8 fantastiske steder at tage din hund med i Milwaukee

Indholdsfortegnelse:

8 fantastiske steder at tage din hund med i Milwaukee
8 fantastiske steder at tage din hund med i Milwaukee

Video: 8 fantastiske steder at tage din hund med i Milwaukee

Video: 8 fantastiske steder at tage din hund med i Milwaukee
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim
Hyrdeblanding hundepasning
Hyrdeblanding hundepasning

Leder du efter hundevenlige steder at tilbringe tid med din hund i Milwaukee? Bare rolig, vi har dig dækket med hoteller, restauranter, parker og meget mere.

The Journeyman Hotel

hund på The Journeyman Hotel
hund på The Journeyman Hotel

Hvor: 310 E. Chicago St., Milwaukee (Third Ward)

I modsætning til de fleste kæledyrsvenlige hoteller opkræver denne 158-værelses boutique-ejendom ikke et gebyr for kæledyr og begrænser ikke større hunde. (Med andre ord, tag gerne din Grand Danois med for natten!) Hunde er tilladt på værelserne (hundesenge, samt mad- og vandretter er til rådighed) og i den udendørs spiseplads på Tre Rivali, hotellets Middelhavsinspireret restaurant, der drives af den tidligere "Top Chef"-deltager Heather Terhune. Ved ankomsten bliver hunden mødt med en godbid og hans eller hendes navn skrevet på tavlen i lobbyen.

Camp Bar (Wauwatosa-lokation)

Camp Bar Wauwatosa
Camp Bar Wauwatosa

Hvor: 6600 W. North Ave., Wauwatosa

Denne bar med North Woods-tema (tænk taksidermi og plaidtekstiler) debuterede i Shorewood i 2012, efterfulgt af Wauwatosa i 2014 og tidligere i 2016 i Third Ward. På Wauwatosa-stedet er der masser af udendørs siddepladser, så du kan slappe af med din hund og få en øl. Berømt for sine Bloody Marys, kan Cranky Al's pizza (fra nærliggende) bestilles til lidt næring med den drik, du end vælger.

Colectivo Coffee (placering ved søen)

Colectivo Coffees beliggenhed ved søen
Colectivo Coffees beliggenhed ved søen

Hvor: 1701 N. Lincoln Memorial Drive, Milwaukee (East Side)

Placeret på tværs af gaden fra Lake Michigan og McKinley Marina, og langs Lincoln Memorial Drive, breder det udendørs siddeområde sig ud over plænen med en blanding af borde/stole og bænke. Indenfor kan du bestille espresso og kaffedrikke samt sandwich, salater og morgenmadsretter samt overbærende kager. Der sælges også tedrikke, der henvender sig til dem, der ikke er så varme på kaffe.

Hoyt Park

hund i Hoyt Park
hund i Hoyt Park

Hvor: 1800 Swan Blvd., Wauwatosa

Denne Milwaukee County-park i Wauwatosa--forstaden umiddelbart vest for Milwaukee--har alle varerne: snoede asf alterede stier (en del af Oak Leaf Trail) langs Menomonee-floden, en ølhave, picnicområde, der kan reserveres og swimmingpool (sæsonbestemt). Det er et fantastisk, naturskønt sted at tage din hund med på tur, især om efteråret, når bladene begynder at skifte farve.

Lakeshore State Park

Lakefront State Park
Lakefront State Park

Hvor: 500 N. Harbour Drive, Milwaukee

Kronjuvelen i Milwaukees parker, denne er placeret bag Discovery World og Henry Maier Festival Park (hjemsted for Summerfest og sommerens etniske/kulturelle fester) i downtown Milwaukee, der omgiver Lake Michigan. Det er det ogsåved siden af Milwaukee Art Museum. Hunde er tilladt her, og selvom parken er lille og kompakt, er udsigten fantastisk.

Riverwalk (tredje afdeling)

Riverwalk (tredje afdeling)
Riverwalk (tredje afdeling)

Hvor: Downtown Milwaukee, Third Ward og Beerline B (alle i Milwaukee)

Third Ward-kvarteret - umiddelbart syd for Milwaukees centrum - er hvor tre floder løber sammen: Milwaukee, Menomonee og Kinnickinnic-floderne. Det er også hjemsted for Riverwalk, som også rejser gennem bydelene i centrum og Beerline B. Takket være to miles af fodgængerbroer kan du tage ind i byen fra dette unikke synspunkt, stoppe ved restauranter, caféer og butikker undervejs - eller blot opleve en byvandring langs floden. Bronz Fonz er også på Riverwalk, lige syd for Wells Street.

Iron Horse Hotel

Værftet på Iron Horse Hotel
Værftet på Iron Horse Hotel

Hvor: 500 W. Florida St., Milwaukee (Walker's Point)

Åbent siden 2008, dette luksushotel ligger i et tidligere lager og en fabrik, der daterer sig omkring 100 år tilbage. Hunde er velkomne som gæster og modtager en godbid ved ankomsten - og hver gang de møder en medarbejder - og også gratis at slutte sig til deres menneskelige venner på The Yard, en massiv udendørs terrasse med mad og drikke.

Estabrook Beer Garden og hundemotionsområde

Estabrook Beer Garden
Estabrook Beer Garden

Hvor: 4600 Estabrook Parkway, Glendale

Som alle Milwaukee Countys ølhaver i tysk stil er hunde velkomne til at slutte sig til deres ejere, når denippe til øl, nappe snacks og lytte til levende musik (hvis tilgængeligt). En bonus for hundeejere er, at der ved siden af ølhaven er et indhegnet hundemotionsområde. (Bemærk, at ølhaven lukker for sæsonen i slutningen af oktober, men genåbner i april.)

Anbefalede: