Seattle majslabyrinter og græskarlapper
Seattle majslabyrinter og græskarlapper

Video: Seattle majslabyrinter og græskarlapper

Video: Seattle majslabyrinter og græskarlapper
Video: Dark Harvest Haunted Corn Maze at Frosty's Pumpkin Patch - Chino, CA 2024, Kan
Anonim
Majslabyrinter Seattle
Majslabyrinter Seattle

Majslabyrinter og græskarpletter er placeret i landdistrikter rundt omkring i Seattle og er populære, når høstsæsonen nærmer sig. En rejse til det nærmeste græskarplaster for at udvælge græskar til jack-o-lanterner, dekoration eller lave en tærte er den perfekte oktobertradition. At tage til en majslabyrint kan enten være sjovt med børnene eller en del af din egen Halloween-skræmmefest! Majslabyrinter er nogle gange ganske enkelt labyrinter gennem majsmarker, komplet med spor eller overraskelser gemt i labyrinten - andre labyrinter er åbne efter mørkets frembrud og fyldt med forskrækkelser, stroboskoplys og udklædte skuespillere. Vælg dit Halloween-eventyr ved disse majslabyrinter og græskarpletter nær Seattle.

Bob's Corn

Bob's Corn har åbent fra kl. 10.00 til kl. 19.00. hver dag fra juli eller august til oktober. Dens 10 hektar store majslabyrint åbner for forretninger i september, og ud over din daglige majslabyrint i dagtimerne er der specielle natlabyrinttider på fredage og lørdage i oktober, hvor labyrintgængere kun tager lommelygter til at guide dem. Græskarlappen har mere end 15 typer græskar og en gratis høtur for at komme til den 15 hektar store græskarmark. Bob's Corn har altid masser af familievenlig sjov, men i oktober omfatter andre særlige træk en snackbar, ansigtsmaling, ponyridning og grill.

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Yes

Haunted corn labyrint: En natlabyrint er kun åben i oktober på fredage og lørdage, men det er ikke hjemsøgt.

Location: 10917 Elliott Road, Snohomish, WA

Carleton Farm

Igennem hele oktober bringer Carleton Farm sin Halloween-ånd frem med et græskarplaster, en majslabyrint, bålsteder og andet efterårssjov. Du kan vælge dit eget græskar i plasteret, eller købe et, der allerede er plukket i stalden. Den fire hektar store majslabyrint har punkter, som du kan finde på et kort og prøve at løse puslespillet, eller bare vandre igennem. Om natten bliver labyrinten hjemsøgt, eller du kan endda gå gennem en paintball-zombie-optagelse! Carleton Farm har frisk frugt, grøntsager, syltetøj, tærter og endda lokal vin og ost på sit gårdmarked i september og oktober også.

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Yes

Haunted corn labyrint: Ja

Location: 630 Sunnyside Blvd SE, Lake Stevens, WA (nogle GPS-systemer kan have byen som Everett)

Carpinito Brothers

Carpinito Brothers' majslabyrint og græskarplaster er norm alt åbne fra sidst i september til Halloween. Andet Halloween-sjov på gården omfatter kedelmajs, ristede majskolber og hayrides. Som en særlig bonus er dette et hundevenligt græskarplaster (men ingen hunde tilladt i majslabyrinten).

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Yes

Haunted corn labyrint: No

Placering: 1148 Central Avenue N, Kent, WA

Craven Farm

Med 20 acres afgræskarplaster og en 15 hektar stor majslabyrint, Craven Farm sikrer, at alle besøgende har masser af plads til at skabe nogle minder om høsttiden. Om dagen er majslabyrinten meget sjov, men den er også åben om natten et par nætter uden for sæsonen og forbliver tilholdsfri. For yngre mazere er Kids Adventure Maze helt sikkert et hit. Andre attraktioner omfatter babydyr, en snackbar, historieture på hverdage, hayrides, kedelmajs, fremstilling af fugleskræmsel og mere tilføjet hvert år.

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Yes

Haunted corn labyrint: No

Location: 13817 Shorts School Road, Snohomish, WA

Double R Farms

Sammen med en græskarlap (den største i området!) og en majslabyrint på 5 hektar omfatter aktiviteterne på Double R Farms en græskarslynge, hayrides, gratis traktor-trukket hayrides og historiefortælling. Gården er stolt af overkommelige priser.

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Yes

Haunted corn labyrint: No

Location: 5820 44th Street E, Puyallup, WA

Fairbank Animal and Pumpkin Farm

I weekenden i oktober er Fairbank Animal and Pumpkin Farm et dejligt sted at besøge. Vælg et græskar eller to eller tre, og nyd stedets babydyrzoo! Kyllinger, ællinger, kalve, får, geder og mere bor alle på gården. Alle der kommer på besøg får en gratis kop mad til at fodre dyrene. Der er en lille entré. Hvis du har mindre børn, der måske ikke elsker en majslabyrint, er denne gård perfekt.

Græskarplaster:Ja

Majslabyrint: Nej

Haunted corn labyrint: Nej

Placering: 15308 52nd Avenue, Edmonds, WA

Gordon Skagit Farms

Du vælger græskar og æbler er kun starten på Halloween-aktiviteterne på Gordon Skagit Farms. Crop Circle Corn Maze giver syv acres af cirkulære passager gennem majsen for at navigere. En hjemsøgt lade er uhyggelig, men stadig børnevenlig. Der er en største græskarkonkurrence, græskarudskæringskonkurrence og en ciderhytte.

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Yes

Haunted attraktion: Ja, men det er børnevenligt.

Location: 15598 McLean Road, Mt. Vernon, WA

Jubilee Farms

Hver lørdag og søndag i oktober har Jubilee Farms hayrides, snacks, et marked, og du plukker blomster, husdyr og et græskarplaster. Selvom der ikke er nogen majslabyrint, er der en hø-labyrint, som yngre børn kan udforske.

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Nej

Haunted corn labyrint: No

Location: 229 W. Snoqualmie River Road NW, Carnation, WA

Maris Farms

Maris Farms-majslabyrinten er et puslespil, der skal løses i løbet af dagen med ledetråde opslået hele vejen igennem, og natlabyrinten er et eventyr uden lommelygter. Hvis det er kryb, du leder efter, så tjek Haunted Woods - en rejse gennem en majsmark og skov fyldt med skræmmer. Andre aktiviteter omfatter hayrides, hoppepuder for alle aldre, en pedalvognsbane og ponyridning.

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Yes

Haunted cornlabyrint: Ja

Location: 25001 Sumner-Buckley Highway, Buckley, WA

Picha Farms Puyallup

Picha Farms er kendt for sine bær hele sommeren, men det er også en ret fantastisk efterårsdestination. Aktiviteterne omfatter en 6 hektar stor majslabyrint, en græskarslynge, hayrides, og der er masser af æblecider, kedelmajs og andre snacks.

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Yes

Haunted corn labyrint: No

Location: 6502 52nd Street E, Puyallup, WA

Remlinger Farms

Remlinger Farms afholder en høstfestival fra slutningen af september til oktober hvert år, komplet med græskar, du selv vælger, live underholdning for børn, en majslabyrint og endda forlystelser!

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Yes

Haunted corn labyrint: No

Location: 32610 NE 32nd Street, Carnation, WA

Rutledge Corn Maze

Rutledge Corn Maze er helt nede i Tumwater, tæt på Olympia ved afkørsel 99, men det kan være værd at køre, hvis du er en majslabyrint aficionado. Hvert år bliver labyrinten skåret i et tema. Tidligere temaer har inkluderet "Deadliest Catch"-kaptajner og "Twilight". Om dagen byder labyrinten på et mysterium, der skal løses. Om natten er der en hjemsøgt labyrint, der nogle gange følger temaet, som det gjorde med "Twilight"-temaet, fyldt med vampyrer og varulve. Gården har også en 3,5 hektar stor græskarplaster, du plukker, høridser og en produktionsstand.

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Yes

Haunted corn labyrint:Ja

Placering: 302 93rd Ave SE, Tumwater, WA

Spooner Farms

Spooner Farms har en græskarlap og majslabyrint sammen med mange andre aktiviteter under dens årlige høstfestival. Affyr en græskarslynge, fodr husdyrene, eller nyd ansigtsmaling, snacks, karamelpopcorn og æbler, en aktivitetslade og meget mere.

Græskarplaster: Ja

Majslabyrint: Yes

Haunted corn labyrint: No

Location: 9622 State Route 162 East, Puyallup, WA

Stocker Farms Pumpkins and Corn Maze

Stocker Farms går helt ud i oktober måned. På hovedstedet kan du vælge dit græskar fra hektar med græskarmarker. På tværs af Highway 9 ved 8705 Marsh Road finder du Pumpkin Park med et ørredfiskebassin til børn, ansigtsmaling, et tøndetog, græskarkanon, en luftspringer, andevæddeløb, hayrides og meget mere!

Græskarplaster: Ja

Corn labyrint: Yes

Haunted attraktion: Ja

Location: 10622 Airport Way, Snohomish, WA – 360-568-7391

Anbefalede: