U.S. Åbn hoteller i nærheden af Flushing Meadows
U.S. Åbn hoteller i nærheden af Flushing Meadows

Video: U.S. Åbn hoteller i nærheden af Flushing Meadows

Video: U.S. Åbn hoteller i nærheden af Flushing Meadows
Video: Part 01 - Sons and Lovers Audiobook by D. H. Lawrence (Ch 01-02) 2024, Kan
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

USTA Billie Jean King National Tennis Center
USTA Billie Jean King National Tennis Center

U. S. Open er en grand slam-tennisturnering, der finder sted årligt hos USTA Billie Jean King National Tennis Player i Queens. I år er datoerne for turneringen mandag den 26. august 2019 til søndag den 8. september 2019. Selvom du kan blive på Manhattan, er det en lang pendling at gå frem og tilbage. Hvis du vil bo i nærheden af skuespillet, bør du anskaffe dig et hotel i Queens.

Hvis du er en seriøs tennisfan eller bare vil spare et par penge, er Queens den bedste bydel at bo til U. S. Open. Her er de 4 bedste valg til U. S. Open-hoteller. Book tidligt, da de bliver udsolgt tidligt og hurtigt.

Bedste All-Around: New York LaGuardia Airport Marriott

New York LaGuardia Airport Hotel
New York LaGuardia Airport Hotel

New York LaGuardia Airport Marriott har været et topvalg for tennisspillere og tv-hold, der har dækket U. S. Open i årevis. Hotellet ligger på den anden side af gaden fra LaGuardia Lufthavn og tilbyder en hurtig shuttle til U. S. Open og Arthur Ashe Stadium.

Forvent kvalitetsværelser - måske ikke så store, som du ville håbe - men servicen er overlegen, og priserne er billigere end på Manhattan. Hotellet har også et fitnesscentermed alt hvad du behøver og en restaurant.

Nærmeste: Holiday Inn LaGuardia Airport

Holiday Inn at Cornell Road i w:Hillsboro, Oregon
Holiday Inn at Cornell Road i w:Hillsboro, Oregon

Holiday Inn er det eneste hotel, der faktisk kan fakturere sig selv som inden for gåafstand fra U. S. Open (og Citi Field, som støder op til tenniscentret). Men gåturen dertil indebærer at krydse en større, bymæssig færdselsåre, så det er bedst at tage en bil fra hotellet.

Hotellet ligger også meget tæt på en metrostation, der gør det nemt for dig at udforske Manhattan, når du først har fået lyst til tennis. Det har også en restaurant og en bar med fjernsyn, så du kan se turneringen selv på dage, hvor du ikke har billetter.

Bedste hotel til Flushing Meadows: Sheraton LaGuardia East

Sheraton LaGuardia East Hotel Lounge
Sheraton LaGuardia East Hotel Lounge

Sheraton LaGuardia East er det bedste hotel i Chinatown, et temmelig middelklassekvarter i Flushing. Hotellet henvender sig til det kinesiske og koreanske erhvervsliv. Hvis du vil opleve et ægte Queens-kvarter eller spise dim sum inden en dag med tennis, er dette det rigtige sted for dig. Der er fremragende mad-moderne bud på vestlige og østlige kulinariske klassikere - på hotellets Deluge Restaurant.

Det er også en hurtig togtur fra hotellet til Flushing Meadows, hvilket betyder, at du skal se tennis, før du ved af det.

Bedste budget: La Quinta Inn Queens

Image
Image

Dette Sunnyside-hotel er ikke så fornemt som de andre, men det er et bekvemt og rent valg i et sikkert kvarter. Hotellet deler sigafstanden mellem U. S. Open og Manhattan, og det er kun 5 minutters gang til metroen.

Prøv de lokale Sunnyside-restauranter for at få nogle af de bedste etniske spisesteder i Queens. Kaffe kan ikke blive friskere end i Baruir, hvor den er ristet inde i den lille butik.

Motellet er ikke noget særligt, men din tid ved U. S. Open vil være endnu mere speciel for de penge, du sparer, og det nabolag, du oplever.

Flere hotelideer til US Open og Flushing Meadows

Dag 2 af US Open 2018 – tirsdag den 28. august 2018
Dag 2 af US Open 2018 – tirsdag den 28. august 2018

Har du brug for flere muligheder? Kør en søgning på Kayak efter hoteller i LaGuardia Lufthavn for at se flere muligheder, der er bekvemme for domstolene. De fleste hoteller i nærheden af lufthavnen kan hjælpe med en shuttle til Open eller arrangere en taxatur.

Længere i bil og mindre bekvemt til Flushing Meadows er JFK-hotellerne. Offentlig transport fra JFK-hotellerne til Flushing Meadows er ikke let, men det er bestemt billigere end at bo på Manhattan.

Hvis du gerne vil bo på Manhattan og har pengene til det, så start med vores liste over billige, anbefalede hoteller i NYC.

Anbefalede: