Top 10 temarestauranter rundt om i verden
Top 10 temarestauranter rundt om i verden

Video: Top 10 temarestauranter rundt om i verden

Video: Top 10 temarestauranter rundt om i verden
Video: 10 лучших курортов «все включено» в Плайя-дель-Кармен, Мексика (2023 г.) 2024, Kan
Anonim
Hello Kitty Restaurant, Taiwan
Hello Kitty Restaurant, Taiwan

At besøge en finurlig temarestaurant kan være en fantastisk måde at lære mere om en bys unikke kultur og sans for humor. Her er nogle af de mest populære temarestauranter rundt om i verden.

The Toilet-Themed Restaurant of Taiwan

Modern Toilet in Taipei er en sjov og finurlig restaurant, hvor du kan spise oksekødsnudlesuppe ud af en skål formet som et toilet i vestlig stil. Det føles lidt mærkeligt i starten, og det vil sandsynligvis ikke være sjovt, hvis du er træt, men du kan måske synes, det er rigtig sjovt. Maden er lækker, personalet er venligt, og du kan sige, at du har spist suppe ud af en toiletskål!

The Dog and Cat Cafes of South Korea

Rejser kan være hårde, især hvis du mangler kæledyr, du har efterladt derhjemme. Hunde- og kattecaféerne i Sydkorea (og andre lande) har til formål at hjælpe med dette ved at give dig et sted at slappe af og klappe nogle dyr. Hver cafe har omkring et dusin dyr, som du kan hænge ud med, putte, lege med og bare nyde deres selskab. Du synes måske, at en kattecafé er meget mere afslappende end en hundecafé, som kan blive ekstremt kaotisk, hver gang en ny kunde vandrer indenfor.

The Condom Themed Restaurant of Thailand

Kål og kondomer i Bangkok er en af de mest usædvanlige restauranter i verden --det er en kondom-tema restaurant! At besøge kål og kondomer er en utrolig sjov oplevelse - restauranten har snesevis af enorme statuer lavet af kondomer, som en kondom julemand, et kondom David Beckham og en kondom brudekjole. Det handler dog ikke kun om at tage sjove billeder -- Kål og kondomer fremmer sikker sex, prævention og uddannelse om seksuel sundhed.

The Hospital Themed Restaurant of Singapore

Så vi ved alle, at hospitalsmad kan være ret forfærdeligt -- men hvad med at spise på en restaurant med hospitalstema? Singapores restaurant med medicinsk tema er perfekt til hypokondere. Ved et besøg kan du blive forsynet med en gaffel og skalpel til at skære din mad med, få serveret øl ud af et IV-dryp, spise dit måltid på et operationsbord og krydre din mad med eddike i en sprøjte!

The Hello Kitty Themed Restaurant of Taiwan

Hvis du kan lide Hello Kitty, så vil du elske Hello Kitty-temarestauranten i Taipei. Her kan du finde milkshakes, burgere og kager - alt sammen i form af denne verdensberømte kat. Hele restauranten er lyserød og fyldt med begejstrede børn. Kagen er også lækker

The Ninja Themed Restaurant of New York

Ninja, i New York City, er en fornøjelig oplevelse, hvor du bliver serveret i en restaurant med ninja-tema. Tjenerne klæder sig ud som ninjaer og hilser dig i døren ved at spørge, om du vil ind på "den normale måde eller på ninjamåden?" og fører dig gennem en labyrint til dit bord. Resten af dit måltid vil du være vidne til sværdtricks, ild og røg.

DenJail Themed Restaurant of Japan

Det passende navn The Lock-Up, denne restaurant med fængselstema i Tokyo er en særlig unik oplevelse. Når du ankommer til restauranten, binder din nattjener dit håndled i håndjern til sit og fører dig til et enkelt bord i en fængselscelle. Dine hænder bliver derefter lagt i håndjern til bordet, mens du får serveret drinks fra bægerglas og mad med fængselstema.

The Airplane Themed Restaurant of Taiwan

Du ved allerede, at det at rejse med fly kan være en af de mindst behagelige dele af at rejse, så hvorfor skulle nogen betale for at få et måltid i ét? A380 Sky Restaurant i Taipei er en A380 mock-up placeret i et indkøbscenter, hvor du kan spise i flylignende omgivelser. I modsætning til rigtige fly får man dog faktisk lidt benplads og et ordentligt bord at spise ved. Maden er meget mere velsmagende end flymad, og servitricerne klæder sig endda ud som luftværtinder.

The Earthquake Cafe of Spain

Disaster Café, i Lloret de Mar, Spanien, er en restaurant med jordskælvstema, som er lidt af et usædvanligt valg for en restaurant! En gang imellem, mens du spiser, slukker lyset pludselig, da restauranten simulerer et jordskælv på 7,8. Så skal du gøre dit bedste for ikke at spilde noget af din mad eller drikke. Lad os bare sige, at dette ikke er en restaurant at gå til i dit allerbedste outfit.

Buns and Guns: A Military Restaurant Beirut, Libanon
Buns and Guns: A Military Restaurant Beirut, Libanon

The Military Themed Restaurant of Lebanon

De sjove navne Buns and Guns i Beirut, Libanon, er en restaurant med militærtema. Væggene dekoreret med våben,ammunition, camouflagenet, og du spiser til skud- og helikopterlyde. Selv retterne har alle militære navne, såsom Kalashnikov, Dragunov, Viper og B52.

Anbefalede: