Pacific Spirit Regional Park: Den komplette guide

Indholdsfortegnelse:

Pacific Spirit Regional Park: Den komplette guide
Pacific Spirit Regional Park: Den komplette guide

Video: Pacific Spirit Regional Park: Den komplette guide

Video: Pacific Spirit Regional Park: Den komplette guide
Video: Yellowstone National Park Vacation Travel Guide | Expedia 2024, Kan
Anonim
UBC Botanisk Have
UBC Botanisk Have

Skove, strande og dyreliv kan alle findes i Pacific Spirit Regional Park. Gratis at besøge, det ekspansive centrum af udendørs eventyr er ideel for besøgende, der leder efter en smag af Pacific Northwests tempererede regnskov inden for rækkevidde af byen. Tæt på University of British Columbia (UBC) er Pacific Spirit Regional Park et yndet sted for studerende at undslippe stresset i det akademiske liv med en løbetur langs de skovklædte stier eller en cykeltur gennem parken. Det er også tæt på store attraktioner såsom Museum of Anthropology, Beaty Biodiversity Museum og UBC Botanical Garden, samt fantastiske strande såsom Wreck Beach.

Pacific Spirit Regional Park, der oprindeligt var en del af UBC Endowment Lands, blev etableret i 1989 som en måde at bevare de skovklædte områder mellem UBC og byen Vancouver på.

Dækker mere end 1.800 acres og adskiller universitetet fra byen, og parken strækker sig fra forkysten af Point Grey Peninsula (inklusive den berømte tøj-valgfri Wreck Beach) til grænsen af Vancouver, hvor du finder strandsamfundene Kitsilano, Jericho Beach og Spanish Banks.

Hvad skal man gøre

Skovstier dækker 54 kilometer (34 miles) og bruges af vandrere, hundeluftere, løbere, cyklister ogselv ryttere. At vandre alle skovstierne i en sløjfe vil tage omkring tre timer. Parken rummer forskellige økosystemer fra strande og skove til enge, vandløb og vådområder, så pas på dyreliv såsom hvidhovedet ørne, salamandere, slanger og egern. De fleste besøgende kommer til parken for de afsondrede skovklædte stier for at 'bade i skov' og nyde de stedsegrønne træer fra douglasgran til cedertræ, hemlock og sitkagran.

Mange af stierne er hundevenlige, og der er områder med snorevalg, så det er et populært sted for hundeluftere at tage deres lodne venner med. Pas på, hvis du cykler på stier, der er valgfri i snor, da du kan støde på entusiastiske hunde, der løber over din vej. Hundeejere skal være opmærksomme på, at nogle dele af parken er hundefri i weekender og helligdage, og Acadia Beach til Trail 6 er hundefri fra marts til september.

Facilities

Der er et par bærbare toiletter placeret ved stihovederne på 16th Avenue og på Wreck Beach (som er åben fra kl. 8.00 til solnedgang). Stierne er åbne fra 7.00 til 22.00. om sommeren og fra kl. 7.00 til kl. 20.00. i efteråret. Kitsilanos gader West 4th Avenue og Broadway er hjemsted for adskillige spise- og indkøbssteder, så du kan fylde op med picnicforsyninger før dit parkeventyr.

Hvad skal man gøre i nærheden

Tæt på UBC omfatter Pacific Spirit Regional Park Wreck Beach og Foreshore Trail, som strækker sig fra Acadia Beach på nordsiden af Point Grey Peninsula til marsken syd for Wreck Beach. Hele stien er 5 kilometer en vej med lidthøjde, men det er svært terræn, når du går på stenstrande, så sørg for at bære passende fodtøj.

I nærheden, på UBC, finder du attraktioner såsom det fascinerende Museum of Anthropology, Beaty Biodiversity Museum og UBC Botanical Garden og dens 310 meter lange Greenheart TreeWalk baldakinbane, og universitetets fredelige japanske te og slentrehave, Nitobe Memorial Garden. Kombinerede billetter er tilgængelige. Giv masser af tid til at udforske parken og besøge nogle af de nærliggende attraktioner, da hver enkelt nemt kunne bruge en halv dag på at nyde dem ordentligt.

Sådan kommer du dertil

Gratis parkering er tilgængelig langs 16th Avenue, men pladserne fyldes hurtigt op på en solskinsdag. Hverdage plejer at være lidt mere stille på stierne, så det er nemmere at finde en parkeringsplads. Hvis du har et elektrisk køretøj, er der to gratis ladestandere tilgængelige på parkeringspladsen på 16th Avenue (vest for Blanca Street), som har en tidsbegrænsning på to timer.

Parken har flere adgangspunkter, hvor de vigtigste indgange til skovstier er på 16th Avenue mellem Westbrook Mall og Blanca Street, og på 16th Avenue og Sasamat Street.

Pacific Spirit Regional Park er tilgængelig med transit med stop langs Chancellor Blvd, University Boulevard, 16th Avenue og SW Marine Drive.

Anbefalede: