De bedste pizzasteder i Miami

Indholdsfortegnelse:

De bedste pizzasteder i Miami
De bedste pizzasteder i Miami

Video: De bedste pizzasteder i Miami

Video: De bedste pizzasteder i Miami
Video: Ed Sheeran - Shape of You (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Selv om det ikke helt er landets pizzahovedstad, har Miami nogle virkelig fantastiske muligheder, hvor du mindst forventer dem. Ikke alene er New York-slicen en ting her, du finder også napolitansk og endda Chicago-stil pizza i det solrige South Florida. Nedenfor har vi samlet alle de osteagtige goder i Magic City og håber, at du vil vove dig ud for nogle smagsprøver, uanset om det er i din egen 'hætte' eller i dele ukendt. Én ting er garanteret - du kommer hjem med en fuld mave og et fuldt hjerte.

Adiamo Pizza

Nærbillede af en pizza på et stativ med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum på toppen
Nærbillede af en pizza på et stativ med frisk mozzarella, tomatsauce og basilikum på toppen

For murstensovnspizza på Upper East Side er Andiamo vores gå til. Super enkelt, lækkert og sjovt, Andiamo er stedet, hvor du kan snuppe en stor salat i familiestil og et par pizzaer på en dejlig dag. Sæt dig udenfor på terrassen og se et spil på den store udendørsskærm eller få en snak med gamle venner her. Andiamo ligger i det, der plejede at være en dækbutik i art deco-stil, og er et pizzasted, du helt sikkert vil vende tilbage til i mange år fremover.

Harry's Pizzeria

BLT pizza fra Harry's Pizza
BLT pizza fra Harry's Pizza

En solid amerikansk pizzamulighed af Michael Schwartz-teamet (Michael's Genuine, Amara at Paraiso og andre restauranter rundt omkring i byen), Harry's Pizzeria har tre Miami-lokationer tilvælge imellem og har været en fast bestanddel i Miami siden 2011. Vores favorit er Design District originalen, hvor du kan bestille masser af pizzaer - gå den klassiske vej med en Margherita eller krydr den med en short rib pizza og en side af polenta frites.

Lucali

Kokken placerer frisk basilikum på en pizza på Lucali i Miami
Kokken placerer frisk basilikum på en pizza på Lucali i Miami

The South Beach-udpost for den berømte Lucali-pizza i New York er bogstaveligt t alt himlen. Det er en forhøjet New York skive i en hyggelig Sunset Harbor-placering. Enkelhed har aldrig smagt så godt. En velsmagende tærte og en salat er den perfekte Lucali-kombination, medmindre du leder efter noget sødt. Dette hotspot er ikke kun kendt for sine pizzaer, men også for sin Nutella Pie. Smukt ind i hasselnød- og chokoladepålæg, ricotta, flormelis og mynteblade er Nutella-pizzaen ikke-af-denne-verden lækker.

Mimmo's Mozzarella Italian Market

Ikke kun laver dette lille, charmerende sted i North Miami sin egen ost og giver det til lokale restauranter rundt om i det sydlige Florida, det laver også en af de bedste og mest undervurderede pizzaer i byen. Frisk mozzarella, basilikum og prosciutto på en super tynd, super velsmagende skorpe vil efterlade dig trang til mere, og det er helt OK, da tærter her er personlige størrelser. Hvis du er med en gruppe, så få et par tærter at dele, og din server vil måske bare bringe dig noget ost til at smage sammen med ristet brød, mens du venter. Skyl det hele ned med en blodappelsin Pellegrino og spar plads til desserten. En cappuccino og en bid mørk chokolade rammer helt sikkert plet.

Mister O1

Stjerneformet pizza med ricotta fra Mister O1 Pizza
Stjerneformet pizza med ricotta fra Mister O1 Pizza

Hvis det er pizza med tynd skorpe, du leder efter, kan du stoppe med at søge nu. Mister O1 (placeret i South Beach, Brickell og Wynwood - der er endda en et par timer nordpå i Naples, Florida) udtaler sig som værende moderne, trendy, konceptuel og ekstraordinær; vi mener, at tærterne her er alle ovenstående. Hvis du kan lide at eksperimentere, så prøv Coffee Paolo pizzaen. Den er lavet med rød sauce, mozzarella, gorgonzola blåskimmelost, krydret salami calabrese, honning og, ja, kaffe. Hvis det er lidt for eventyrligt for dig, er Hawaiana (med skinke, mozzarella, rød sauce og ananas) måske lige til højrebenet. Enhver vej, du vælger, vil være den rigtige her, og hvis du elsker den så meget, at du gerne vil lave den, tilbyder Mister O1 pizzafremstillingskurser for kunder, der ønsker at lære alle - nej, nogle - af deres læskende hemmeligheder.

Spris Artisan Pizza

Ostepizza med frisk basilikum på toppen og et glas vin fra Spris Pizza
Ostepizza med frisk basilikum på toppen og et glas vin fra Spris Pizza

Med flere steder rundt omkring i Miami (Lincoln Road, Midtown, Downtown, South Miami) har dette autentiske italienske pizzakoncept været en lokalbefolknings favorit i mere end 15 år. Bestil en oksecarpaccio, en cotto e funghi-tærte (mozzarella, skinke og svampe) og et glas vin, og hæng ud for nogle mennesker, som er bedst på den oprindelige placering i Lincoln Road-indkøbscentret på South Beach.

Pizza Tropical

Hvis du ikke er meget af et nattemenneske eller en hipster, har du måske ikke hørt om Pizza Tropical, men det er så et besøg værd, nåri Wynwood-området. Dette pizzavindue, der er placeret på Gramps (en trendy øl- og cocktailbar med en ugentlig trivia-aften), er nemt, problemfrit og hurtigt. Skiverne er billige og super velsmagende, og du kan spise før eller efter du har slentret gennem Wynwood Walls og nyder al den kunst, kvarteret har at byde på.

Sir Pizza

Sir Pizza er blevet berømt på sin Key Biscayne-lokation, som har været åben siden 1969(!), og er fantastisk alene, men endnu mere overvældende, når den spises med en side af ranchen. Uanset din dyppestil, er Sir Pizzas tærter skåret i perfekte, små sprøde mundrette firkanter, så bliv ikke overrasket, hvis du fortærer det meste af eller en hel tærte alene uden at bemærke det. Restaurantens anden placering er nede sydpå i forstæderne til Palmetto Bay.

Stanzione 87

Overheadbillede af en sprød margherita-pizza
Overheadbillede af en sprød margherita-pizza

Dette napolitanske pizzeria i Miamis Brickell-kvarter sætter en ære i at bringe traditionel tærtefremstilling til Magic City. Restauranten bruger en brændeovn Stefano Ferrara fra Napoli, Italien, lavet af en familie, der har lavet ovne i over 150 år! Menuen på Stanzione 87 er opdelt i røde og hvide pizzaer. Vores forslag er ikke at tage afsted uden at prøve den læskende cremede hvide trøffelpizza. Stanzione er vært for en månedlig naturvinsaften, alt rasende i en by, hvor naturvin langsomt tager fart. Du kan også finde en Stanzione-forpost inde i Citadel, en ny madhal i Miamis Little River-kvarter.

Steve's Pizza

Endnu en joint i New York-stil, Steve'sPizza er old school cool i et lille, hjemligt rum med graffiterede boder i North Miami. Dette er et godt valg for de sene aftenspizzacravers; efter et par cocktails eller for meget vin er Steve's (tærter og skiver er ENORME) et solidt valg og et, der vil minde dig om Brooklyns afslappede, afslappede familieejede pizzasteder, der med glæde byder dig velkommen på næsten ethvert tidspunkt af dagen eller nat.

Anbefalede: