Insiderguide til Pacific Center Mall i Vancouver, BC

Indholdsfortegnelse:

Insiderguide til Pacific Center Mall i Vancouver, BC
Insiderguide til Pacific Center Mall i Vancouver, BC

Video: Insiderguide til Pacific Center Mall i Vancouver, BC

Video: Insiderguide til Pacific Center Mall i Vancouver, BC
Video: [4K] Walking Through Pacific Centre Mall Downtown, Vancouver 2021 2024, Kan
Anonim
Udvendig glasindgang til Pacific Center Mall, Vancouver, BC
Udvendig glasindgang til Pacific Center Mall, Vancouver, BC

Pacific Center Mall, et af de 5 bedste indkøbscentre i byen, er det største indkøbscenter i Downtown Vancouver, selvom du ikke ville vide det for at se på det. I et mesterværk inden for byplanlægning er de fleste af indkøbscentrets over 100 store navnebutikker under jorden, hvilket bevarer den overjordiske skyline og gør shopping i centrum behageligt, uanset vejret.

Selv hvis du aldrig har været i Vancouver før, kan du måske genkende Pacific Centres glaskuppelindgang. Den har været med i flere tv-serier optaget i Vancouver, inklusive Arrow og Smallville.

Pacific Center, som er en del af Downtowns centrale shoppingdistrikt, er forbundet med en forhøjet gangbro/bro til det eksklusive stormagasin Holt Renfrew og med rulletrappe til stormagasinet The Bay (Hudson Bay Company); det er også kun en blok væk fra de berømte Robson Street-butikker og Alberni Street, Vancouvers luksusshoppingdestination. Med så meget inden for gåafstand fungerer Pacific Center godt som udgangspunkt for en dag med shopping i centrum!

Pacific Center-butikker har en bred vifte, budgetmæssigt, fra billige til dyrere shoppingmuligheder. Butikker omfatter MaxMara, H&M og La Senza; flere butikker har lokationer i både indkøbscenteret og på Robson Street. Hvis vejret er godt, kan du evtforetrækker at handle på Robson Street, men indkøbscenteret er en fantastisk mulighed, når det regner eller er koldt.

Der er masser af teknologibutikker i Pacific Centre, inklusive Apple, Sonys filialer for Fido og Rogers.

At komme til Pacific Center Mall

Pacific Center Malls hovedindgang er på 700 W Georgia St.; du kan også nå indkøbscentret gennem stormagasinet Hudson Bay Company.

For chauffører er der parkaden Pacific Center Mall eller flere andre parkader inden for nem gåafstand. Gadeparkering er udfordrende at finde.

Med transit kan du tage næsten enhver bus i centrum, eller tage Canada Line hurtige transit til Vancouver City Centre Station.

Attraktioner i nærheden

I betragtning af dens beliggenhed i hjertet af Downtown Vancouvers shoppingdistrikt, kan du naturligvis nemt bruge en hel dag på at shoppe: start ved Pacific Center og tag derefter til de andre Downtown shoppingdestinationer (alle inden for gåafstand) nævnt ovenfor (Robson Street, Alberni Street, stormagasiner).

Men Pacific Center Mall er også inden for gåafstand fra andre attraktioner i centrum, herunder Vancouver Art Gallery, Robson Square og havnefronten i Downtown, som omfatter Canada Place og Lookout at the Harbour Centre.

Uanset om du shopper eller er på sightseeing, skal du spise! Du kan gå ultra-afslappet og smage noget af Vancouvers berømte streetfood eller spise på en af top 10 restauranter i Downtown Vancouver.

Anbefalede: