Awoke Vintage-ejer Liz Powers guide til Williamsburg og Greenpoint

Indholdsfortegnelse:

Awoke Vintage-ejer Liz Powers guide til Williamsburg og Greenpoint
Awoke Vintage-ejer Liz Powers guide til Williamsburg og Greenpoint

Video: Awoke Vintage-ejer Liz Powers guide til Williamsburg og Greenpoint

Video: Awoke Vintage-ejer Liz Powers guide til Williamsburg og Greenpoint
Video: Part 7 - Jane Eyre Audiobook by Charlotte Bronte (Chs 29-33) 2024, Kan
Anonim
Liz Power Williamsburg kort
Liz Power Williamsburg kort

Den ultimative Brooklyn cool pige, Liz Power grundlagde Awoke Vintage i 2006 i hendes hjemland Perth, Australien. Fem år senere opgraderede butikken til sine Williamsburg-grave og udvidede senere til nabolandet Greenpoint og andre steder i byen. Ud over at sælge sommerlige bluser, kjoler og tilbehør, sælger Powers butikker også kuraterede kollektioner af vintage denim. Hvis du ser en smart pige, der vugger højtaljede Levi's, er det meget sandsynligt, at de kom fra Awoke. Da Power havde fingeren på alt, hvad der er fedt i Brooklyn, bad vi hende om at samle et par af hendes yndlingssteder i Greenpoint og Williamsburg.

La Goulette

La Goulette
La Goulette

Beskrevet af Power som "billig 'n' munter", La Goulette serverer en fantastisk falafelsandwich sammen med andre tunesiske favoritter som shawarma og babaganoush. Et mor-søn-team støtter den afslappede restaurant, som stadig er et af de sidste steder i nabolaget til en mættende frokost på under 10 USD.

Fem blade

Fem blade
Fem blade

Five Leaves var en af de første (og bedste) moderne amerikanske restauranter i området og er stadig et af Powers foretrukne brunch- og middagssteder. Beliggende lige ved siden af Awoke's Bedford Avenue placering, Five Leaves'Kokken Warren Baird serverer klassiske retter med skæve retter som sprøde sorte ris toppet med et stegt andeæg, fermenteret radise, spicy mayo og syltede grøntsager.

Bamonte's

Bamontes restaurant
Bamontes restaurant

Smokingklædte servere serverer massive tallerkener med kyllingeparm og spaghetti og frikadeller på Bamonte's, en 100 år gammel italiensk institution i nabolaget. Spar plads til dessert. Citronsorbeten kommer serveret i en ægte citron og er den bedste ganerens til alt det hvidløg,” siger Power of the quirky old-school spot, som er fantastisk til en aften i byen med venner.

Uva vin og spiritus

Uva vin og spiritus
Uva vin og spiritus

Powers foretrukne vinbutik, Uva, har været i nabolaget i mere end 15 år. Butikken fokuserer på naturlige og økologiske vine, med et stort udvalg af internationale producenter samt up-and-coming vinproducenter fra New Yorks Finger Lakes-region. Deres smagninger lørdag eftermiddag er en fantastisk måde at opdage nye ting på - Powers nuværende favorit er en funky græsk appelsinvin.

The Commodore

Commodore
Commodore

The Commodore er en sjov bar i kvarteret med en grundig menu med frosne cocktails (prøv den eponyme cocktail, en hæsblæsende piña colada med en amaretto-flyder) og en rost stegt kyllingesandwich, der er spektakulær efter et par frosne margaritas,” siger Power. Hele stedet bliver ret larmende efter kl. 22, hvilket gør det til en sjov aften i byen. Hvis du sender dem et postkort, vender de tilbage med en gratis øl!

Aurora hardware og låsesmed

Aurora hardware og låsesmed
Aurora hardware og låsesmed

Mens Williamsburgs Bedford Avenue stort set er blevet overhalet af gigantiske kæder som Whole Foods og Apple, har et par mom-and-pop-butikker trives langs den travle gade. En isenkræmmer kan virke som en usandsynlig anbefaling til en besøgende, men "de har alt, og de har virkelig reddet mig i en knivspids," siger Power, og kigger ind til den frimærkestore butik tilbyder et unikt stykke Nyt. York City liv.

Northside Pharmacy

Northside Apotek
Northside Apotek

Det kan virke som et ubestemmeligt apotek set udefra, men Northside Pharmacy er en mangeårig, familiedrevet virksomhed, der tilfældigvis er på forkant med skønhedsprodukter. "Jeg finder skønhedsting så skræmmende, så jeg går der altid, før jeg tager andre steder hen," siger Power. Det hjælpsomme personale giver gode anbefalinger, tilføjer hun.

Beacon's Closet

Beacon's Closet
Beacon's Closet

New Yorks klassiske go-to for hardcore sparsommere, Beacon's Closet's er fyldt med tøj i enhver størrelse, form, farve og stil. Ikke overraskende er videresalgsbutikken en populær destination for Powers kunder. "'Hvor er Beacon's Closet?' er vores mest stillede spørgsmål i butikken," siger Power med et grin. "Hvis du går, så afsæt et par timer og vær i den rigtige tankegang."

Beton + Vand

Beton + Vand
Beton + Vand

Hvis du leder efter en autentisk "Made in New York"-gave, er Beton + Vand dit sted. Butikken har lokale designere som Whit NY, Susan Alexandra og LuckyHorse Press og andre "store små gaveting", ifølge Power. Gå ikke glip af udsalget i den søde baghave!

McCarren Park

McCarren Park
McCarren Park

"Det er så fantastisk til at se på mennesker," siger Power of McCarren Park, et 35 hektar stort pusterum mellem Williamsburg og Greenpoint. "Der foregår altid skøre ting der, og det er rart at få et lille pust fra betonen." Om sommeren er parken vært for udendørs filmvisninger og fælles rulleskøjteløbsfester.

Sy Top Cleaners

Sy Top
Sy Top

Når man har at gøre med vintage duds, ved ingen mere om ændringer end Power, og det er derfor, hun stoler på Sew Top Cleaners med alt deres arbejde. Uanset om du er en lokal, der leder efter en kjoleændring eller besøgende, der desperat har brug for lynlåsreparation, fremhæver Power den lille butik for dens overkommelige priser og grundige service. "De får dig til at prøve alt først, og de vil ordne det gratis, indtil det er rigtigt," forklarer hun.

The Lot Radio

The Lot Radio
The Lot Radio

Et besøg i Williamsburg ville ikke være komplet uden musik. Power er en stor fan af britiske import Rough Trade Records, som åbnede en forpost ud for Wythe Avenue for et par år siden, men når venner vil høre musik, tager hun dem med til The Lot. En non-profit radiostation gemt væk på et stykke (duh!) ud for Nassau Avenue, The Lot spiller live DJ-sæt flere gange om ugen. "Det er som at være i en vens baghave, men Four Tet er DJ," siger Power.

The Hoxton

Indvendig væg i et værelse i TheHoxton
Indvendig væg i et værelse i TheHoxton

"Når venner opholder sig i New York, anbefaler jeg altid at blive i Brooklyn," forklarer Power. "Du får mere valuta for pengene i forhold til at blive i en skoæske på Manhattan." Heldigvis er besøgende i nabolaget ikke længere sultet efter muligheder - Williamsburg har set en enorm tilstrømning af nye hoteller i de sidste par år, og den nyeste på scenen er The Hoxton. Den europæiske import har raffinerede værelser, en solrig tagterrasse med smuk udsigt over Manhattan og en vidtstrakt lobby, hvor kreative i nabolaget flokkes på arbejde i løbet af dagen.

Awoke Vintage

Awoke Vintage
Awoke Vintage

Power's Awoke Vintage, der er beskrevet af hengivne fans som et "skattekammer", har meget kuraterede retrofund, lige fra jumpsuits til jeans samt nyt tilbehør og smykker. Samlingen af vintage Levi's trækker hengivne fra fjern og nær, og Powers kuratoriske øje betyder, at du ikke behøver at bruge timer på at grave efter et stykke, der er lavet til dig. Der er tre lokationer - en på North 5th Street i Williamsburg og to langs henholdsvis Bedford og Manhattan Avenue.

Anbefalede: