Fjerdeklasser får gratis adgang i nationalparker

Indholdsfortegnelse:

Fjerdeklasser får gratis adgang i nationalparker
Fjerdeklasser får gratis adgang i nationalparker
Anonim
far med to børn i nationalparken
far med to børn i nationalparken

Hvis du elsker at udforske America the Beautiful, er det meget praktisk at have en fjerde klasse med på turen. I 2015 blev der lanceret et nyt program kaldet Every Kid in a Park, som giver alle fjerdeklasser og deres familier gratis adgang til alle nationalparker, nationale skove og nationale dyrereservater i et helt år. Målet er at give børn og familier i hele landet mulighed for at opleve deres offentlige landområder og farvande personligt.

Every Kid in a Park er et initiativ i samarbejde med National Park Service og National Park Foundation. For friluftsglade familier med 9 og 10-årige er det et ekstra incitament at planlægge et besøg til en ikonisk destination som Yellowstone, Yosemite eller Grand Canyon, eller at besøge en gruppe nationalparker i en region, som f.eks. Utah's Mighty 5.

Ud over de store parker kan børn besøge Aztec Ruins National Monument i New Mexico, Canyonlands National Park i Utah, Fire Island National Seashore i New York, Ice Age National Scenic Trail i Wisconsin, Lewis og Clark National Historic Trail i Missouri (dette er en flerdages flodekspedition) og New Orleans Jazz National Historic Park i Louisiana.

Sådan fungerer hvert barn i en park

The Every Kid in a Park-passet løberseptember til august og er baseret på skoleåret. Fjerdeklasser kan downloade deres pas fra hver september. Passet til udgående fjerdeklasser udløber i slutningen af august hvert år.

Elever i fjerde klasse kan tilmelde sig online og udskrive et pas, der giver eleven adgang til nationalparker og en last passagerer i et helt år. Et årligt nationalparkpas koster i øjeblikket $80.

Børn kan deltage i en sjov, lærerig aktivitet på Every Kid in a Park-webstedet og modtage et personligt papirpas, som de kan udskrive og tage med for at besøge offentlige områder. På visse deltagende steder kan elever i fjerde klasse også bytte papirpasset til et mere holdbart årligt 4. klassekort i plast.

The Every Kid in a Park-passet tillader fjerdeklasser og eventuelle ledsagende passagerer i et privat køretøj. Passet er kun for elever i fjerde klasse, ikke pædagoger/lærere. Forældre, der besøger webstedet, kan finde links til yderligere oplysninger om planlægning af ture til nærliggende offentlige områder.

Hvordan "Every Kid in a Park" giver tilbage

The National Park Foundation indsamler midler til Every Kid in a Park gennem dets Open OutDoors for Kids-program, som giver transporttilskud for at hjælpe med at give børn adgang til Amerikas offentlige arealer og parker. Det fokuserer hovedsageligt på at forbinde børn fra undertjente og bysamfund, som måske ikke har midler til udflugter.

Anbefalede: