Chicagos mest romantiske hoteller
Chicagos mest romantiske hoteller

Video: Chicagos mest romantiske hoteller

Video: Chicagos mest romantiske hoteller
Video: Чикаго | АМЕРИКА. БОЛЬШОЕ ПУТЕШЕСТВИЕ | №10 2024, April
Anonim

Vi undersøger, tester, anmelder og anbefaler uafhængigt de bedste produkter - lær mere om vores proces. Hvis du køber noget via vores links, optjener vi muligvis en kommission.

Par, der planlægger en bryllupsrejse, overvejer norm alt ikke Chicago, men alligevel er dets mest romantiske hoteller ideelle siddepladser til at hvile og omgruppere efter et bryllup i Midtvesten, og før du rejser til en mere eksotisk destination. Sammen med dem, der fejrer en fødselsdag, et jubilæum eller har brug for sjov i byen, er det et besøg værd takket være shopping i verdensklasse (Magnificent Mile!), museer (Art Institute!) og andre must-seees i Chicago.

Waldorf Astoria Chicago

Gårdhave på Waldorf Astoria Chicago
Gårdhave på Waldorf Astoria Chicago

Par, der sætter pris på fremragende service, smart indkvartering og enestående komfort, vil opdage, at Waldorf Astoria Chicago leverer på alle tre. Selvom det er et af byens dyreste hoteller, vil det heller ikke betale dig. Politikken uden drikkepenge er en udsættelse for at skulle dyppes i lommen, hver gang du handler med en medarbejder. Og der er endda en husbil til at køre dig til dit valg af sted inden for to miles fra ejendommen.

Isn't It Romantic: Gratis hjemmesko i størrelser til ham og hende sammen med spa-lignende rober.

The Peninsula Hotel Chicago

Peninsula Chicago eksteriør
Peninsula Chicago eksteriør

Den paladsagtige halvø kan ikke undgå at få dig til at føle dig vigtig. De overdådige omgivelser placerer det blandt byens dyreste hoteller, men hvis du har tænkt dig at gå med stil, er dette stedet. Hvert år siden åbningen har halvøen Chicago modtaget en Forbes Travel Guide Fem-stjernet vurdering. Z Bar er ikke byens eneste tagterrasse, men den er den mest komfortable.

Isn't It Romantic: VIP "Keys to the City"-frynsegoder inkluderer et prioriteret pas, Art Institute-guidebog og privat shoppingsession på Saks Fifth Avenue. Og hvis vejret udenfor er frygteligt, så forkæl jer selv med Afternoon Tea, en gourmetmad.

Four Seasons Chicago

Udsigt over Lake Michigan
Udsigt over Lake Michigan

Det tidløse Four Seasons Chicago fremkalder europæisk elegance med sine marmorgulve, krystallysekroner og storslåede blomsterbuketter i offentlige rum.

Isn't It Romantic: Højhusudsigt, der får dig til at føle dig på toppen af verden og et besøg på værelset fra Martini-manden med sin rejsevogn for at lave sammen din yndlingscocktail.

The Blackstone

Image
Image

Dette 23-etagers beaux-Arts Chicago-varemærke, som åbnede i 1910, har en unik herkomst: Det var rutinemæssigt vært for Al Capone. Nutidens mere lovlydige besøgende sætter pris på, at det er en kort gåtur til kunstinstituttet og er hjemsted for et af byens mest karakteristiske spisesteder, en Barcelona-inspireret tapas-bar, Mercat a la Planxa.

Isn't It Romantic: King-size sengen er lavet til komfort og dens mange dun og skumpuder giver rigelig ammunition til en livlig pudekamp. Og marmorbadeværelset har en bruser, der er stor nok til to.

Virgin Hotels Chicago

Virgin hotel Chicago spa
Virgin hotel Chicago spa

Inde i et restaureret art deco-vartegn fra 1920'erne har verdens første Virgin Hotel atmosfæren af en privat klub. Der serveres gratis daglige cocktails i den sociale time kl. 18.00-19.00. Medbring din hund; to værelser på hver etage er kæledyrsvenlige.

Isn't It Romantic: Patentansøgte lounging senge på værelser og minibar med et Lovers' Intimacy Kit.

Londonhouse Chicago, Curio Collection by Hilton

Londonhouse Chicago Tagterrasse
Londonhouse Chicago Tagterrasse

Bedst placeret til byudsigt på hjørnet af North Michigan Avenue og Wacker Drive, det historiske vartegn Londonhouse Chicago har en omgængelig tagterrasse på 22. etage. Udsigten byder på Chicago River, Magnificent Mile og tårnhøje eksempler på byens berømte arkitektur.

Isn't It Romantic: Cocktails på terrassen om natten, når byen glitrer nedenunder.

Park Hyatt Chicago

Park Hyatt Chicago
Park Hyatt Chicago

Rummelige værelser og suiter med fængslende udsigt i kølige, komfortable omgivelser vil helt sikkert forføre elskere. Park Hyatt Chicago har fantastiske lydsystemer, spa-lignende badeværelser og 24-timers roomservice. Du vil måske aldrig tage afsted.

Isn't It Romantic: Overdimensionerede badekar og en krog, der er stor nok til to ved vinduet.

Sofitel Chicago Water Tower Hotel

Sofitel Chicago
Sofitel Chicago

Det unikke ved Sofitel-hoteller rundt om i verden er den franske chic, som virksomheden anvender til design og gæstfrihed. Denne ejendom rejser sig i 32 etager og byder på udsigt over Lake Michigan og byen.

Isn't It Romantic: Sofitels frodige fjertop seng og dyne, 24-timers roomservice og den franske ånd af ooh-la-la.

The Gwen

Gwen Chicago tagterrasse
Gwen Chicago tagterrasse

Lige over Magnificent Mile er denne Starwood-ejendom et fint sted at reparere efter en shoppingtur. Tagterrassen har en ekspansiv cocktailmenu, så du kan prøve nye smage, mens du skåler for din kærlighed og ser ud over byen.

Isn't It Romantic: Spa-tjenester på værelset kan bringe dig i stemning uden at skulle forlade og miste humøret.

The Talbott Hotel

Talbott hotel kingsize-seng
Talbott hotel kingsize-seng

To blokke fra Magnificent Mile, The Talbott kombinerer traditionel indretning med moderne bekvemmeligheder (nogle værelser har Apple minis). Frette sengetøj og en lobbylounge med en fungerende pejs gør det særligt hyggeligt.

Isn't It Romantic: Ved ankomst vil I to blive tilbudt et gratis glas vin eller øl på 20 East.

Anbefalede: