Tilbring en weekend i Corpus Christi

Indholdsfortegnelse:

Tilbring en weekend i Corpus Christi
Tilbring en weekend i Corpus Christi

Video: Tilbring en weekend i Corpus Christi

Video: Tilbring en weekend i Corpus Christi
Video: Bust It Open Lyrics - Lil Wil ( Tiktok Song ) 2024, Kan
Anonim
Corpus Christi souvenirbutik
Corpus Christi souvenirbutik

Corpus Christi er den mest centr alt beliggende stranddestination i Texas. Som et resultat er det et populært stop for både in-state og out-of-state besøgende. Beliggenhed alene er dog ikke det, der trækker folk til Corpus. "Sparkling City by the Bay" har en bred vifte af attraktioner, restauranter, aktiviteter og selvfølgelig strande for at udfylde enhvers ferieplan.

Oplev seværdigheder

Til at begynde med er Corpus hjemsted for nogle af statens mest imponerende attraktioner. Øverst på listen er Texas State Aquarium. Texas State Aquarium, der er udpeget som "Texas officielle akvarium", tilbyder en unik blanding af uddannelse og underholdning til de mere end en halv million besøgende, der kommer gennem dørene hvert år. Langt størstedelen af akvariets udstillinger fokuserer på livet i havet, der er hjemmehørende i den Mexicanske Golf og Texas bugter og flodmundinger. Der er også en komplet liste af daglige programmer, herunder: You "Otter" Know This; Delfinpræsentationer; dykkemøder; Reptil Rapport; Rovfugle; og meget mere. Texas State Aquarium er et fantastisk sted at tilbringe en hel dag og er også en "attraktion i al slags vejr", hvilket gør det til et ideelt sted at tage til de sjældne dage med dårligt vejr i Corpus Christi.

Lige ved siden afState Aquarium er en lige så imponerende attraktion - USS Lexington. "The Lex", som det er almindeligt kendt, er et tidligere hangarskib fra Anden Verdenskrig, der fungerer som museum og byder på en række udstillinger samt et museum, flysimulator og en betagende udsigt over Corpus Christi Bay. Besøgende kan bruge en hel dag på at udforske alle niveauer, udstillinger og afkroge af dette pensionerede hangarskib. Eller de kan lave en "quickie"-tur ved blot at se de vigtigste udstillinger og flydekket (som i øvrigt viser en række Naval-fly). Der er også et 3-D-teater om bord på Lexington, og skibet er vært for en række særlige programmer, herunder overnatningscamping om sommeren og et hjemsøgt hus i oktober måned.

Amusing Rides

Corpus Christi kan også prale af et par velkendte forlystelsescentre – Hurricane Alley, Funtrackers Family Fun Center, Schlitterbahn Water Park og Treasure Island Golf and Games.

Hurricane Alley ligger lige ved siden af Whataburger Field (mere om det senere) og byder på en række attraktioner, herunder The Shredder surfsimulator, et 12.000 kvadratmeter stort bølgebassin, adskillige rutsjebaner og forlystelser, en restaurant, bar og, mest unikt, et spraydæk med baseball-tema. I sommermånederne tilbyder Hurricane Alley også tirsdag og fredag aften "Dive In Movies".

Funtrackers Family Fun Center er Corpus Christis originale familieforlystelsescenter. Mens Funtrackers tilbyder besøgende en række aktiviteter, er deres tre mest populære attraktioner bumperbåde, gokarts og minigolf. Funtrackers har også en restaurant med fuld service og en bred vifte af børneforlystelser.

Schlitterbahn, som er en af Corpus' nyeste attraktioner, ligger på ø-delen af Corpus Christi. Schlitterbahn Corpus Christi, den fjerde placering i Schlitterbahn Park-kæden på tværs af Texas, er meget mere end blot et vandland. Schlitterbahn Corpus Christi byder ikke kun på et væld af fantastiske forlystelser, men også et hotel med fuld service, Veranda Restaurant, en golfklub og tennisbaner, hvilket gør det så tæt på et altomfattende resort, som kan findes langs Texas Gulf Coast.

Treasure Island Golf & Games ligger også på ø-siden af Corpus. Denne minigolfbane med tema har også en fuld spillehal og er et fantastisk sted for hele familien at slappe af, slappe af og spille lidt putt-putt.

Ud over disse store, velkendte attraktioner har Corpus nogle mindre og/eller ofte oversete attraktioner, som er værd at besøge. Selvom det sjældent overses, er Selena-monumentet en af Corpus' mindre attraktioner. Selena-monumentet, der ligger på strandvolden nær People's Street Pier, byder velkommen til en tilsyneladende endeløs strøm af besøgende nat og dag. Andre lokale attraktioner omfatter Art Museum of South Texas, Texas Surf Museum, Tejano Roots Hall of Fame, Corpus Christi Museum of History and Science og Heritage Park, som består af et dusin restaurerede historiske hjem sammen med Lytton Memorial Rose Garden.

Sæt tæerne i sandet

Selvfølgelig handler en weekend tilbragt i Corpus ikke kun om at se attraktioner, det handler også omgår og gør. Strande er naturligvis et stort trækplaster for besøgende til Corpus Christi og er attraktioner, der ikke kun ses, men "opleves". De mere populære strande for besøgende til Corpus Christi er Mustang Island State Park, North Beach og Padre Island National Seashore, eller PINS, som det er kendt lok alt. North Beach er faktisk en strand ved Corpus Christi Bay og ligger lige ved siden af USS Lexington. Det er et populært sted til strandtur, svømning og bare at ligge på stranden.

Det er imidlertid øens sidestrande, der virkelig tiltrækker folkemængderne. Mustang Island ligger mellem Port Aransas (som er på den nordlige spids af Padre Island) og Padre Island National Seashore, som omfattede de nederste 70 miles af Padre Island. Størstedelen af Padre Island National Seashore kræver firehjulstræk for at få adgang, men både Mustang Island State Park og Padre Island National Seashore tilbyder lange strukturer af uudviklet strand, som besøgende kan nyde.

Uanset om det er på stranden eller i bugten, er fiskeri en af de mest populære aktiviteter blandt Corpus Christi-gæster. Både Mustang Island State Park og Padre Island National Seashore tilbyder miles af strandadgang for surffiskere. Bob Hall Pier er et andet populært sted for lystfiskere, der ønsker at fiske langs stranden. Packery Channel genåbnede for ikke alt for mange år siden efter omfattende lobbyvirksomhed fra fiskere og andre naturentusiaster er endnu et fantastisk indkørselssted for fiskere. Derudover byder Corpus-området på en række gode fiskesteder til bugten for drive-up fiskere og kajakroere,inklusive den ekstremt populære Lighthouse Lakes Kayak Trail, som var den første s altvandskajaksti, der blev åbnet af Texas Parks and Wildlife.

Bådfiskere har endnu flere muligheder. Corpus Christi er et fantastisk, centraliseret startpunkt for sejlsportsfiskere for at få adgang til adskillige bugter, herunder Upper Laguna Madre, Corpus Christi Bay, Nueces Bay, Oso Bay, Redfish Bay, Aransas Bay, Baffin Bay og Land Cut.

Fugling er en anden populær udendørsaktivitet. Ud over at kigge på fugle langs strandene tilbyder Corpus besøgende adgang til parker og naturstier såsom Hans & Pat Suter Wildlife Refuge. Flere dele af Great Texas Coastal Birding Trail er også placeret i eller omkring Corpus. Corpus Christi Bay Loop og Mustang Island Loop er begge i Corpus Christi, mens Brush Country Loop, Kingsville Loop, La Bahia Loop og Aransas Loop alle er placeret inden for en kort køretur fra Corpus. Selvom hver af løkkerne har en bred vifte af volierearter, mens de besøger Aransas Loop, har fuglefolk en meget reel chance for at få øje på sjældne kiktraner.

Igen, ikke alle aktiviteter i Corpus Christi involverer naturlige omgivelser. Sportsfans har mulighed for at deltage i minor league baseball, ishockey og indendørs fodboldkampe. Whataburger Field konsekvent kåret som en af de bedste mindre liga-boldbaner i Amerika, er hjemsted for Class AA Houston Astro-tilknyttede Corpus Christi Hooks. Corpus Christi Ice Rays, medlemmer af North American Hockey League, område Tier II Junior Hockey hold, mens Corpus Christi Fury konkurrereri den sydlige division af amerikansk indendørs fodbold. Både Rays og Fury spiller hjemmekampe i American Bank Center. De kan også deltage i kollegiale kampe i Texas A&M Corpus Christi, som stiller NCAA Division I-hold i både mænds og kvinders basketball, baseball, softball og bane.

Men ud over alt, hvad der er at se og gøre, vil enhver, der tilbringer en weekend i Corpus Christi, både have brug for et sted at bo og et sted at spise. Der er adskillige fremragende restauranter placeret i hele Corpus Christi. The Downtown Grill serverer en utrolig morgenmad, mens Executive Surf Club er et populært tilholdssted med gode burgere. Brewsters, der ligger lige på den anden side af gaden fra Whataburger Field, er et fantastisk sted at få et måltid før spillet på vej til et Hooks-spil. Waterstreet Seafood Company tilbyder en menu fuld af gode fiske- og skaldyrsretter. Landry's og Joe's Crab Shack er velkendte kæder, der har unikke placeringer i Corpus - Landry's er ombord på en båd, der ligger til kaj ved City Marina, mens en mole over en 3-etagers Joe's har udsigt over Corpus Christi Bay. Republic of Texas Bar & Grill ligger højt over Corpus Christi (den 22nd etage på Omni Hotel, faktisk) og byder på god mad blandet med en betagende udsigt over Corpus Christi Bay. Beliggende lige ved bunden af JFK Causeway giver Doc's også en fantastisk udsigt over bugten, omend i en udendørs atmosfære. Og selvfølgelig er Corpus hjemsted for den ekstremt populære Whataburger fastfood-restaurantkæde, og den to-etagers Whataburger on Ocean/Shoreline drive er et sted, mange besøgende føler, at de skal spise på, mens de er i byen. Virkelig, Corpus tilbyder alt for mange gode restauranter til at nævne, så det er ikke et problem for besøgende at finde et godt sted at spise.

Der er også alt for mange fantastiske hoteller til at nævne. På fastlandets side er hoteller med vandudsigt som Holiday Inn Marina, Best Western Marina Grand, Omni og Emerald Beach Hotel alle ret populære og placeret bekvemt tæt på de fleste af Corpus' store attraktioner. Over på øen kan besøgende vælge mellem et utal af ejerlejligheder, strandhuse og hoteller. Spredt over hele byen, både på fastlandet og på øen, ligger næsten alle kædehoteller, man kan forestille sig, hvoraf de fleste har flere lokationer. I Corpus Christi vil besøgende opdage, at der bogstaveligt t alt er en overnatningsmulighed, der passer til ethvert behov og budget.

Så uanset om du rejser alene, tager hele familien med eller tilbringer et par dage med den særlige person, er Corpus Christi et ideelt sted for en weekendophold.

Anbefalede: