Hvor kan man se et show: Teatre og spillesteder i Seattle og Tacoma
Hvor kan man se et show: Teatre og spillesteder i Seattle og Tacoma

Video: Hvor kan man se et show: Teatre og spillesteder i Seattle og Tacoma

Video: Hvor kan man se et show: Teatre og spillesteder i Seattle og Tacoma
Video: Аномально вкусно‼️ ЧЕХОСЛОВАЦКИЙ СУП ИЗ ФАРША. Жена Липована в шоке. 2024, Kan
Anonim
Image
Image

Seattle og Tacoma har en blomstrende teaterscene med et imponerende udvalg af steder at se et show. Uanset om du foretrækker et stort spillested, der tiltrækker store hovednavne og turnerende shows, eller noget mindre, lok alt og mere intimt, har du ingen problemer med at finde hverken begivenheder, shows eller teatre.

Mens nogle teatre er dedikeret til musicals, såsom 5th Avenue, hælder andre som ACT Theatre sig til skuespil. I betragtning af den eklektiske natur af Pacific Northwest-kunsten har mange legehuse meget unikke shows kombineret med de velkendte standarder.

Hvis levende teater eller shows ikke er noget for dig, har Seattle også en liste over fantastiske biografer, inklusive nogle, der serverer alkohol.

5th Avenue Theatre

The 5th Avenue er et førsteklasses sted for mange af de bedste musicals i regionen, inklusive nogle testkørsler før Broadway. Dette teater er pyntet med kinesisk-inspireret indretning, med kinesiske beslag, der buer over de tunge hoveddøre, dristige farver indeni og en enorm kæmpe drage viklet rundt om lysekronen i loftet.

Paramount Theatre

The Paramount Seattle er blandt Seattles ældste teatre og har mere end 2.800 pladser. Kort sagt, det er et fantastisk sted at finde headliners, komikere, turnerende musicals og skuespil. På grund af dens størrelse, ifdu er bagerst på mezzaninen, du vil føle dig temmelig langt fra scenen, men teatret er så smukt indeni, at du måske ikke har noget imod det.

ACT Theatre

ACT Theatre er et af Seattles største legehuse. Dette spillested fokuserer på nutidige skuespil og har siden 1965 og har mange verdenspremierer. Skuespillene her viser lokale og nationale talenter.

Intiman Theatre

En anden af Seattles største legehuse, Intiman Theatre har opført skuespil i over 40 år. Et repertoire af skuespillere supplerer et team af talentfulde kunstnere, der driver, leder og giver uddannelsesmuligheder på teatret.

Neptune Theatre

The Neptune Theatre startede sin eksistens som et filmhus i 1921 og fortsatte i denne egenskab indtil januar 2011, men i dag er det et kunststed til mange formål. Koncerter, komikere, foredragsholdere, film og mere er på tryk der i dag.

Seattle Repertory Theatre

Seattle Repertory Theatre er et af de største regionale teatre over alt i USA. Teatret opfører klassikere og Broadway-shows og har haft berømte skuespillere som Laurence Fishburne og Samuel L. Jackson til at optræde her.

The Moore Theatre

En del af Seattle Theatre Group, sammen med Paramount og Neptune, er Moore Theatre værter for shows, der er alternative på den ene eller anden måde - Seattle Rock Orchestra, Black Nativity, musik og optræder alle her regelmæssigt.

Village Theatre

Med to lokationer er Village Theatre et af de bedste steder i Seattle-området at fange en musical. Detteteater opfører nogle af de mest kendte musicals, men tilbyder også et komisk eller dramatisk teaterstykke hver sæson.

Blå mus

The Blue Mouse Theatre er en af Tacomas mest historiske biografer og teatre. For det meste er dette spillested et filmhus, men nogle gange er lokale skuespil eller forestillinger også på scenen her (især under festivaler).

Lakewood Theatre

Dette lille regionale teater ligger i Lakewood Towne Center. Dens ydre tiltrækker måske ikke megen opmærksomhed, men skuespillene og musicals her er opført af lokale, dedikerede skuespillere og er ofte velkendte titler.

Pantages Theatre

Tacomas mest historiske teater, Pantages, er et af mange Pantages-teatre i hele USA, alle bygget under Vaudeville-æraen af Alexander Pantages. I dag tiltrækker teatret skuespil, talere, komikere og meget mere. Hvis du leder efter touring headliners eller shows i Tacoma, er dette det bedste sted at se.

Ri alto Theatre

Ri alto'en støder op til Pantages i centrum af Tacoma og er omtrent på samme alder som Pantages, men en smule mindre indeni. Indretningen er udsmykket, og begivenhederne er i høj grad turnerende musikalske forestillinger. Symphony Tacoma, kvartetter, klassisk musik og lokale ferieshows er alle stamgæster her.

Tacoma Little Theatre

Mens dette lokale teater er lille, er det ret veletableret. Det har eksisteret siden 1918. Der er seks shows hver sæson, inklusive uhyggelige skuespil i Halloween-sæsonen og et julespil i december. Det er også lige overfor ParkwayVærtshus, hvis du søger en drink før et show.

Tacoma Musical Playhouse

Dette er det største samfundsteater i Nordvest og opfører udelukkende musicals, ofte også kendte. Forestillingerne er af høj kaliber, og det talent, som teatret bringer ind, er det samme, og de handler ofte med skuespillere med 5th Avenue i Seattle.

Teater på pladsen

Dette spillested er det mest moderne af spillestederne under Broadway Center for Performing Arts. Udvalget af forestillinger på Theatre on the Square er enormt og omfatter klassiske film, skæve forestillinger og mange lokale forestillinger.

Anbefalede: