De bedste ting at gøre i Belltown, Seattle

Indholdsfortegnelse:

De bedste ting at gøre i Belltown, Seattle
De bedste ting at gøre i Belltown, Seattle

Video: De bedste ting at gøre i Belltown, Seattle

Video: De bedste ting at gøre i Belltown, Seattle
Video: ALL NIGHT WITH THE POLTERGEIST IN THE APARTMENT BUILDING, I filmed the creepy activity. 2024, Kan
Anonim

Belltown plejede at være et industrielt kvarter, der var alt andet end stedet at være. I disse dage handler det bare om det stik modsatte. Den er gåbar. Det har butikker og restauranter og natteliv i massevis. Det er et ret fedt sted at tilbringe en aften, og forvent ikke, at grynetheden er helt væk. Det er ikke. Som mange trendy kvarterer i disse dage smelter grynet sammen med det moderne og bliver til noget unikt.

Belltown ligger også lige i centrum af handlingen, tæt på Seattles centrum, så det er et kvarter, du måske vil komme igennem til fods, hvis du går rundt i byen. Monorail kører også over Belltowns gader. Men der er mere i nabolaget end blot at skære igennem.

Udforsk nattelivet

Image
Image

Belltown er blevet kendt som et nattelivskvarter med en række restauranter, lounger, barer og natklubber inden for dets grænser. Hvis natklubber er, hvad du søger, så kig til Ora Nightclub og Amber. Hvis du kan lide noget lidt mere tilbagelænet, kan et vilkårligt antal restauranter eller barer gøre det, men Shorty's burde være øverst på listen. Dels dykkerbar, dels arkade og alt det sjove, Shorty's blander gamle arkadespil og flipperspil med en menu med hotdogs lavet med stil og drinks. Bathtub Gin & Co er også en ideel destination, hvis du kan lide enlet stemning.

Prøv maden

Top Pot Donuts Seattle
Top Pot Donuts Seattle

Hvis du kan lide at gå ud om natten, men ikke er meget for natteliv i sig selv, så har Belltown dig også dækket med spisesteder - fra afslappet hele vejen op til nogle af Seattles bedste restauranter. I den afslappede og hurtige ende af spektret, gå ikke glip af Dahlia Bakery eller Top Pot Doughnuts. Dahlia Bakery er en Tom Douglas-etablissement med masser af bagte lækkerier. Selvom det ikke har nogen rigtige siddepladser at tale om, er det et stop værd. Top Pot Donuts er et andet sted at bøje din søde tand og har nogle af de lækreste søde sager i byen. Andre Tom Douglas restauranter ligger også i Belltown og er et måltid eller to værd. Serious Pie (kreativ pizza) og Lola (lækker græsk-inspireret mad) er ikke langt væk fra Dahlia Bakery. Der er dog bogstaveligt t alt snesevis af restauranter at vælge imellem i Belltown, så gå på opdagelse, og vær ikke bange for at prøve noget nyt.

Besøg den olympiske skulpturpark

olympisk skulpturpark
olympisk skulpturpark

På kanten af Belltown og langs vandet ligger Olympic Sculpture Park, et af Seattles fedeste kunstneriske steder, og det er helt gratis at nyde. Tag nogle billeder af de udendørs skulpturer, beundre kunstværket, eller læn dig tilbage og nyd udsigten over vandet på en dejlig dag.

Find masser af underholdning

Krokodillen Seattle
Krokodillen Seattle

Hånd i hånd med nattelivet i Belltown er der adskillige begivenhedssteder, hvor du kan nyde livemusik og optrædener. Spis et måltid og lyt til lidt jazzpå Tulas Restaurant og Jazzklub, som har jazzkunstnere på scenen alle ugens dage. Rendezvous and Jewelbox Theatre serverer en række forskellige shows, fra komedie til burlesk i et historisk teater. The Crocodile er endnu en historisk scene i Belltown og byder på alle slags musikalske handlinger. Tidligere kunstnere har inkluderet alle fra The Beastie Boys til Nirvana.

Besøg Seattle Glassblowing Studio

Seattle Glaspusteri Studio i Washington
Seattle Glaspusteri Studio i Washington

Seattle og Northwest generelt er et knudepunkt i glasfremstillingsverdenen på grund af det faktum, at den verdensberømte glaskunstner Dale Chihuly bor i Seattle og er fra Tacoma. Plus, Pilchuck Glass School er også i området. Glasfremstilling er en dyr og tilsyneladende utilgængelig kunstform, fordi du ikke bare kan kigge forbi en håndværksbutik og hente det, du har brug for, for at prøve det, men takket være steder som Seattle Glassblowing Studio kan du komme helt tæt på det.. Tag en rundvisning i studiet, hold din fødselsdagsfest i hotshoppen, eller tag en glaspusterkurs.

Se en film i Cinerama

Biograf
Biograf

Endnu et underholdningssted i Belltown, Cinerama, er en klassiker og fyldt med storhed. Det er et af kun en lille håndfuld teatre i verden, der stadig kan vise Cinerama-film med tre paneler. Men endnu bedre, det er en unik biograf at fange en film med en side af øl, vin og lækre, lok alt fremstillede snacks.

Anbefalede: