De bedste Fusion Tacos i Los Angeles

Indholdsfortegnelse:

De bedste Fusion Tacos i Los Angeles
De bedste Fusion Tacos i Los Angeles

Video: De bedste Fusion Tacos i Los Angeles

Video: De bedste Fusion Tacos i Los Angeles
Video: Best GOURMET TACOS in Los Angeles (And Insanely Good Churros!) 2024, Kan
Anonim

Los Angeles har mere end sin rimelige andel af autentiske mexicanske tacos, men det har også det rigeste udvalg af fusionstacos med smag fra hele verden. Uanset om du kan lide din tortilla lavet med mel eller majs og fyldt med koreansk bulgogi, nordafrikansk pozole tagine eller middelhavskebab med tzatziki, vil du finde fantastiske smagsoplevelser at opdage.

Kogi Korean Tacos

Tacos fra Kogi BBQ Truck
Tacos fra Kogi BBQ Truck

Roy Chois originale koreansk-mexicanske Kogi BBQ-lastbil er stadig en LA-favorit med fire lastbiler på vejen, men hans signaturspecialiteter er nu også tilgængelige i Alibi Room nær Culver City og Kogi Taqueria i Palms. Tacos har majstortillas, slaw, koriander, løg, salsa roja og et udvalg af short rib, bbq kylling, krydret svinekød eller tofu. Koreansk-tema mulitas, quesadillas og burritos er også på menuen samt et udvalg af skåle og skydere.

Komodo

Komodo Tacos
Komodo Tacos

Komodo-franchisen blev skabt af indonesisk-født, øst-LA-opvokset, Cordon Bleu-uddannet kok, Erwin Tjahyadi. Den asiatisk-mexicanske fusion street food med lidt fransk teknik smidt ind startede i en lastbil, men er nu tilgængelig på to mursten og mørtel steder i Pico-Roberson og Venedig. Lastbilen bringes kun ud til cateringarrangementerdisse dage. Fire taco Killer Combo giver dig en chance for at prøve fire forskellige fusionstacos fra rejer i Singapore eller indonesisk svinekød braiseret i kokosmælk til Hawaiian stegt Angus hakkebøf med ananas teriyaki sauce, hvide ris og æg med solsiden opad; Friturestegt fisk og druer; eller kylling med marinerede appelsiner, bl.a. Salater og middagstallerkener er også tilgængelige.

Revolutionario

Revolutionario: Nordafrikanske Tacos
Revolutionario: Nordafrikanske Tacos

Når du læser dette, kan den nordafrikansk-påvirkede Revolutionario have eller måske ikke have en fysisk placering, da deres oprindelige Exposition Park-lokation var udsolgt under dem, men hvis de ikke har en fast placering i øjeblikket, hold øje med Revolutionario on Wheels food truck. Majstortillas kan toppes med andehash; pozole tagine med lam, oksekød, kylling, hominy og grøntsager; røget lam; sortøjede ærtefalafel og mere. Burritos, quesadillas og skåle er også tilgængelige. Følg @ChefZadi på twitter for at følge med i, hvad der sker.

TLT-mad

Tacos fra TLT Food
Tacos fra TLT Food

TLT Tacos - opkaldt efter sin forgænger, The Lime Truck - kalder sig selv "New American cuisine without boundaries". Tacosmag omfatter sød og krydret bøf med asiatisk slaw; korte ribben af oksekød med peberrodscrema; svinekød mave med mojo sauce; og grillet ahi-tun med honning-chipotlesauce. Andre specialiteter omfatter ahi poke bowl eller chimi noodle bowl; en short rib grillet ost på surdej; og en quesadilla med svinekød, sød kartoffel eller kortribben, udover mere traditionelle muligheder. De serverer også håndværksøl, fad og specialvin på flaske.

TLT Food har flere lokationer i Pasadena og i Orange County i Irvine og Newport Beach.

Cha Cha Chili asiatisk/koreansk

Cha Cha Chili
Cha Cha Chili

En anden udfordrer på den koreansk-mexicanske scene er Cha Cha Chili, som i bund og grund er en burger- og tacostand med udendørs siddepladser placeret ved siden af en bilvask i et industriområde i El Sereno. Det er ikke sandsynligt, at du falder over det ved et uheld, medmindre du bor i området, men fans valfarter til de seriøst gode koreansk-mexicanske specialiteter. Ud over deres Kimchee quesadilla, bulgogi oksekød, kalbi short rib og krydret svinetaco, burritos, chimichangas og hawaiiansk brødskydere, er der muligheder for kylling, mishandlet fisk og tofu og koreanske eller Chorizo Angus burgere. Der er endda en koreansk Philly Cheese Steak.

Mandoline Grill Food Truck

Tacos fra Mandoline Grill
Tacos fra Mandoline Grill

Mandoline Grill er en vietnamesisk madbil, der inkluderer vietamesiske fusionstacos i majstortillas med dit valg af kød toppet med friske agurkeskiver, syltede gulerod og daikon, koriander og sriracha-aioli. De serverer også bolle (risvermicelli-nudler), bahn mi (baguette-sandwich) og vietnamesiske nachos toppet med kød, jalapeno, mynte, koriander, spidskålsolie og srirachaolie. Deres tidsplan er angivet på deres hjemmeside omkring en uge ad gangen.

KooKoo Grill

KooKoo Grill i Bellflower, syd for LA, er en japansk-mexicansk fusion. De kuntilbyde to kød i deres tacos, kylling eller oksekød, begge toppet med agurker, løg, teriyakisauce, sesamfrø og varm sauce, med avocadoer tilgængelig som en tilføjelse. Du kan også få den samme combo pakket ind som en burrito eller som en skål eller tallerken. California burrito er teriyaki oksekød, pommes frites, 1000 island, pico, guacamole, salat og varm sauce. Den fulde menu omfatter salater, nudler, stegt fisk og rejer, og husets særlige Kookoo Ball, en friturestegt riskugle, der ligner italiensk arancini.

De oprindelige ejere solgte Bellflower-stedet og åbnede endnu en KooKoo Grill i Anaheim. De får begge fantastiske anmeldelser.

Hjemstat

HomeState er på denne liste, snarere end min bedste autentiske taco-liste, fordi de er hipster-tex-mex i Austin-stil snarere end ren mexicansk. De er især kendt for deres morgenmadstacos på friske tortillas, inklusive ikke-traditionelle muligheder som Blanco med økologiske æggehvider, svampe og jack cheese. Andre muligheder omfatter chips og queso i Austin-stil, Texas-toast, Frito Pie in a Bag eller Kale Cabbage Salat. De serverer også Cuvée-kaffe importeret fra Austin, mexicansk cola og hibiscus limeade. Forvent udfordrende parkering og lange køer, især til weekendens morgenmad/brunch.

Trois Familia

Trois Familia kartoffeltacos
Trois Familia kartoffeltacos

Under et regnbueskilt i et indkøbscenter Sunset Blvd i Silver Lake finder du det fransk-mexicanske koncept fra den kendte kok Ludo Lefebvre, Jon Shook og Vinny Dotolo. Åbent til morgenmad og frokost, de eneste faktiske tacos på menuen er dobbeltdækkerenkartoffeltacos med lime, crème fraiche, gulerods pico og jack cheese. Menuen er ikke helt kødfri, men sammenkogter som roetartaren tostada og gulerodsmolenchiladas finder favor hos vegetarer. Sammenlignet med andre fusionstacos på denne liste er portionerne ret små til prisen. 18% servicegebyr tillægges alle regninger. Ingen yderligere drikkepenge er nødvendig.

Kabob Express Fusion Truck - Middelhavet

Kabob Express Fusion Truck tilbyder traditionel middelhavsmad i en pita, eller du kan vælge mellem mexi-terranean Tacos, herunder et udvalg af kyllingekabobs, shawarma, gyroskiver eller falafel i bløde majstortillas med hummus, pico de gallo, citronsaft og salsa, serveret med en side af dild agurkesalat og tzaziki sauce. Fås også som burrito. De ser ikke ud til at have et websted, men kan ofte findes i Santa Monica ved frokosttid på Food Truck Row på 31st og Ocean Park.

Falasophy

Falafel Tacos på Falasophy
Falafel Tacos på Falasophy

Falasofi blander ikke bare libanesisk med mexicansk i deres Spicy Modern Tacos med falafel, avocado, syltet rødkål, koriander-hvidløg-crema, hus-syltede jalapeños i en meltortilla. De serverer også Banh Mi inspireret Pita med syltede daikon og gulerødder, frisk koriander, jalapeños hvidløgssauce eller tahini med kylling shawarma eller falafel. Resten af menuen er ret traditionel libanesisk.

Anbefalede: