5 Strange & Usædvanlige Vancouver-attraktioner

Indholdsfortegnelse:

5 Strange & Usædvanlige Vancouver-attraktioner
5 Strange & Usædvanlige Vancouver-attraktioner

Video: 5 Strange & Usædvanlige Vancouver-attraktioner

Video: 5 Strange & Usædvanlige Vancouver-attraktioner
Video: Зачем мы спасли ПРИШЕЛЬЦА от ЛЮДЕЙ В ЧЕРНОМ!? ПРИШЕЛЬЦЫ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! 2024, Kan
Anonim

Du har set de 10 bedste Vancouver-attraktioner (Stanley Park, Granville Island), og nu vil du gerne se noget andet.

Urtemuseet

Urtemuseet i Vancouver, BC
Urtemuseet i Vancouver, BC

Vancouver, BC er blevet kaldt Vansterdam (ikke af nogen lokalbefolkning, nogensinde) for sin berygtede kærlighed til marihuana. Hvis du er nysgerrig efter det forhold eller til ulovlige stoffer generelt, er Urtemuseet stedet at besøge.

Placeret i Vancouvers "Pot Block", ved siden af New Amsterdam Cafe, er denne usædvanlige Vancouver-attraktion det eneste museum i verden, der er dedikeret til historien om nordamerikanske narkokrige og til den verdensomspændende historie om urter medicin. Det er spækket med historiske artefakter, der sporer den ældgamle begyndelse af urtemedicin (marihuana, kokain og opium), og bemandet af yderst kyndige guider, der kan besvare de fleste spørgsmål om emnet. Ring i forvejen for at anmode om en guidet tur.

Dette museum er kun for personer over 19 år; ingen børn

Guided Tour of the Penthouse Strip Club

Secrets of the Penthouse-turné, Vancouver, BC
Secrets of the Penthouse-turné, Vancouver, BC

Forbidden Vancouver er et Vancouver-vandrerejsefirma, der har specialiseret sig i "uden for den slagne vej"-ture i byen. Secrets of the Penthouse er deres turaf en af Vancouvers mest berygtede stripklubber, The Penthouse, hvor berømtheder (inklusive Frank Sinatra), gangstere og showgirls har gnedet sig siden 1940'erne. Danny Filippone, søn af den oprindelige ejer Ross Filippone, leder turen.

Turen tilbydes ikke så ofte, så sørg for at tjekke for ledige datoer.

Denne tur er kun for personer over 19; ingen børn

Capilano Lakseudklækkeri

Laks på Capilano Salmon Hatchery
Laks på Capilano Salmon Hatchery

Denne Vancouver-attraktion er mindre usædvanlig - den tiltrækker omkring 400.000 besøgende om året, inklusive mange lokale (den kom på min liste over de 10 bedste regnvejrsdagsaktiviteter) - men det er mærkeligt.

Dybest set et statsdrevet dambrug, der arbejder for at opretholde laksebestanden, rugeriet lader dig se laksens reproduktion i aktion, inklusive den utrolige "Fishway", hvor du kan se laks hoppe fra den ene pool til den næste som de udvikler sig "opstrøms" for at spawne.

Klækkeriet ligger i det nordlige Vancouver, nær Capilano Suspension Bridge, og er gratis og familievenligt!

Wreck Beach

Crowd på Wreck Beach World Record Skinny Dip
Crowd på Wreck Beach World Record Skinny Dip

Wreck Beach er en af Vancouvers top 5 strande og en lokal favorit for sin uberørte Pacific Northwest-skønhed. Det er også Vancouvers eneste tøj-valgfri strand og er vært for det berømte Bare Buns Run hver sommer.

Det, der gør Wreck Beach usædvanlig, er ikke dens nøgenhed – selvom der er det – men dens ånd: Wreck Beach er stadig lige så tilbagelænet, frisindet og hippie, som det var halvtreds årsiden. Det er en anderledes, friere verden.

Geekenders: Nerdy Burlesque

Geekenders's Stormtroopers, Vancouver
Geekenders's Stormtroopers, Vancouver

Geekenders er blevet en sensation i Vancouver, ved at kombinere burlesque med nørdede popkulturparodier. Den lok alt baserede trup opfordrer på det kraftigste publikum til at komme i kostume og opføre shows som Star Wars: A Nude Hope og Not the Bees! En burlesk hyldest til Nicholas Cage (den bedste titel nogensinde).

Showsene er for et voksent publikum; ikke for børn

For mere nørdet sjov i Vancouver, se min Geek Guide to Vancouver, BC.

Anbefalede: