Transport i Hartsfield-Jackson Lufthavn
Transport i Hartsfield-Jackson Lufthavn

Video: Transport i Hartsfield-Jackson Lufthavn

Video: Transport i Hartsfield-Jackson Lufthavn
Video: Atlanta Hartsfield-Jackson International Airport Documentary | Aviation Station 2024, Kan
Anonim
SkyTrain
SkyTrain

Atlantas Hartsfield-Jackson International Airport er en af de største og travleste lufthavne i verden. Det er et vigtigt knudepunkt for lufttrafik i det østlige USA og en forbindelse til andre byer i sydøst, og som et resultat kan det være overvældende for førstegangsbesøgende.

Fra Greyhound Flightlink til delebiler, taxatjenester, offentlig transport og udlejningsbiler, her er et par af mulighederne for at komme til og fra lufthavnen til centrum af Atlanta, dets attraktioner og andre dele af metroområdet.

Landtransport i Hartfield-Jackson

The Ground Transportation Centre ligger i den vestlige ende af den indenlandske terminalbygning og tilbyder shuttlebustjenester (inklusive til off-site parkering og nærliggende hoteller) og taxa-, limousine- og sedantjenester.

Hvis du er interesseret i at leje en bil, så tag en gratis fem-minutters tur med SkyTrain, som også forbinder passagerer med Georgia International Convention Center, hoteller og kontorbygninger. SkyTrain driver seks to-vognstog, som kan transportere 100 passagerer og deres bagage.

Taxaer er rigeligt i Hartsfield-Jackson, tilgængelige efter først-til-mølle-princippet og tilgængelige i den røde busgang uden for bagageudlevering. Der er et fast gebyr mellem lufthavnen ogdet centrale forretningsdistrikt (denne zone omfatter virksomheder beliggende i centrum, Midtown og Buckhead), og der er et ekstra gebyr pr. person for to eller flere passagerer.

MARTA Station ved Hartsfield-Jackson

MARTA (The Metropolitan Atlanta Rapid Transit Authority) har en station placeret ved lufthavnens bagageudleveringsområde. Alle MARTA røde og guld-tog vil tage dig til downtown Atlanta, Midtown, Buckhead og Sandy Springs. For punkter øst og vest som Decatur, skift ved Five Points Station i centrum. Der er bemandede stande til dem, der har brug for hjælp med priser, tidsplaner og rutevejledning.

Greyhound Flightlink hos Hartsfield-Jackson

Greyhound Flightlink, en anden mulighed for busservice, er placeret på det nederste niveau af den nordlige terminal. Passagerer kan tage busser til Washington D. C., New York og andre byer.

Uber og Lyft hos Hartsfield-Jackson International

Hvis du har Uber- eller Lyft-smartphone-apps, kan du ringe og få en tur, når du er klar til at blive hentet (ring ikke i det sekund, dit fly lander). Ride-share-tjenester kan hente passagerer i de indenlandske og internationale terminaler i udpegede områder omkring fem minutters til syv gang fra bagageudlevering. Bare følg skiltene for delt afhentning.

Vær opmærksom på, at du ud over prisen på din rejse skal betale et lufthavnstillæg for en afhentning i lufthavnen med Lyft eller Uber.

Sikrede områder ved Hartsfield-Jackson

Hvis du ankommer til den internationale terminal og ønsker at komme ind i sikrede områder i indenrigslufthavnen, har duat fange en gratis shuttleforbindelse, der forbinder passagerer på den internationale terminal med eksisterende faciliteter. Der er to muligheder: en 15-minutters tur til indenrigsterminalens landtransportcenter eller en separat 15-minutters tur, der er forbindelse til biludlejningscentret.

Kørselsvejledning fra Downtown Atlanta til Hartsfield-Jackson

For at komme til lufthavnen fra centrum skal du tage rute 85/75 syd, en interstate kendt som "The Connector", gennem downtown Atlanta. Fra Connector:

  • Hold til venstre, fortsæt ad I-75 og tag afkørsel 242 mod "Atlanta Airport/Montgomery" (I-85 South)
  • Rejs cirka 3 miles
  • Tag afkørsel 72 "Camp Creek/Atlanta Airport" ud for I-85
  • Følg skilte til Atlanta Lufthavn til indenrigsterminalen nord eller syd

Til GPS-formål er adressen på den indenlandske terminal 6000 North Terminal Parkway, Suite 4000, Atlanta, 30320. Den internationale terminaladresse er 2600 Maynard H. Jackson Jr. Blvd., Atlanta, 30354.

Anbefalede: