Visitors Guide to Charlotte Neighborhoods
Visitors Guide to Charlotte Neighborhoods

Video: Visitors Guide to Charlotte Neighborhoods

Video: Visitors Guide to Charlotte Neighborhoods
Video: A Local’s Guide: Charlotte 2024, Kan
Anonim
Udsigt over Charlottes skyline
Udsigt over Charlottes skyline

Fra en historisk sporvognsforstad med vintagefabrikker til urbane ejerlejligheder med udsigt over et eklektisk kunstdistrikt, Charlottes forskellige kvarterer gør byen til, hvad den er. Uanset om du leder efter den træbeklædte overdådighed i Dilworth og Myers Park, kunst og mad i NoDa eller shopping i SouthPark, er hvert kvarter virkelig unikt.

Hvad skal man lave i Uptown

Uptown Charlotte
Uptown Charlotte

Charlottes centrumområde (eller Uptown, som de lokale omtaler det) er landets næststørste finansielle distrikt om dagen. Om natten er det stedet at være, med nogle af de hotteste natteliv, byen har at byde på.

Uptown og området kendt som Fourth Ward er også blevet stedet at bo. Luksuslejligheder er opstået over alt, og mange renoverede historiske huse og bygninger giver vandrere et indblik i fortiden.

De fleste af Charlottes museer og spillesteder med levende teater er også i Uptown. Du finder også nogle af de bedste restauranter i byen, og der er en række muligheder for gratis aktiviteter.

Hvad skal man lave i NoDa og Plaza Midwood

Malet vægmaleri i Charlottes NoDa-kvarter
Malet vægmaleri i Charlottes NoDa-kvarter

NoDa, eller North Davidson, er Charlottes historiske kunstdistrikt. Det er hjemsted for mange eklektiske kunstgallerier, spillesteder med levende musik oglokale spisesteder. Plaza Midwood er et voksende område nær NoDa med mange berømte lokale restauranter som The Penguin og Dish.

For madelskeren og kunstelskeren bør disse to kvarterer bestemt være på rejseplanen.

Hvad skal man lave i Myers Park

Myers Park-kvarter i Charlotte
Myers Park-kvarter i Charlotte

Myers Park er et af Charlottes ældste kvarterer og byder på de bedste boliger, man kan købe for penge i byen. Det er kun et par gader fra Uptown, og det er et fremragende sted for en afslappet spadseretur.

I Myers Park finder du gader med træer og statelige hjem. Det er også stedet for at se de bedste kirker i Charlotte, som er kendt for sine tilbedelsessteder. Du får lyst til at stoppe ved Little Church on the Lane og vil forundre dig over den tårnhøje arkitektur i Myers Park Methodist Church.

Hvad skal man lave i Dilworth

Dilworth-kvarteret i Charlotte
Dilworth-kvarteret i Charlotte

Dilworth er gået over til et blomstrende kvarter med Freedom Park som midtpunkt. Denne 98 hektar store park inkluderer en 7 hektar stor sø, der er en velkommen overraskelse i byen og helt sikkert føjer til Charlottes charme.

I september skal du sørge for at slentre gennem Freedom Park under den årlige Festival in the Park. Det er en gratis begivenhed, der byder på arbejde fra mange talentfulde kunstnere fra området og er blevet kåret som en af "Top 20 begivenheder i sydøst."

Hvad skal man lave i SouthPark

Luftfoto af SouthPark-kvarteret i Charlotte
Luftfoto af SouthPark-kvarteret i Charlotte

SouthPark er hjemsted for SouthPark Mall, som erkvarterets epicenter. Faktisk er det et af de største indkøbscentre i North Carolina og kan prale af mange af de store navnebutikker.

Uden for indkøbscentret finder du adskillige andre virksomheder og steder at shoppe. Dean & Deluca på Phillip's Place er et sted, du gerne vil stoppe for en hurtig bid eller et par indkøb.

Hvad skal man lave i South Charlotte

Lodge ved Ballantyne
Lodge ved Ballantyne

South Charlotte er løst defineret som noget syd for Uptown, der strækker sig ind i de tilstødende Union og York amter. Det er et af de hurtigst voksende områder i Charlotte og omfatter kvartererne Ballantyne og Arboretum.

Arboretum er primært beboelse, men er hjemsted for Arboretum Shopping Center, hvorfra kvarteret har fået sit navn.

Ballantyne har lidt af alt, hvad bylivet har at byde på, herunder forretning, shopping og hoteller. Højdepunkter for besøgende omfatter Ballantyne Resort and Spa og Dana Rader School of Golf.

Hvad skal man lave i Matthews

Rådhus og bibliotek i Matthews, North Carolina
Rådhus og bibliotek i Matthews, North Carolina

Byen Matthews naboer Charlotte mod sydøst og ligger også i Mecklenburg County. Det er en charmerende forstad, og du vil finde et par sjove ting at se og lave der.

The Matthews Community Farmer's Market er en sjov lørdag morgenaktivitet, og den ligger ved siden af den charmerende Renfrow's Hardware Store. Du vil også nyde at gå eller cykle på Four Mile Creek Greenway og spille i Stumptown Park.

Vil du se en film? Du kan ikke slå priserne på Cinemark Movies 10. Stol på os på denne.

What to do in Concord

Gade i centrum af Concord, North Carolina
Gade i centrum af Concord, North Carolina

Kun 24 km nordøst for Charlotte ligger Concord. Det byder på en masse sjov for hele familien og er hjemsted for NASCARs Lowe's Motor Speedway. Det er en destination for racerfans, men der er mere i det end hurtige biler.

Concord Mills er områdets største indkøbscenter. Hvis du troede, at din shoppingtur endte i SouthPark, så tag ud til Concord. Du finder også Great Wolf Lodge i Concord. Dette er et indendørs vandland, der vil holde børnene beskæftiget. Du kan slappe af i spaen og nyde et godt måltid i restauranten.

Anbefalede: