Majslabyrinter og græskarlapper i Raleigh-Durham

Indholdsfortegnelse:

Majslabyrinter og græskarlapper i Raleigh-Durham
Majslabyrinter og græskarlapper i Raleigh-Durham

Video: Majslabyrinter og græskarlapper i Raleigh-Durham

Video: Majslabyrinter og græskarlapper i Raleigh-Durham
Video: МЫ ПОТЕРЯЛИ В МОЗГЕ! | ЧТО ПРОИСХОДИТ МОМ? | Мы Дэвис 2024, September
Anonim
Efterårsfarve i Duke Gardens ved Duke University i Durham, N. C
Efterårsfarve i Duke Gardens ved Duke University i Durham, N. C

Det sprøde efterårsvejr i Raleigh-Durham og Chapel Hill, North Carolina, betyder fodbold, bladenes vending, Halloween og, selvfølgelig, græskarpletter, majslabyrinter og hayrides. Du kan også tage på traktortræk og holde picnic på gården. Nogle af bønderne går helt ud og udvikler indviklede kreationer, der dækker hektar jord. Flere gårde tilbyder uhyggelige natversioner, hvor besøgende kan fare vild i den 6 til 7 fod høje majs i mørke. Disse aktiviteter er sæsonåbne.

McKee's Cedar Creek Farm

McKee's Cedar Creek Farm har en 2-acre børnelabyrint og 12-acre familielabyrint. Den store labyrint har omkring 4 miles af labyrintstier, og labyrinten er kendt for sine udførlige designs, som er forskellige hvert år. Du kan også tage på en hayride, tage på græskarplukning eller have en picnic på Cedar Creek Farm. Cedar Creek Farm ligger 24 km fra Durham i det nordlige Orange County ved North Carolina Highway 57 på Kiger Road.

Ken's Korny Corn Maze

Ken's Korny Corn Maze, North Carolinas ældste, har en 2,5-mil, 6-acre majslabyrint, en reb-labyrint, hayrides, en græskarlap, halmlabyrint, hø-hoppeområde, majstunnel og majs og hø lade at lege i. Tjek hjemmesidenfor datoer for den natlige hjemsøgte majslabyrint. Ken's ligger ved North Carolina Highway 50 i Garner.

Page Farms

Fra slutningen af september kan du og børnene have en masse sjov i efterårssæsonen på Page Farms i Raleigh. Gå gennem en majslabyrint, tag på en høtur, vælg dit eget græskar, glid ned ad en høstak-rutschebane eller leg i en majskrybbe.

Naylor Family Farm

Naylor Family Farm, mellem Raleigh og Fayetteville, har en 10 hektar stor majslabyrint, græskarplaster, labyrintvandringer om natten, lejrbål om natten, husdyr, hayrides, majskrybbestald, tøndetog og legeplads med halmballer. Naylor's er et heldags eventyr på landet. Du finder også et landmandsmarked med sæsonbestemte friske råvarer til at tage med hjem og nyde.

Anbefalede: