballpark på Rockies Rooftop er placeret på Coors Field baseballstadion for den ultimative fanoplevelse.

Rhein Haus

Denne to-etagers bar overtog et tidligere Old Chicago pizzeria og gav det en stor makeover med europæiske pejse, lysekroner og indretning. Her skal dufinde en række forskellige pølser, bayerske kringler med dyppesauce og fadøl. For 5 USD pr. person i timen kan du også spille boccia på banen ovenpå og nedenunder.

Udsigtshus

The Viewhouse har to lokationer: 2015 Market St. i centrum af Denver og 7101 South Clinton St. i den sydlige forstad til Centennial, Colo. Viewhouse tilbyder happy hour fra kl. - 18.00 samt tilbud på spilledage. Som navnet antyder, tilbyder Viewhouse en rummelig tagterrasse begge steder.

Nina Snyder er forfatteren til "Good Day, Broncos", en e-bog for børn, og "ABCs of Balls", en billedbog for børn. Besøg hendes hjemmeside på ninasnyder.com.

Anbefalede: