Lufthavne med fantastiske udendørsrum
Lufthavne med fantastiske udendørsrum

Video: Lufthavne med fantastiske udendørsrum

Video: Lufthavne med fantastiske udendørsrum
Video: Это Открытие Вызвало Шок у Археологов во Всём Мире 2024, Kan
Anonim

At være timer for tidligt til lufthavnen betyder ikke længere, at man skal være indelukket indendørs. En af de hotteste trends, der sker på terminaler i disse dage, er udendørs dæk eller siddepladser som en fordel for passagererne. De fleste af disse 10 udendørs rum inkluderer en fantastisk udsigt over fly, rullebaner og landingsbaner, og nogle tilbyder rejsende såsom cocktails, spisning og Wi-Fi-adgang.

Frankfurt Lufthavn, Tyskland

Besøgsterrassen i Frankfurt Lufthavn
Besøgsterrassen i Frankfurt Lufthavn

Frankfurt lufthavns terminal 2 er hjemsted for Visitors’ Terrace. Det indendørs/udendørs rum har siddepladser, med nogle placeret under pavilloner for at beskytte mod dårligt vejr. Terrassen byder på en fantastisk udsigt over aktiviteten på marken, sammen med fly, der starter og lander. Hegnet har små huller, der giver besøgende mulighed for at tage billeder på asf alten. Det er tæt på terminalens Food Plaza, så besøgende kan tage mad og spise udenfor, og ved indgangen er der en lille gavebutik.

Lufthavnen opkræver 3€ ($3,39 US) per person for et dagspas og 12€ ($13,58 US) for en familie på fem.

Amsterdam Schiphol Lufthavn

KLM Fokker 100 på Amsterdam Schiphol Lufthavns Panoramaterrasse
KLM Fokker 100 på Amsterdam Schiphol Lufthavns Panoramaterrasse

Panoramaterrassen, der for nylig er lukket i en begrænset periode på grund af et renoveringsprojekt, er norm alt åben for alle besøgende, efter at de har tjekketi. Den er placeret mellem afgang 1 og 2. Terrassen er populær blandt både flyspottere og rejsende på grund af vidstrakt udsigt over fly, der er parkeret på Schiphols C-, D- og E-moler, sammen med udsigt over byen.

Der er en KLM Fokker 100 udstillet, og besøgende kan nyde et måltid og udsigten, når de spiser på enten Touchdown, en buffetrestaurant eller Dakota's Cafe and Bar.

Austin-Bergstrom International Airport

South Terminal udendørs siddeområde i Austin-Bergstrom International Airport
South Terminal udendørs siddeområde i Austin-Bergstrom International Airport

Austins hjembys lufthavn er hjemsted for den sydlige terminal, designet til at huse ultra-lavprisselskaber, herunder Allegiant Air og Sun Country Airlines. Efter at have ryddet sikkerheden, kan passagererne sidde i et hipt, udendørs terrasseområde og fange lidt sol før take-off. Området har borde og stole, et aflastningsområde for kæledyr og adgang til food trucks, der er blevet ikoniske hæfteklammer i Texas State Capitol. Der er også Wi-Fi-adgang og ladestationer til elektroniske enheder.

Og Delta Sky Club-medlemmer kan nu nyde cocktails før flyvningen fra en bar med fuld service på en vidtstrakt udendørs terrasse dekoreret med lokal Texas-kunst på den nye 9.000 kvadratmeter store Delta Sky Club, som ligger på mezzanin i lufthavnens Barbara Jordan-terminal.

Atlanta's Hartsfield-Jackson International Airport

Den udendørs terrasse ved Delta Air Lines' Sky Club i Concourse F i Hartsfield-Jackson International Airport
Den udendørs terrasse ved Delta Air Lines' Sky Club i Concourse F i Hartsfield-Jackson International Airport

Delta Sky Club i Concourse F har et udendørs dæk i verdens travleste lufthavn, som er englæde for sine klubmedlemmer. Det 1.710 kvadratmeter store udendørsareal har en fantastisk udsigt over flyselskabets rampeoperationer. Den har plads til næsten 40 gæster og har Wi-Fi-adgang og stikkontakter. Der er store varmeovne til kølige dage og en udendørs bar, der regelmæssigt byder på de kendte mixologer fra hele landet.

Hongkongs internationale lufthavn

SkyDeck i Hong Kong International Airport
SkyDeck i Hong Kong International Airport

I Hong Kong International Airports Terminal 2 (nær Food Court på afgangsniveauet) ligger Aviation Discovery Centre, som byder på udstillinger og grafik med luftfartstema. Det er også hjemsted for det udendørs SkyDeck. Den store platform er det perfekte sted at se verdens jetfly, inklusive flyselskabet Cathay Pacifics hjemby. Det er et åbent område uden skygge, så tag en hat på og brug solcreme, mens du nyder udsigten over luftfarten.

JFK Lufthavn, New York

JetBlue's JFK Airport Terminal 5 tagterrasse
JetBlue's JFK Airport Terminal 5 tagterrasse

Som om New York-baserede JetBlues flagskib Terminal 5 ikke var hip nok, åbnede luftfartsselskabet et tagterrasse i 2015. Den 4.046 kvadratmeter store post-security tagterrasse omfatter anlagte grønne områder med plads til 50 personer mennesker, et 400 kvadratmeter stort legeområde for børn og et 400 kvadratmeter stort hundegårdsområde. Det tilbyder også en fantastisk udsigt over både Manhattans skyline og den historiske TWA-terminal. Lokalet har også gratis Wi-Fi og tre mad- og drikkevogne til et måltid eller en hurtig snack.

Long Beach Lufthavn, Californien

Et udendørs opholdsområde i Long Beach Lufthavn
Et udendørs opholdsområde i Long Beach Lufthavn

Efter beståetgennem sikkerhed i Californiens Long Beach Lufthavn har passagerer adgang til næsten 22.000 kvadratmeter udendørs rum med overdækkede siddepladser. Du vil nyde terminalens lokale spisesteder og spise udenfor på træbænke og se flyene flyve ind og ud. Der er endda en gårdhave, hvor rejsende kan snuppe et glas vin eller mad i nærheden af en bålplads og nyde landskabet, der har palmer og vandvenlige indfødte tørketolerante planter.

I en ny renoveringsplan, der skal stå færdig i 2021, vil lufthavnen tilføje en "meet and greet udendørs gårdhave", så besøgende kan nyde frisk luft med passagerer uden for de sikre områder.

Los Angeles International Airport

Star Alliance udendørs terrasse i Los Angeles International Airport
Star Alliance udendørs terrasse i Los Angeles International Airport

Du skal have status for at komme ind i Star Alliance Lounge i Tom Bradley International Terminal på LAX. Men hvis du finder dig selv i besiddelse af den gyldne billet, kan du forvente ildsteder og en fantastisk udsigt over Hollywood og bjergene sammen med en gratis åben bar og en ekspansiv madbuffet.

Sydney Lufthavn

Tagbaren på Australiens Rydges Sydney Airport hotel
Tagbaren på Australiens Rydges Sydney Airport hotel

Hvis du afgår fra denne lufthavn down under, ser du højst sandsynligt på en lang flyvning. Inden du går gennem sikkerhedskontrollen, så tjek Cloud 9 tagbaren på Rydges Sydney Airport hotel. Baren byder på karakteristiske cocktails, spiritus, champagner, vine og mad. Men det har også en fantastisk udsigt over lufthavnens landingsbane, Port Botany og byensskyline.

Zürich Lufthavn

Aspire Lounge i Zürich Lufthavn
Aspire Lounge i Zürich Lufthavn

Aspire Lounge, der er åben for alle internationale rejsende, er placeret i lufthavnens Midfield Terminal over Gate E. Den tilbyder ikke kun gratis kolde og varme måltider og drikkevarer, den byder også på en betagende udsigt over de schweiziske alper og lufthavnsportene fra dens udendørs terrasse siddepladser.

Du kan gå ind for et ophold i Aspire Lounge, men hvis de er overkapacitet, kan du blive afvist. Entré koster CHF 38 ($38 US) per person med børn gratis.

Anbefalede: