Topgolf Las Vegas er mere end bare golf
Topgolf Las Vegas er mere end bare golf

Video: Topgolf Las Vegas er mere end bare golf

Video: Topgolf Las Vegas er mere end bare golf
Video: This Unique Hotel Suite has a Bowling Alley! | Palms Resort Las Vegas 2024, Kan
Anonim
Top Golf Las Vegas
Top Golf Las Vegas

Du behøver ikke at råbe "foran" på Top Golf Las Vegas. Der vil dog være skrig, og der vil blive grinet, og der vil helt sikkert blive snakket under dit tilbagesving. Det er ideen. Top Golf Las Vegas handler virkelig om at have det sjovt på den utraditionelle golfmåde. Hvad ville du forvente af en attraktion i Las Vegas, der er åben til kl.

Det er ikke bare golf på Top Golf Las Vegas

Top Golf Las Vegas om natten
Top Golf Las Vegas om natten

Top Golf Las Vegas handler om at svinge en kølle og prøve at få den lille hvide bold til at lande på eller i nærheden af et mål, men du vil ikke jagte den. Hver bold er udstyret med en mikrochip, der registrerer dit skud på en skærm i din slagbugt. Du sammenligner dit skud med den gruppe, du spiller med, og snart begynder konkurrencen. Hver slagbugt, som der er over 100 af, leveres komplet med golfkøller, loungeområde og cocktail- og madservere for at gøre din golfdag ulig noget, du nogensinde har oplevet. Med masser af muligheder for spil med dygtighed og sjov kan din gruppe have det sjovt med at spille et holdspil eller en individuel konkurrence. Du behøver ikke golfsko, en handske eller endda de imponerendeser underbukser, at golfspillere sport på links. Du har bare brug for et par venner og behovet for at komme ud og have det sjovt.

The Hitting Bays at Top Golf Las Vegas

Top Golf Hitting Bay
Top Golf Hitting Bay

Du skal ikke bekymre dig om sommervarmen på Top Golf Las Vegas, da hver af bugterne er klimakontrollerede. Selvom du bliver varm, vil cocktails på menuen også holde dig kølig. Bugterne inkluderer plads til op til 6 spillere samt et fjernsyn for at sikre, at du ikke går glip af et spil. Servere er meget opmærksomme, og du kan være sikker på, at dine behov bliver opfyldt af Top Golf-personalet. Golfkøller findes i bugten, eller du kan medbringe din egen.

Bay-priser starter ved $30 i timen for op til seks spillere.

Top Golf Las Vegas kører søndag til torsdag fra 8.00 til 02.00 og fredag og lørdag fra 8.00 til 04.00

The Top Golf Las Vegas Facility

Top Golf Las Vegas
Top Golf Las Vegas

Pladsen er enorm, så forvent at bruge lidt tid på at udforske hele anlægget. Top Golf Las Vegas har fire niveauer, og de ser ud til at påtage sig hver deres personlighed. Fra den nederste etage, der ligner en golfbanes driving range, til det øverste niveau, der føles som en natklub i Las Vegas, kan du få et par forskellige oplevelser alt efter, hvor du vælger at spille. Der er et par pools samt masser af barer. For den seriøse golfspiller er der et topmoderne golfkøllemonteringscenter og en pro-shop.

The Food at Top Golf Las Vegas

Mad på Top Golf Las Vegas
Mad på Top Golf Las Vegas

Det er meget nemtat maile madmulighederne ind, når du spiller golf, men det her er Las Vegas, og det gjorde de næppe. Hvis du vil konkurrere om en hel dag med service, skal du servere god mad og drikke, og du vil være meget tilfreds med madmulighederne på Top Golf Las Vegas. Top Golf Las Vegas hentede kokken Chris Vaughn, som har været en grundpille i Las Vegas i nogen tid, nu, men for nylig var på Cosmopolitan of Las Vegas og lavede nogle fantastiske ting på Simon at Palms Place før det.

Dette er ikke din "19. huls"-menu med gennemblødt oksekødsdip og gammel kokkesalat, og det er heller ikke din typiske pubpris med chili-frites og stegte specialiteter. Dette er en kulinarisk fornøjelse. Der burde være spænding på din gane, når du forsøger at spille golf i Las Vegas, og med retter som Kalbi short rib tacos, sprøde rock rejer og yellowtail sashimi vil du ikke blive skuffet. Men retter som den sprøde hominy og det stegte svinekød, der følger med, og svinekødspibilen og dens Oaxacan-rødder burde gøre dig endnu mere begejstret. Vingerne fejrer kylling med s alte, krydrede og søde smage, og fladbrødet hjælper dig med at omfavne kulhydrater igen. Stjernen i showet er måske havbarsskyderne, men de klassiske skydere kæmper hårdt for at sikre, at du ikke overser dem.

Det er vigtigt at forstå, at du ikke behøver at elske golf for at spille her, og maden vil få dig til at komme tilbage bare for at snacke.

Jeg skal bemærke, at ingen dag på Top Golf Las Vegas kan være komplet uden nogle donuthuller, der kan sprøjtes ind. Der var det blevet sagt.

The Pool at Top Golf Las Vegas

Poolen ved Top Golf Las Vegas
Poolen ved Top Golf Las Vegas

Der er et par pools på Top Golf Las Vegas samt hytter, VIP- og begivenhedsområder. Du vil være omgivet af over 300 fjernsynsskærme, inklusive fire 28 fod x 50 fods skærme i udmarken og en 14 fod x 48 fods skærm i The Yard. Top Golf Las Vegas er børnevenlig, men de to øverste niveauer er forbeholdt gæster på 21 år og ældre.

Lounge eller spil på Top Golf Las Vegas

Lounge og spil på Top Golf Las Vegas
Lounge og spil på Top Golf Las Vegas

Der er flere loungeområder over alt på Top Golf Las Vegas såvel som fællesområder med shuffleboard og cornhole. Pladsen er indrettet til livemusik og særlige optrædener samt barsiddepladser med udsigt til både golfbanen og fjernsynene.

Top Golf Las Vegas ligger bag MGM Grand Las Vegas på 8 acres. De fire niveauer er nok til at tilfredsstille enhver Las Vegas-oplevelse.

Anbefalede: